Perfekt Privatliv VPN-gennemgang


Et groft look, høje priser og perfekt privatliv!

Perfekt privatliv VPN er baseret fra Zug, Schweiz. Dets moderselskab kaldes Vectura Datamanagement Limited Company. Selvom det ikke er et stort firma, har det uden tvivl sat sit præg på VPN-branchen. Perfekt privatliv har eksisteret siden 2008, og det ser ud til, at denne VPN-software lige siden da har været alt hvad du har brug for, ja, perfekt privatliv.

Lad os nu specificere, hvad vi fandt, når vi kørte test til denne Perfect Privacy VPN-gennemgang.

Sikkerhed og privatliv

Denne service kan give dig alt hvad du behøver for at føle dig sikker og anonym:

 • Dedikerede bare metal VPN-servere
 • Sikre tunneleringsprotokoller (og flere ikke-ikke-så-sikre): OpenVPN, IPSec, PPTP, SSH2, Squid og SOCKS5
 • IPv6 parat
 • Ingen DNS eller WebRTC lækager.
 • Multi-hop VPN-kæder (cascaderende forbindelser)
 • Tre Stealth VPN-protokoller: Stunnel, SSH og Obfsproxy3

Perfekt Privatliv VPN Stealth

 • Tilpasbar kill-switch (Firewall)
 • TrackStop-filter (beskyttelse mod annonce-tracking, fingeraftryk af browser, infektioner med malware og phishing-websteder.
 • NeuroRouting AI - en unik funktion på serversiden, der øger online sikkerhed og anonymitet ved at introducere dynamiske multi-humle.

Perfekt Privacy NeuroRouting

Sammenfattende er svaret på, om Perfect Privacy VPN er sikkert at bruge, et enkelt “Ja.” Dette er muligvis den rigeste VPN med hensyn til sikkerhedsfunktioner.

Opbevarer Perfect Privacy logfiler?

Det absolutte minimum - praktisk taget, “ingen”

I henhold til fortrolighedspolitikken, “ingen personlige brugerdata såsom IP-adresser indsamles” når du bruger VPN. De styrker dette i FAQ-sektionen, der hævder, at ingen af ​​serverne fører nogen logfiler overhovedet, der kunne identificere dig.

No-logs-politikken og den privatlivsvenlige virksomheds jurisdiktion (Schweiz) gør PP til et godt valg.

De eneste oplysninger, de indsamler, er dine loginoplysninger, betalingsoplysninger og konfigurationsindstillinger. Når de er klar over, at nogle brugere kan finde ud af dette, råder Perfect Privacy brugere til at besøge deres websted ved hjælp af en VPN.

Du vandt’t endda finde Android-appen i Google Play Store på grund af privatlivets fred. Denne udbyder vandt simpelthen’t tager fat på Googles aggressive indsamling og overvågningspolitik. Du kan kun downloade Android-appen fra det officielle Perfect Privacy VPN-sted.

Hastighed og ydeevne

Nu er dette et gråt område. Download- og uploadhastigheder kan variere meget vildt på grund af faktorer som tidspunktet på dagen, serverbelastningen, din afstand fra serveren, din hardware og din baselinehastighed.

Hastighedstest

På vores test-bærbar computer så vi en 285,50 Mbps download og en 300,14 Mbps upload basislinjehastighed med 3ms latenstid.

Perfekt privatlivshastighed

Da vi kørte hastighedstestene ved hjælp af den almindelige (OpenVPN) -opsætning, var hastighederne ganske overvældende, så af hensyn til grundighed gennemførte vi også nogle test med Stealth VPN-funktionen aktiveret. I nogle tilfælde steg downloadhastighederne markant.

Generelt viste det sig, at alle tre indstillinger (Stunnel, SSH og Obfsproxy3) tilbyder hurtigere downloadhastigheder end med StealthVPN slået fra. SSH- og Obfsproxy3-stealth-indstillingerne bød også meget bedre uploadhastigheder.

London, UK med Stunnel, SSH og Obfsproxy3

perfekt privatlivshastighed - London-server med tunnel aktiveret

 • Download: 59 Mbps (21% af baseline)
 • Upload: 9 Mbps (3% af baseline)

perfekt privatlivshastighed - London-server med SSH

 • Download: 66 Mbps (23% af baseline)
 • Upload: 49 Mbps (16% af baseline)

perfekt privatlivshastighed - London-server med Obfsproxy3

 • Download: 49 Mbps (17% af baseline)
 • Upload: 144 Mbps (48% af baseline)

Vi oplevede lignende tendenser i de fleste af vores test for amerikanske og europæiske servere. Naturligvis afhænger VPN-hastigheder af mange forskellige faktorer, ikke mindst som din baseforbindelseshastighed, afstanden fra VPN-serveren og andre.

