McAfee Safe Connect-anmeldelse


McAfee Safe Connect er en tilgængelig, VPN på indgangsniveau, der’s slået til brugere, der ikke er’t på markedet for en kompleks sikkerhedsløsning. Safe Connect er tilgængelig for flere platforme og ikke for dyrt, og det får et par ting rigtigt, og det drager også fordel af McAfee’s bredere supporttjenester. Men billedet er ikke’t alt det positive, når du begynder at grave dybere.

Der kan være en fangst for Netflix-brugere, mens oplysninger om vigtige sikkerhedsfunktioner kan være meget mere omfattende. Så det’s en blandet taske. Vores McAfee Safe Connect-gennemgang vil se mere detaljeret på, hvorfor vi kom til den konklusion, og vurderer, om dette er den VPN, du har brug for.

Sikkerhed og privatliv

Safe Connect praler med kryptering “bank-grade” beskyttelse, hvilket normalt betyder AES-256. Dog det’s alle de oplysninger, virksomheden leverer om kryptering, hvilket er skuffende. der’s ingen specifik information om håndtrykmetoder, forskellige indstillinger eller endda de tilgængelige protokoller for brugere. At’er meget dårlig for et produkt, der viser sig at være en VPN på højt niveau. stadig, “bank-grade” skal være et stærkt beskyttelsesniveau.

der’s også meget lidt om IP-adresse anonymisering og lækage beskyttelse. McAfee gør det ikke’t præciserer hvad’er tilgængelig i disse områder, kun lovende at appen “skjuler din IP-adresse.” Klienten giver dig også simpelthen en “grønt lys” til beskyttelse, og a “rødt lys” når beskyttelsen ikke har’t været forlovet. Det’er lidt af en sort boks, så vidt privatlivets fred går, og brugerne overlades til at stole på udviklerne. Vi don’t ligesom det overhovedet.

Som vi sagde tidligere, Safe Connect er en fjernet VPN, så der er meget få ekstra sikkerhedsfunktioner. der’er ingen Stealth VPN eller integreret malware scanner, og - vigtigst af alt - vi kunne ikke’t finder noget bevis for en dræbskontakt. Dette betyder virkelig noget. Uden en kill switch, vandt du’ved ikke, hvornår din VPN-dækning falder, hvilket potentielt giver dig åbne for cyberattacks og overvågning (og kompromitterer evnen til at arbejde omkring geo-blockers). Det’er en enorm miss.

Endelig er McAfee et amerikansk selskab med alt hvad det indebærer. hvis du’er bekymret over NSA-overvågning eller ondsindede P2P-retssager, det’er ikke en sikker VPN til download.

Opbevarer McAfee Safe Connect logfiler?

Kort svar: ja.

Usædvanligt for et VPN-massemarked gør Safe Connect-webstedet det ikke’t nævner en nul-logging politik. At’s en øjeblikkelig advarselsalarm lige der. Derudover er fortrolighedspolitikken ikke’t klar over dette spørgsmål overhovedet. Så vi må antage, at virksomheden logger brugeraktivitet, hvilket er et enormt problem for VPN-brugere.

McAfee's privatlivspolitik er lidt foruroligende på andre niveauer. McAfee oplyser, at det kan dele personlige oplysninger med “tjenesteudbydere, der udfører tjenester for os,” mens virksomheden arbejder tæt sammen med tredjeparts annoncører for at generere indtægter. Det’er ikke nøjagtig beroligende i betragtning af den manglende gennemsigtighed, der vises andre steder.

Hastighed og ydeevne

Bankkvalitetskryptering og en vis grad af IP-anonymisering kan potentielt gøre Safe Connect værd at bruge, hvis forbindelseshastigheden er toppen af ​​området. Med en let VPN fra et større firma som McAfee, burde dette virkelig være tilfældet. Men det er ikke’t.

Ved sammenligning af hastighedstest fungerer Safe Connect relativt dårligt. Downloadhastigheder reducerer 65% til vores standardhastigheder, og sjældent komme over 40 Mbps. Disse hastigheder varierer også massivt mellem serverplaceringer. Dette kan være virkelig frustrerende for rejsende eller for folk, der søger adgang til europæiske streaming-websteder.

Uploadhastighedsniveauer har en tendens til at være lidt bedre, i gennemsnit omkring 60 Mbps. At’s anstændigt, men ikke fantastisk. Vi fandt også, at forsinketiderne var alt for lange for multiplayer-spil - endnu et stort negativt for mange VPN-brugere.

Server dækning

Som med alle andre aspekter af Safe Connect gør McAfee det ikke’t give os tilstrækkelig information til at træffe en endelig vurdering af serverdækning.

Vi ved det servere er placeret i 18 lande, hvilket giver næsten global dækning. Men det’er virkelig et lille serverfællesskab sammenlignet med andre topbetalte VPN'er, hvilket giver brugerne meget få valg.

Igen er dette et område, hvor Safe Connect simpelthen ikke matcher branchens ledere. Det’er faktisk ret patetisk.

Brugervenlighed og multiplatform support

Brugere kan downloade klient-apps til:

  • vinduer
  • iOS
  • Android

der’s ingen service til Mac og ingen service for Linux-brugere.

Du kan’t installere det på Kodi eller streaming-enheder som Amazon Fire Stick, og der’s ingen routerimplementering. Det gør virkelig det blotte minimum, hvad angår platforme.

