Netmap-gennemgang

Tillader dig at filtrere din webtrafik gennem to valgte servere. Netmap er en udbyder, der tilbyder fremragende online privatliv for sine brugere - alt muliggjort med en klar politik, der ikke er logget og et valg af solide krypteringsprotokoller. Men med mangel på anstændig kundesupport, høje omkostninger og inkonsekvente hastigheder har det meget plads til forbedringer.


Netmap er rettet mod et overvejende russisk-talende publikum og er en VPN-tjeneste, der tilbyder en række avancerede sikkerhedsfunktioner, der giver dig mulighed for at drage fordel af forbedret online-privatliv. Ved at levere en række prisplaner drager Netmap fordel af en række solide sikkerhedsprotokoller’t opbevare nogen logfiler og kan endda bruges til at omgå geo-begrænsninger, der er indført af tjenester såsom Netflix.

I vores komplette Netmap-gennemgang, vi’Jeg fortæller dig alt hvad du har brug for at vide, hvis du har det’overvejer at investere i denne særlige service. I processen, vi’Jeg dækker prisen, sikkerhedsfunktioner, hastighed & ydeevne og meget mere. Fortsæt med at læse, da vi leverer alle de vigtige oplysninger.

Sikkerhed og privatliv

Hvis en VPN ikke gør det’t bruge solide krypteringsprotokoller til at sikre dine data, så er de stort set ubrugelige, da enhver opportunistiske tyve let kan opsnappe dem. Heldigvis burde du ikke’t har et sådant problem med Netmap, da det understøtter i alt 5 krypteringsprotokoller:

 • OpenVPN
 • L2TP
 • PPTP
 • IKEv2
 • Tor knude

En kill switch er også inkluderet i Netmap, hvilket betyder, at din internetforbindelse afbrydes, hvis din VPN-forbindelse afbrydes. Til gengæld beskytter dette dig mod at få dine data opfanget af eventuelle tyve eller andre nysgerrige øjne.

Husk dog, at der ikke er nogen IPv6- eller DNS-lækagebeskyttelse, skønt de tilbyder deres egne DNS-servere. Dette betyder, at dine data potentielt kan lækkes, selvom din VPN-forbindelse er aktiv. Dette kan være lidt relevant for enhver, der er bekymret for deres online privatliv. Med det sagt understøtter denne særlige VPN solid 256-bit kryptering over OpenVPN og L2TP via IPSec.

Opbevarer Netmap logfiler?

Netmap er baseret i Rusland og har et Sovjetunion domæne (.su). Det ser lidt mistænksom ud, idet man tager højde for, at optimalt online privatliv er noget, der muligvis ikke er garanteret hos denne særlige udbyder.

Netmap hævder ikke at opbevare nogen logfiler over sine brugere, mens anonyme betalingsmetoder også accepteres, hvis du er i tvivl. Bare husk, at webstedet ikke gør det’t nævne eventuelle specifikationer med hensyn til, hvilke data der gemmes. Også det’det er vigtigt at huske, at Netmap er i Rusland, som har stærke obligatoriske love om datalagring.

hvis du’foretrækker jeg fuld gennemsigtighed, kan en alternativ VPN som NordVPN eller ExpressVPN muligvis være det, du leder efter.

Hastighed og ydeevne

Vi lavede vores test fra Europa med følgende baselinehastighed:

Netmap-hastighedstestgrundlinje

Så vi’Vi har prøvet et sted i nærheden for at se hvad’s effekten af ​​at slå Netmap VPN til:

Tyskland

Netmap hastighedstest 14

 • Hent: 14 Mbps (94% drop-off)
 • Upload: 31 Mbps (88% drop-off)

Det Forenede Kongerige

Netmap VPN-hastighedstest i England

 • Hent: 19 Mbps (92% drop-off)
 • Upload: 72 Mbps (72% drop-off)

Forenede Stater

Netmap VPN-hastighedstest i USA

 • Hent: 5 Mbps (98% drop-off)
 • Upload: 9 Mbps (97% drop-off)

Singapore

Netmap VPN-hastighedstest i Singapore

 • Hent: 8 Mbps (97% drop-off)
 • Upload: 14 Mbps (95% drop-off)

Hastighederne, der tilbydes af Netmap, er meget langsom. Dette betyder, at du sandsynligvis vandt’t være i stand til at udføre de fleste onlineopgaver, der inkluderer HD-videostreaming, spil og torrenting.

Servere

Antallet af servere, du har til rådighed, er noget, du skal tage højde for, når du ønsker at investere i en VPN. Med i alt 32 servere i 23 lande, det’det er sikkert at sige, at du ikke gør det’t får en hel masse valg med Netmap VPN - især når du sammenligner det med dem som NordVPN og ExpressVPN, der hver tilbyder over henholdsvis 4.000 og 3.000 servere.

