nVPN-gennemgang

Oversigt

Der er så mange VPN-tjenesteudbydere, det kan være svært at finde den, der er bedst for dig. Denne nVPN-gennemgang hjælper dig med at skelne mellem det gode og det dårlige. nVPN tilbyder kvalitetssikkerhedsfunktioner og ydeevne til en relativt lav pris. Kundesupport er gennemsnitligt og mangler en live chat-mulighed. I modsætning til nogle andre VPN'er fungerer nVPN temmelig pålideligt i Kina. VPN kan pålideligt bruges til at torrentere og overvinde Netflix-begrænsninger. Vores gennemgang tager et dybere kig.


Er nVPN sikkert at bruge?

Kryptering: nVPN bruger 256 Bit AES-CBC som kryptering, hvilket er en utrolig stærk kryptering og en af ​​branchen’s standarder. Du vandt’t er nødt til at bekymre sig om brute force-angreb og andre lignende sikkerhedstrusler.

Sikkerhedsprotokoller: nVPN bruger OpenVPN-sikkerhedsprotokol. De fleste VPN-tjenester bruger denne protokol, fordi den er pålidelig og sikker. Du kan også bruge L2TP / IPSec, IKEv2, Squid og SOCKS5 Proxy. Af disse er OpenVPN det mest sikre, men du har muligvis problemer med at bruge OpenVPN, når du bruger Apple-enheder eller bruger VPN i begrænsede regioner som Kina.

Utætheder: nVPN tilbyder både beskyttelse mod IP-lækage og DNS-lækager. De fleste VPN'er har indbygget lækagebeskyttelse, så når en VPN ikke gør det’t har dette, det er et stort rødt flag. Heldigvis har nVPN indbygget lækage.

Andre funktioner: nVPN har en kill switch. En kill switch er vigtig, fordi den stopper trafikken, når og hvis din VPN-forbindelse. Det er en nyttig backup-funktion.

nVPN-meddelelser

Med hensyn til privatlivets fred er nVPN gode til at holde din aktivitet anonym. nVPN er baseret i Bosnien, som er et land, der har en pro-privacy holdning. Det er også uden for landgrupperne med 5 øjne, 9 øjne eller 14 øjne. nVPN hævder også at have en politik, der ikke logger, ligesom de fleste VPN'er. Ikke alle politikker uden logning er ens. Til denne gennemgang kiggede vi nærmere på fortrolighedspolitikken.
nVPN siger, at de ikke logger IP'er, sessionens varighed, besøgte websteder og forbrugte trafikmængder. Men de holder oversigt over e-mail-adresser og betalingstransaktion-id'er. Dette er en ret standard politik.

Hastighed

Hastighed er vanskelig at vurdere nøjagtigt. Der er hastighedstest, men resultaterne afhænger af din placering, serverens placering, tidspunktet på dagen osv. Vi lavede nogle hastighedstest til denne nVPN-gennemgang og sammenlignede dem med andre populære VPN'er - vi fandt hastighederne, der blev tilbudt af nVPN ganske anstændigt og pålideligt.

Prisfastsættelse

nVPN-prissætningstabel

nVPN er kun $ 6,00 om måneden, hvis du’har det fint med brug af delte IP'er. At’s en under gennemsnitlig pris. For et årligt abonnement er det omkring $ 3,33 om måneden. Et dedikeret IP-abonnement koster $ 8,00 om måneden eller $ 5,00 om måneden, der faktureres årligt.

Prisen er dog ganske relativ. Nogle VPN'er koster mere, fordi de har flere funktioner. Med nVPN kan du kun tilslutte en enhed ad gangen. Hvis du bruger mere end en enhed, er dette en stor ulempe. Du kan omgå enhedsgrænser ved at gå gennem din router. Men for at dette fungerer, har du brug for en god router, som kan være dyr.

Du kan betale ved hjælp af forskellige metoder, herunder PayPal, Bitcoin, Payza, kreditkort, Skrill, Amazon gavekort og mere. Dette giver dig variation og mulighed for at betale anonymt.

