Skjul min IP VPN-gennemgang


Oversigt

Skjul min IP er en service, der skjuler din IP-adresse og krypterer din internettrafik. Tjenesten er hurtig, billig og relativt sikker. Hide My IP er en VPN og proxy-tjeneste med apps til Windows, Mac, iOS og Android samt udvidelser til de mest populære browsere. Det’er let at konfigurere og bruge også. På grund af sine høje hastigheder fungerer det godt, når det kommer til at fjerne blokeringen og torrenting, men der er også nogle ulemper her. Det’er ikke et pålideligt værktøj til brug i f.eks. Kina. Denne Hide My IP VPN-gennemgang vil se på alle disse forskellige funktioner mere detaljeret, startende med sikkerhed.

Er skjul min IP sikker at bruge?

Skjul Min IP bruger enten 128-bit eller 256-bit krypteringsnøgler, så du kan vælge mellem hurtigere hastigheder eller højere sikkerhed. 256-bit-kryptering er mere sikker, men 128-bit er hurtigere. Hvis du bruger apps, får du beskyttelsen af ​​OpenVPN-protokollen, der betragtes som den mest sikre protokol. Generelt betyder dette dig’Jeg har en god grad af sikkerhed.

Skjul min IP tilbyder nogle sikkerhedsfunktioner, som mange andre VPN-tjenester ikke giver’t, såsom en kill-switch. Da vi testede tjenesten, registrerede vi også nul DNS-lækager eller IPv6-lækager. Ulempen er, at tjenesten er baseret i USA. USA har et ugunstigt klima for databeskyttelse og er et 5-Eyes land. Dette er mindre end ideelt.

Skjul Min IP indsamler forskellige oplysninger fra brugere, herunder dit navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkortinfo, præferencer for produkter og tjenester, kontoinfo og besøgstid og -varighed i browseren. Det meste af dette er standard, men det faktum, at de indsamler oplysninger om produktpræferencer, er lidt skuffende.

Pris

Standardprisen er en engangsbetaling på $ 29,95. Der er også en premium-service tilgængelig.

Skjul mine IP-valgmuligheder

Premium-tjenesten koster $ 4,95 om måneden, men du kan spare penge ved at købe et årligt abonnement, som koster $ 34,95 ($ 2,91 om måneden). Generelt er dette billigere end de fleste VPN'er, men du don’t får lige så mange funktioner. Den største fordel ved premium-pakken er, at du kan oprette forbindelse til flere enheder (op til fem på én gang).

Skjul Mine IP-betalingsmuligheder

Du kan betale med populære kreditkort som VISA, DISCOVER og MasterCard. Du kan også bruge PayPal og Bitcoin. Det er rart, at du har muligheden for at bruge cryptocurrency til at betale for tjenesten.

Sådan installeres det

Skjul min IP er ret let at konfigurere. Du vil være i stand til at finde tutorials på deres websted, der svarer til de forskellige platforme, som tjenesten er kompatibel med. For dette afsnit i Skjul min IP VPN-gennemgang, vi’Jeg vil fokusere på Windows 10.

Det første trin er at navigere til Kontrolpanel.

Kontrolpanel

Vælg Netværksforbindelser->Netværk og internet

Network Connections->Netværk og internet

Vælg Skift adapterindstillinger

Naviger nu til Ejendomme ved at højreklikke på grænsefladen

Skift adapterindstillinger

Vælg Internetprotokol version 4->Ejendomme.

Ejendomme

Vælg Brug følgende DNS-serveradresse og indtast DNS Proxy IP-adresse tilknyttet din konto. Trykke Okay.

DNS Proxy IP-adresse

Skjul Min IP skal nu konfigureres.

Apps og udvidelser

Skjul Min IP har apps til Windows, Mac, iOS og Android. Det er også kompatibelt med Chromebook, Linux og Ubuntu. Det fungerer med flere routere, herunder TP Link, Linksys, D-Link, Asus, Belkin, Apple Time og NetGear. Der er også udvidelser til Chrome og Firefox. De forskellige apps er temmelig ens. Den største forskel er, at iOS-versionen kræver, at du downloader OpenVPN Connect-appen. Dette gør opsætningen til iOS lidt sværere.

Windows GUI er visuelt tiltalende, men grænsefladen er ikke den bedst organiserede. Webstedet er fint, når du er vant til det ulige layout. Der er mange nyttige vejledninger og tutorials, de er bare arenaer’t det nemmeste at finde.

Skjuler mit IP-arbejde med Netflix

I øjeblikket Skjul min IP er ikke den mest pålidelige måde at fjerne blokering af Netflix, selvom vi’har været i stand til at omgå amerikanske Netflix-begrænsninger i fortiden. Det blokerer for BBC iPlayer og Hulu, men ikke altid konsekvent. Mens mange lignende tjenester kæmper for at omgå geo-blokkering (de fleste streamingtjenester krakker ned på VPN'er), er Hide My IP muligvis ikke det bedste valg, hvis dit hovedmål er at bruge streamingplatforme.

Skjul min IP-torrenting

Nogle VPN'er er begyndt at begrænse eller forbyde torrenting, men Hide My IP er ikke en af ​​dem. Du vil kunne torrent ved hjælp af denne service. Da den har god kryptering og en kill switch, er torrenting sikrere end med nogle andre VPN'er. Bare husk, at torrenting af piratkopieret materiale altid er en risikabel indsats.

Er det godt for brugere i Kina

Kina er et af få lande, der arbejder mod et lukket internet. Lande som Tyrkiet, Iran og Rusland har også meget censur. Generelt har VPN'er en masse vanskeligheder ved at omgå Great Firewall. Skjul min IP er ingen undtagelse, og det gør det ikke’Jeg har heller ikke gode måder omkring det.

Support

Der er flere muligheder for kundesupport, herunder et billetsystem, en vidensbase, en online fejlfinding og et udvalg af guider og tutorials. Der er også live chat, men det er ikke’t 24/7 live chat. De giver også et telefonnummer og e-mail for at kontakte Skjul min IP. Mens de fleste VPN'er giver en e-mail, giver ikke alle dem et telefonnummer. Dette er en dejlig touch. Mens vi fandt vidensbasen undervejs, var de lydhøre, da vi sendte dem e-mail, og svaret var nyttigt.

Konklusioner af vores Skjul min IP VPN-gennemgang

Generelt er Hide My IP en meget let og billig løsning til at skjule din IP-adresse. Det har flere sikkerhedsfunktioner end mange andre VPN-tjenester og fungerer på mange platforme. Nogle af negativerne inkluderer et uorganiseret websted og upålideligheden når det kommer til at fjerne blokering af Netflix eller arbejde i Kina. Hvis du imidlertid ønsker at øge sikkerheden til en pris, kan dette være en anstændig mulighed for dig.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 3 =

map