De tilgængelige apps er imidlertid meget enkle og lette at bruge. Mobilappen er enkel at installere og hurtig at mestre, hovedsageligt på grund af manglen på funktioner til rod med. Det tilføjer et pænt låseikon til din statuslinje, fortæller dig, hvornår beskyttelsen er på plads, og gør det ikke’t optager meget hukommelse.

Når du downloader VPN, kan du også bruge den på tværs af 5 enheder. Så du kan tilføje beskyttelse til pc'er og smartphones, hvis nødvendigt. Du kan også betale ekstra for ekstra enheder, hvilket giver en grad af fleksibilitet, du ikke giver’t få fra alle VPN'er.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Mange brugere går direkte mod dette afsnit, da brug af VPN'er til at fjerne blokering af Netflix er en af ​​must-haves for enhver effektiv udbyder.

Desværre mislykkes McAfee elendigt på Netflix-fronten.

Da vi brugte denne VPN, havde vi meget lidt held med at overtræde streamingplatformen’s geo-blokkere. Så hvis du vil se dit foretrukne tv-show i udlandet, eller du bare ønsker at maksimere dine indstillinger, skal du vælge et andet værktøj til at slå geo-begrænsningspolitikker.

Det samme gælder for andre platforme som Hulu eller BBC iPlayer. Og som tidligere nævnt er Safe Connect ikke’t kompatibel med streaming-enheder eller platforme som Roku og Amazon Fire Stick. Så Amazon Fire-brugere vil bestemt gerne se på andre muligheder.

Se vores liste over Bedste VPN'er til Netflix.

P2P og torrenting

McAfee gør det ikke’t nævne torrent-downloads på Safe Connect-webstedet og sikker torrenting-isn’t et salgssted for VPN. Men det gør det ikke’t betyder altid, at udbydere kan’t leverer anstændige hastigheder.

Desværre, det’det er ikke tilfældet med Secure Connect. Vi kæmpede for at få nogen form for P2P-forbindelse, og der’s heller ingen SOCKS5-proxyindstilling. Fraværet af en dræbskontakt gør det også til en total udvaskning for torrentere.

Se vores liste over bedste VPN'er til Torrenting.

Omgåelse af censur online i Kina og andre steder

McAfee har et stærkt engagement i at slå censur. At’er en af ​​virksomheden’s mest tiltalende funktioner. Men leverer det for dem i lande som Kina?

Feedback online antyder det Safe Connect kæmper for at besejre Kina’s online overvågning. Der er dog håb. I 2018 købte McAfee VPN-udbyder TunnelBear, og TunnelBear har en anstændig track record i Kina.

der’er intet sikkert tegn på, at Safe Connect har integreret TunnelBear’s teknologi (det gør det ikke’t bruger f.eks. TunnelBear-servernetværket), men dette kan ændre sig. Lige nu er Safe Connect dog ikke’t en fantastisk mulighed for dem, der prøver at besejre censur.

Kunde support

For et stort it-selskab yder McAfee meget lidt hjælp via sine ofte stillede spørgsmål, som skal være et af de mindst informative vi’set. Kunder, der bruger Safe Connect, drager dog fordel af McAfee’s bredere kundesupporttjenester.

Dette inkluderer:

  • Live support via telefon
  • Live chat-funktioner
  • E-mail-billetter
  • Socialt mediehold

Så at komme i kontakt burde ikke’Det er så svært, men fraværet af en dedikeret Safe Connect-supporttjeneste er underligt. der’er intet tegn på en dedikeret telefonstøttelinje for VPN-brugere. Det ville være praktisk, især for en service, der er placeret hos brugere på indgangsniveau.

Prisfastsættelse

McAfee Safe Connect leveres i et par pakker:

  • Gratis: kommer som en 7-dages gratis prøveversion, som ikke automatisk nulstilles til en betalt plan. Indeholder en grænse på 250 MB / måned, tillader kun 1 enhed og tilbyder en enkelt serverplacering.
  • Præmie: opkræves $ 7,99 / måned eller omkring $ 48 / år, har ingen månedlig datagrænse, tillader 5 samtidige enheder og tilbyder den fulde 18-server portefølje. Lidt forbedrede supportfunktioner er også tilgængelige.

Begge pakker har funktion “bank-grade” kryptering, mens premiumversionen lover at “adgang til geo-blokerende indhold.” Det er ikke’det er klart, hvorfor den gratis version ikke kunne blokere for sådant indhold, og vi så få tegn på, at premium-versionen faktisk var i stand til at håndtere de blokke, der blev pålagt af virksomheder som Netflix.

der’s heller ikke nogen klar tilbagebetalingspolitik eller tilbagebetalingsgaranti. Brugere kan tilsyneladende ansøge om refusion, men det er ikke’t stavet på Safe Connect-webstedet, hvilket antyder, at McAfee ikke er det’t det ivrig for kunderne at søge klage.

Bundlinie

Sammendraget er dommen i vores McAfee Safe Connect-anmeldelse: hold dig væk, medmindre du bare vil have en meget grundlæggende VPN-service. McAfee’s entryniveau VPN er upålidelig, savner kernesikkerhedsfunktioner, isn’t så hurtigt, leverer dårlig ydelse for streaming fans og er ikke’t alt det billige heller.

Tilføj manglen på oplysninger om, hvordan det fungerer, og vi kan’t anbefaler det til de fleste brugere.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me