Apps og udvidelser

nVPN kan bruges Windows, Linux, Android, PlayStation og Xbox. Det fungerer med iOS, hvis enheden er blevet jailbroken. Du kan også bruge det på nogle routere. NVPN har dog kun en dedikeret klient til Windows. Der er ikke’t tilpassede apps til de andre. Selvom du stadig kan bruge VPN på dine andre enheder, kan det være en kedelig proces. En Android-app, en iOS-klient er under udvikling.

OpenVPN-installation afsluttet

Windows GUI har brug for en vis forbedring. Selvom webstedet er let at bruge, ser det forældet ud og er ikke’t visuelt tiltalende.

Hvor god er nVPN til at fjerne blokering af Netflix (og andre streamingplatforme)

De fleste VPN-brugere vil have adgang til streamingindhold, der er blevet geo-blokeret. nVPN havde ingen problemer med at få adgang til det amerikanske Netfix’s bibliotek. Det var også i stand til at få adgang til blokeret indhold på Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime, skønt ikke så pålideligt som nogle af de større VPN-udbydere. nVPN er også kompatibel med Kodi, en underholdningsplatform, der giver mulighed for integreret streaming på alle dine enheder. Du har brug for en VPN for at bruge Kodi til at omgå geo-begrænsninger og holde din identitet anonym, hvis noget af materialet er copyright.

Hvor god er nVPN til torrenting

Forbløffelse er stadig en populær online aktivitet, men det kan få folk i en masse problemer. Derudover er torrenting trafik blokeret eller throttled af mange VPN'er. nVPN er et godt valg til torrenting, fordi det har Squid og SOCKS5 Proxy, som du kan indstille på din uTorrent eller en anden BitTorrent-klient. Grundlæggende får du en god torrenting-oplevelse uden nogen throttling. Torrenting er generelt sikkert og hurtigt med nVPN.

nVPN-ordreside

Fungerer det i Kina og andre begrænsede lande

Nogle lande som Kina forsøger at blokere enhver VPN-tjeneste, der ikke er’t godkendt. Normalt, de’ll blokerer IP-adresser eller blokerer på DNS-niveau. Der er også baseret pakkeinspektion (DPI) baseret blokering. nVPN bruger anti-DPI-teknologi til at omgå den store firewall i Kina. Det klarer sig også godt med andre begrænsede lande som Iran, Hviderusland, Irak, Nordkorea og Rusland. Anonymitet og sikkerhed er også vigtig, når du bruger VPN'er i Kina. nVPN har stærk nok sikkerhed, privatliv og anonymitet til at blive brugt i begrænsede lande.

Support

nVPN har flere passive supportmuligheder som ofte stillede spørgsmål, såvel som nogle aktive supportmuligheder, herunder e-mail og et billetsystem. Det gør det ikke’t har live chat, som er typisk for mindre VPN-tjenester. Det gør det heller ikke’Jeg har mange tutorials. Når man ser på brugeranmeldelser, bemærkede mange brugere, at nVPN svarede på spørgsmål hurtigere end brugerne forventede. Tilsyneladende blev spørgsmålene besvaret med detaljerede detaljer, og forslagene var lette at følge.

Brugervenlighed

Dette er et område, hvor nVPN er meget svag - webstedet er forvirrende, der er masser af forskellige apps med forskellige funktioner og så videre. Når du bruger andre enheder udover din pc, er du nødt til at indstille VPN manuelt, hvilket kan være temmelig besværligt. Da nVPN planlægger at integrere apps i fremtiden, vil brugervenligheden sandsynligvis stige med tiden.

Nederste linje i vores nVPN-gennemgang

nVPN er en anstændig starter VPN, men der er bestemt bedre muligheder derude. De største fordele ved nVPN er de høje hastigheder, sikkerhed og funktionalitet. Du kan bruge den til at torrent, streame og omgå geo-begrænsninger. De største ulemper er, at du kun kan tilslutte en enhed på én gang, og tjenesten er forvirrende.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me