Server dækning

Perfect Privacy har 50+ servere i 26 lande, mest i Europa og USA, men også et par placeringer i Asien (Japan, Singapore, Hong Kong), Australien og en i Egypten. Alt i alt en anstændig, men ikke særlig imponerende serverliste.

Brugervenlighed og multiplatform support

Generelt kan vi sige, at det’er temmelig let at bruge Perfect Privacy VPN. Klientgrænsefladen har dog brug for en ASAP-lift. Det’s som om designet var kommet lige fra det forrige århundrede.

Perfect Privacy har apps til:

 • vinduer
 • MacOS
 • Android

Webstedet har dog manualer til, hvordan man konfigurerer tjenesten på:

 • iOS
 • Linux
 • Brombær
 • Amazon Fire TV Stick
 • pfSense
 • eBlocker
 • Raspberry Pi
 • Routere: Vilfo, AsusWRT-Merlin, DD-WRT, Tomato by Shibby og DrayTek

Vi kiggede på Windows-klienten. Når du har startet din klient, ser du følgende anmeldelse:

Sådan bruges Perfect Privacy VPN

Denne pop-up vises, hvis din Windows Firewall er deaktiveret eller ikke tilgængelig.

Derefter vises loginskærmen som standard fanen til Indstillinger vindue.

perfekte indstillinger for vpn-privatliv

Indtast dine legitimationsoplysninger, og klik på Log på knappen for at starte din perfekte privatliv VPN-session. På denne skærm kan du også vælge mellem de to vigtigste VPN-protokoller: IPsec eller OpenVPN. Men det’er muligt at ændre denne indstilling når som helst efter login.

Når du trykker på Tæt for at skjule vinduet Indstillinger vises Perfect Privacy VPN Manager.

perfekt privat NY-server

Øverst finder du nogle grundlæggende data, f.eks. Om du’igen tilsluttet, din nuværende IP-adresse og domænenavnet på din server. De to bogstaver, F og D, står for Firewall (kill switch) og DNS-lækager.

Derefter kommer serverlisten. Der er fem kolonner: Land, server, ping, tilgængelig båndbredde og handling (Tilslut / Frakobl og vis).

Hvis du vil oprette forbindelse eller afbryde forbindelsen, skal du klikke på Prop ikon (Connect / Disconnect) ved siden af ​​placeringen.

Der er fire knapper i bunden af ​​VPN Manager:

 • Ping-servere: at vise latenstid for alle servere på listen, så du kan bestille din liste i overensstemmelse hermed;
 • Indstillinger: at præsentere vinduet Indstillinger;
 • Afslut: at afbryde VPN og afslutte programmet;
 • Minimer: at skjule VPN fra visningen.

Selvom dette er en relativt brugervenlig app, har vi nogle problemer med den.

Det er ret irriterende, at du skal afslutte din nuværende forbindelse for at oprette forbindelse til en anden server. Under vores test til denne perfekte Privatliv VPN-gennemgang oplevede vi også noget uønsket frysning. Efter at have forladt forbindelsen, efter et stykke tid kunne vi ikke’t afbryd forbindelsen fra serveren eller sluk VPN-softwaren længere.

En anden irriterende fejl er, at skifte af Stealth VPN-funktion undertiden får kunden til at stoppe.

Hvis vi blænder for det gammeldags design og den lejlighedsvis fryser, er denne VPN-klient ret imponerende. Det leveres med masser af funktioner og tilpasningsmuligheder.

Perfekt Privatliv VPN-konfiguration

Bortset fra de grundlæggende perfekte privatlivsindstillinger er der fem andre faner i vinduet Indstillinger:

 • Programindstillinger
 • Firewall og DNS
 • IP og porte
 • Cascading og Stealth
 • Andet

I denne forstand er denne VPN bedre for erfarne brugere. For eksempel er der tre måder, du kan konfigurere dine dræb switch / firewall og DNS lækage beskyttelse. Heldigvis er der beskrivelser til at hjælpe begyndere.

vpn-indstillinger - firewall og dns

Ikke alle mulige indstillinger er tilgængelige via klienten. Men don’t panik, fordi Medlemsområde af det officielle websted har et dashboard bare for det. Det er her du kan konfigurere TrackStop-filter, NeuroRouting, Brug af en tilfældig exit-IP-adresse og Port-videresendelse.

Sammenfattende er dette muligvis ikke den mest trendy app på markedet, men du kan lege med en lang række sikkerhedsindstillinger og mere. Faktisk er dette en af ​​de bedst udstyrede VPN-apps, vi har gennemgået.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Du kan’t bruger konstant Perfect Privacy VPN til Netflix USA længere. Vi prøvede alle serverne og mislykkedes.