Brugervenlighed og multiplatform support

Du’Jeg finder ud af, at du kan konfigurere Netmap på hver af følgende platforme:

 • vinduer
 • Mac OS
 • Linux
 • Android
 • iOS
 • Routere

At komme i gang skal være let nok for alle med mindst lidt teknisk viden. Det er dog lettere sagt at få kundesupport end gjort i de fleste tilfælde. Dette vil blive undersøgt nærmere i vores Netmap-gennemgang.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Fjernelse af enormt populære tjenester som Netflix, Hulu og BBC iPlayer er en af ​​de største grunde til, at man muligvis bruger en VPN-tjeneste. Når alt kommer til alt bruger et tilfældigt stigende antal websteder og tjenester sådan praksis, der blokerer adgang til indhold baseret på din geografiske placering.

I øjeblikket, vi kunne ikke oprette forbindelse til Netflix, Hulu eller BBC iPlayer med Netmap. For en garanteret måde at omgå geo-blokerede tjenester, se vores liste over de bedste VPN'er til Netflix.

P2P og torrenting

Uden logning, muligheden for at betale anonymt og det faktum, at der er en kill switch, kan Netmap bruges af alle, der downloader torrents, da dette sikrer, at din internetaktivitet ikke er’t vist af en tredjepart, hvis din VPN-forbindelse er afbrudt.

Der er dog ingen dedikerede servere til at downloade indhold eller streaming, og manglen på beskyttelse mod lækage kan bekymre nogle mennesker. Så sørg for at tage dette i betragtning, før du køber et abonnement, hvis dette er funktioner, du gerne vil drage fordel af.

Online-censur i Kina og andre steder

Når det kommer til lande som Kina, det’det er sikkert at sige, at du er nødt til at tage ekstra omhu, uanset om du’re beboer eller endda bare besøge landet. Mange websteder og tjenester såsom Facebook er blokeret i landet, da det tager en meget streng holdning til internetcensur - ved at bruge noget kendt som Great Firewall of China.

Med hensyn til Netmap VPN er der et blogindlæg på deres websted, der specifikt nævner, at deres service kan bruges i Kina. Da der ikke er nogen DNS- eller IPv6-lækagebeskyttelse, betyder det, at du ville være langt bedre stillet til at søge efter en alternativ VPN for at holde dig selv tilstrækkeligt beskyttet i din søgen efter at undgå onlineovervågning. Ellers kan du finde dig selv på at komme på den forkerte side af loven, hvis du blev fanget ved hjælp af en VPN til ulovlige formål.

Kunde support

Når det kommer til kundesupport, tilbyder Netmap følgende supportmuligheder:

 • Live chat
 • Ofte stillede spørgsmål
 • Opsætningsguider
 • Support billet

Mens deres hjemmeside siger, at de’arbejder 24/7, det gør det ikke’Det ser ud til at gælde for den live chat, der var offline i skrivende stund.

NetMap VPN live chat ikke tilgængelig

I deres dedikerede installationsvejledninger og ofte stillede spørgsmål ser det ud til, at skærmbilleder kun er på russisk, hvilket potentielt kan føre til, at du kæmper for at konfigurere tjenesten på din enhed. Med det sagt er der tekstbaserede instruktioner nedenunder, som burde være let nok til at følge med for de fleste brugere.

Prisfastsættelse

Det’det er sikkert at sige, at Netmap ikke er’t den mest omkostningseffektive VPN derude. Dette betyder, at det godt kan skubbes ud over mange menneskers prisklasse.

De tilbyder følgende prisindstillinger:

 • årligt: $ 10,83 om måneden
 • 6 måneder: $ 11,66 om måneden
 • 1 måned: $ 15,00 om måneden

Det’Det er vigtigt at nævne, at ovenstående planer er’t noget godt for dem, der har flere enheder. Dette skyldes, at du kun kan konfigurere tjenesten på 1 enhed pr. Protokol, hvilket er skuffende i betragtning af at dette ikke er’t tilfældet med de fleste andre VPN'er.

Du kan købe Netmap med Bitcoin og WebMoney blandt de andre muligheder, du har til rådighed. Brug af et kreditkort er muligt med en russisk tjeneste kaldet InterKassa. Uanset hvad, hvis du beslutter at købe et abonnement og aren’t glad på nogen måde der’er en 7-dages refusionsgaranti. Det gør det ikke’Det ser ud til, at en gratis prøveversion er tilgængelig.

Bundlinie

Generelt er det tydeligt at se, at flere fremragende sikkerhedsfunktioner vil sikre, at dine personlige oplysninger holdes langt væk fra alle nysgerrige øjne. Imidlertid denne VPN’s mange ulemper, såsom de høje månedlige omkostninger, middelmådige hastigheder og manglende evne til at omgå geobegrænsninger betyder, at du har masser af andre alternativer at vælge imellem, der er overlegne på flere måder end et.

Det faktum, at det’s med base i Rusland, som siges at slå ned på VPN-brug, betyder også, at Netmap’s levetid vil blive kastet i tvivl.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me