PandaPow VPN-gennemgang

PandaPow VPN ser ud til at leve op til sit navn; lille og beskedent, men pakker en stans. der’s support til alle former for platforme og wifi-routere, og hvis du’er ikke tilfreds der’er en 7-dages pengene-tilbage-garanti for dine problemer.

Baseret i Hong Kong tilbyder PandaPow VPN et produkt, der fungerer med et klik på en knap og giver dig praktisk taget mulighed “rejse” til over fjorten lande.

der’er endda et tilknyttet program, så du kan tjene som du betaler - hvilket er ret godt, i betragtning af at tjenesten samlet set er lidt på den højere ende af omkostningerne. Men som du’Jeg vil se i løbet af denne PandaPow VPN-gennemgang, der kan være nogle funktioner, der gør det værd.

Det’et produkt, der er værd at være opmærksom, især for internetbrugere, der er placeret i særligt regressive regimer, såsom Kina’s, på grund af dens evne til at omgå disse sortlister.

Sikkerhed og privatliv

PandaPow VPN har sikkerhedsoplysninger, som brugere over hele verden kan stole på (undtagen fravær af en kill switch-funktion), der hjælper med at fjerne blokering af udenlandske streamingwebsteder eller krypterer al browseaktivitet i sig selv og beskytter dig mod sårbarhed:

  • 256-bit kryptering beskyttelse, betragtes som militær klasse
  • Proprietær SSL-baseret protokol
  • OpenVPN-protokol
  • Ingen DNS lækager
  • Ingen dræbskontakt

Du kan også sideladde VPN på din enhed uden at downloade den aktuelle softwareklient og bruge forskellige protokoller, såsom PPTP eller L2TP / IPSec.

Det’s er normalt et godt tegn, der er et vidnesbyrd om en VPNs solide sikkerhed, hvis det kan få dig rundt i firewalls i din organisation eller regeringsstøttede ISP-regler, såsom PandaPow VPN kan.

Fraværet af en driftsafbryder er imidlertid et klart negativt. Uden en kill switch, dig’er åben for ondsindede angreb (utilsigtet eller forsætlig), og din IP-adresse kan blive udsat for, hvis forbindelsen falder.

Opbevarer PandaPow VPN logfiler?

PandaPow VPN kan prale af en “no-logging” politik lige på forsiden af ​​deres websted. Men er dette fjernt tæt på sandheden.

Det er sandsynligt, at de fleste VPN'er muligvis holder nogle slags logfiler. “No-logning” henviser normalt til browsingaktivitet og navnene og detaljerne på de besøgte websteder, oplysninger, der er sendt og modtaget, og data, der er downloadet eller overført.

PandaPow VPN gemmer derefter kun “forbindelseslogfiler:” information om, hvor meget båndbredde der bruges, hastigheder osv. Dette er koblet til andre personlige oplysninger, der bruges ved tilmelding.

At være baseret i Hong Kong, gør PandaPow VPN ikke’t falder ind under enhver lov om dataopbevaring. Derfor gemmer PandaPow VPN ikke nogen personlig identificerende aktivitet for brugerne - med andre ord ingen brugslogfiler eller trafiklogfiler. De personlige oplysninger, der gemmes, udføres til brug af selve produktet af statistiske grunde i henhold til deres privatlivspolitik.

PandaPow VPN-hastighed og ydeevne

Mens hastighedstesten for denne PandaPow VPN afslørede en pludselig uptick i pingen (skønt forbindelseshastigheden var hurtig), var forskellen mellem downloadhastigheden før og efter tilslutning af VPN minimal.

Kort sagt, vi var i stand til at streame high-definition video uden buffering, ligesom vi kunne før.

Det er interessant, at uploadhastigheden faktisk skød op, hvilket betyder, at vores internetudbyder mest sandsynligt bremsede vores hastigheder før VPN. Mange brugere vælger VPN'er netop af denne grund, da internetudbydere (eller hvem der end er)’s at kontrollere din wifi, f.eks. din organisation eller universitet) kan muligvis kunstigt begrænse hastighederne.

Antallet af servere er godt over 140, hvor landene stiger støt i løbet af de sidste par år. På det tidspunkt, hvor denne PandaPow VPN-anmeldelse blev skrevet, var antallet af lande 16.

Brugervenlighed og multiplatform support

Med tre tilladte samtidige forbindelser har PandaPow VPN tilpassede apps til:

 • vinduer
 • MacOS
 • iOS
 • Android

der’er også en wifi-router tilgængelig med VPN-forudkonfigureret. Brug af PandaPow VPN wifi router betyder dig’Jeg omgår spørgsmålet om service til Mac, service til pc, osv., da det’er let at bruge hele wifi'en med VPN aktiveret.

Grænsefladen er lidt forældet og ser mere ud som en downloadklient eller opsætningsside i stedet for det egentlige produkt, men måske kan nogle se det som brugervenligt og nemt at navigere.