Men det er det muligt at se Netflix UK konsekvent. Du skal oprette forbindelse til London2-server når du har slået til Stealth VPN-funktionen og vælg enten Stunnel eller Obfsproxy3. Ansvarsfraskrivelse: Stealth-protokollen skal ikke’t påvirker din evne til at omgå Netflix IP-blokke, men vi kan’t argumentere med virkeligheden.

Perfekt Privatliv VPN til Netflix

I sidste ende var dette det eneste Netflix-bibliotek, vi fik adgang til uden problemer.

Det fandt vi også BBC iPlayer gør ikke’t arbejde uanset hvor stealthily vi forsøgte at få adgang til videoerne.

På en mere positiv note giver Perfect Privacy dig mulighed for at streame din favorit NBC og Comedy Central viser sig.

Hvis Netflix er din vigtigste årsag til, at du ønsker en VPN, kan du tjekke vores liste over bedste VPN'er til Netflix.

P2P og torrenting

Hvis du vil have anstændigt privatliv og sikkerhed, anbefaler vi bestemt Perfect Privacy VPN til torrenting, men med et advarsel. P2P-fildeling understøttes ikke på de amerikanske og franske servere.

Ikke desto mindre kan du bruge de fleste af de andre Perfect Privacy-placeringer til torrenting. Bare-metal-serverne sammen med de store privatlivsfunktioner skal give dig al beskyttelse. Derudover tilbyder tjenesten portvideresendelse (vigtig for såning) og en SOCKS5-proxy.

Dette er, hvad udbyderen har at sige:

Perfekt Privatliv VPN til torrenting

Nogle anmeldelser går også så langt som at kalde Perfect Privacy VPN den bedste VPN til torrenting. Mens det’er et meget solidt valg, den bedste VPN til torrenting er det ikke.

Online-censur i Kina og andre steder

Ja, du kan bruge Perfect Privacy i Kina. Det’s er udstyret med alle de nødvendige funktioner (StealthVPN, NeuroRouting og multi-humle) for at sikre, at Great Firewall med alle dets ondsindede værktøjer (såsom Deep Packet Inspection) kan’t kommer til dig.

Disse fantastiske funktioner don’t kommer kun godt med i Kina. Der er flere lande, hvor VPN-brug er begrænset, censurstung og straffe - alvorlige. Perfekt Privatliv VPN virker som et godt valg, hvis du vil praktisere din ret til online anonymitet.

Til din information er der kun en server i Hong Kong. Brugere i Asien har dog også valget af servere i Singapore og Japan.

Kunde support

Lang historie kort, der’s ingen live chat support ledig. Selvom dette normalt er en smertefuld ulempe, ser Perfect Privacy ud til at gøre det ved sin effektive, hurtige og hjælpsomme e-mail-support. Meget kan gå galt, når du bruger en VPN-tjeneste. Dette er grunden til, at du skal sikre dig, at din valgte VPN-service har anstændig support, helst inklusive en live chat-mulighed.

Denne provider tilbyder følgende platforme til kundesupport:

 • Forummet
 • En e-mail-adresse
 • Support billetter
 • TeamViewer

Generelt virker supportteamet til perfekt privatliv responsivt og op til opgaven.

Prisfastsættelse

perfekte planer for privatlivets prisfastsættelse

Perfekt privatliv er et af de dyreste værktøjer på markedet. Prisplanerne er:

 • 1 måned for et ubegrænset antal enheder: $ 12,99
 • 1 år for et ubegrænset antal enheder: $ 119.99 ($ 9.99 / måned)
 • 2-årigt for et ubegrænset antal enheder: $ 214,95 ($ 8.95 / måned)

Naturligvis berettiger det høje niveau af online sikkerhed og privatliv, der følger med denne VPN, priserne. Der er dog lignende VPN-tjenester (som f.eks. NordVPN) med mere overkommelige prisplaner.

Hvis du ender med at beslutte om Perfect Privacy, du’Jeg vil sætte pris på mangfoldigheden af ​​betalingsmuligheder. Der er mere end 60 betalingsmuligheder tilgængelig via Paymentwall. Dette betyder også anonym alternativer som cryptocurrencies, inklusive Bitcoin.

Perfekt privatliv leveres med en 7-dages pengene-tilbage-garanti, men sørg for at læse refusionspolitikken omhyggeligt. Hvis du bruger et gavekort, kupon, crypto (Bitcoin) eller kontanter til at købe dit abonnement, er det ikke muligt at få refusion.

Bundlinie

I slutningen af ​​vores perfekt beskyttelse af VPN for VPN konkluderer vi, at denne service uden tvivl er en af ​​de bedste for sikkerhed og privatliv. Vi vil gå så langt som at sige, at dette er en af ​​de mest etiske VPN'er, der findes på markedet i dag. Med det sagt skal de, der ønsker en service til at få adgang til streamingplatforme, se andre steder.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me