Windows-appen ser bedre og mere avanceret ud sammenlignet med Mac-grænsefladen, så en vis ensartethed ville være velkommen. En cool ting er imidlertid, at alle platforme kører OpenVPN som standard.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Dette var måske det mest overraskende, vi snuble over under skrivningen af ​​denne PandaPow VPN-gennemgang.

Brugere kigger naturligvis mod VPN'er, da indholdet, der tilbydes af biblioteker på streamingtjenester, varierer fra land til land - selv software som Kodi har brug for VPN'er.

Vi var i stand til at omgå geo-blokeringen på Netflix på hver server, vi har oprettet forbindelse til på PandaPow VPN, inklusive USA, Storbritannien og Japan.

PandaPow VPN hjalp os med at fjerne blokering af ikke kun geo-begrænsningerne Netflix USA, men andre streamingtjenester fra USA som Hulu, Roku eller endda europæiske lande som BBC iPlayer.

PandaPow VPN’s hastigheder er også gode nok til streaming af tv-udsendelser med praktisk talt ingen buffering overhovedet. Dette er godt for tungere tjenester såsom Amazon Fire.

P2P og torrenting

En VPN er næsten påkrævet for sikker torrenting i disse dage med DMCA-meddelelser og retssager både mod tjenesterne og de brugere, der deltager i torrent-downloads eller uploads..

Du ved muligvis allerede det’Det er svært for brugerne at endda finde et pålideligt sted eller en tjeneste at få deres torrenter fra, med så mange af dem gå ned eller ændre deres domænenavne i lyset af alt dette.

Mens PandaPow VPN understøtter P2P-forbindelser, er det’er det måske bedre at gå med en VPN med en SOCKS5-proxy, hvis dit behov er en VPN specifikt til torrenting, for det ekstra lag af sikkerhed. Ellers PandaPow’s-kryptering er stærk nok til at tilsløre din IP-adresse og gøre det ikke muligt at spores tilbage til dine torrents.

Online-censur i Kina og andre steder

hvis du’har springet direkte til denne del af denne PandaPow VPN-gennemgang bare for at finde ud af, om det’er noget godt for Kina (og andre lande med lignende regressive holdninger til onlineovervågning og censur), så’Jeg vil være glad for at vide, at PandaPow VPN nemt kan få dig over den store firewall.

De fleste VPN'er har en stealth mode til at omgå Deep Packet Inspection, for eksempel siden Kina’s regering blokerer proaktivt mange VPN'er direkte, hvilket gør din beskyttelse ubrugelig i sig selv.

Heldigvis er PandaPow VPN ikke en af ​​de dårlige VPN'er. Mund-til-munden omkring PandaPow VPN i Kina i sig selv er overvældende positiv, og brugere kan få adgang til Internettet frit, hurtigt og nemt.

Kunde support

PandaPow VPN’s kundesupport er pålidelig, og live support er tilgængelig. Du kan få adgang til dem via:

 • FAQ
 • E-mail
 • Live chat
 • Support billetter
 • Installationsvejledninger
 • Fejlfinding manualer

Vi fandt, at indstillingerne var passende, pålidelige og hurtige. Dog det’det er klart, at live chat ikke er’t, faktisk, eller i det mindste, faktisk 24/7, og tidspunktet for dets ophør forbliver uspecificeret og uklar.

Imidlertid er svarene rigelige og lette at forstå, svarene er høflige og hurtige, og installations- eller vejledningsvejledninger og manualer er brugervenlige og kategoriseres passende.

Prisfastsættelse

Dette er muligvis et område, hvor PandaPow VPN helt klart mangler - dens satser er langt over branchegennemsnittet i betragtning af, hvad det giver. Selvom der tydeligvis kan argumenteres for brugere med specifikke behov, såsom at fjerne blokering af Netflix eller bruge Internettet i Kina.

Betalingsplanerne er:

 • Månedligt $ 9,00 / måned
 • Tri-månedlig, $ 8,00 / måned
 • Årligt / årligt $ 7,00 / måned

At betale månedligt eller betale årligt gør ikke’Det ser ud til at bringe så meget af en ændring, men hvis du’Har valgt PandaPow som VPN for dig, ville det være værd at investere i den langsigtede plan. Alle planer har de samme funktioner (3 samtidige forbindelser og en 7-dages pengene-tilbage-garanti).

Kunder kan betale via SSL-sikrede metoder såsom PayPal, større kreditkort, WeChat Pay eller AliPay.

Bundlinie

PandaPow VPN er en overraskende tilføjelse til den stadigt voksende liste over VPN'er, som, selv om de er lidt dyre, stadig er rimelige priser og absolut værd, det giver den stærke og unikke sikkerhed, evnen til at fjerne blokering af Netflix og andre streaming-websteder, og det faktum, at det fungerer på steder, hvor andre VPN'er er forbudt. Betalingsmuligheder er også så forskellige, at det ser meget usandsynligt ud’d har problemer med at betale for det.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me