Tryk på VPN-gennemgang

Touch VPN har ingen andre indløsende egenskaber end at være gratis. Og selv det har sin ulempe.


Touch VPN's største positive er, at det’er gratis. Bortset fra det, det’er ikke særlig funktionel, og der er alvorlige bekymringer vedrørende sikkerhed og privatliv. Vi ser det som endnu et dybt defekt forsøg fra Hotspot Shield-udviklerne AnchorFree på at indløse det blomstrende VPN-marked. Læs resten af ​​denne Touch VPN-gennemgang for at lære alle de gory detaljer.

Sikkerhedsfunktioner

Med hensyn til sikkerhed tilbyder Touch VPN det minimum:

  • Anstændige sikkerhedsprotokoller: OpenVPN, Catapult Hydra
  • Fast kryptering formentlig

Tryk på VPN har ingen dræbte switch. Så hvis du støder på en ustabil VPN-forbindelse,’s tilbøjelige til at falde, er det måske ikke en god ide at vælge dette produkt, da du risikerer at afsløre din rigtige IP-adresse. At’det er bare begyndelsen, også: der’s intet tegn på, at Touch VPN har DNS-lækagebeskyttelse, håndterer IPv6 eller har nogen form for bonusfunktioner som multi-hop eller en stealth-protokol.

Opbevarer Touch VPN logfiler?

Kort sagt: Ja

Gratis VPN’er nødt til at tjene penge på en eller anden måde, og de gør normalt dette ved salg af dine personlige data til tredjepart. Så det’Det er ikke overraskende at se Touch VPN åbent indrømme, at de logger dine data. De siger lige så meget under “De oplysninger, vi indsamler” afsnit i fortrolighedspolitikken.

Don’t brug dette værktøj til følsomme aktiviteter.

Hastighed og ydeevne

Tryk på VPN har utrolig langsom downloadhastigheder. Vi kørte vores tests i Holland og USA, og selvom uploadhastigheden i det nærliggende Holland var betydeligt bedre end i USA, var det stadig virkelig langsomt (vi’snakker igen et fald på 40% +).

Hvis det’s hastighed, du er ude efter, tryk på VPN fungerer ikke for dig.

Server dækning

Servernummeret er ikke’t angivet på Touch VPN-webstedet, men antal lande, disse servere er spredt over, er ikke dårligt - 30+. Hvad er disse lande? Nogle af de fem flag på webstedet er to Kina og Rusland, så det’s alarmerende. Og lad’sit citat fra den del af hjemmesiden:

tryk på vpn-webstedet lorem ipsum

Beroliget endnu?

Brugervenlighed og multiplatform support

Touch VPN er tilgængelig på:

  • vinduer
  • MacOS
  • iOS
  • Android
  • Google Chrome

Vi startede testen med Chrome. Det har en imponerende bedømmelse på 4,5, men da vi kiggede på anmeldelserne, fandt vi flere duplikater. Faktisk, de sidste 18 anmeldelser var identiske med 5/5 vurderinger, og vi fandt også mange andre lavet med denne gentagne skabelon.

Efter installationen bankede vi på adresselinieikonet, og en simpel konsol dukkede op. Derefter fik vi muligheden for at vælge vores virtuelle placering i USA, Canada, UK, Frankrig, Singapore, Rusland, Tyskland, Holland og Indien. Du kan også bare klikke på Tilslut-knap, som vælger en automatisk placering.

Generelt vælger VPN'er den server, der er tættest på dig, men Touch VPN ser ud til at vælge servere tilfældigt, hvilket gør det lidt nytteløst.

De andre apps er af lignende kvalitet og pålidelighed. På hver af dem, dig’Jeg skal beskæftige mig med en urimelig mængde annoncer.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Tryk på VPN vil ikke fjerne blokering af Netflix

Det kommer næppe som en overraskelse, men Touch VPN vil ikke fjerne blokering af Netflix for dig og det’det er det. Det samme gælder for de fleste af de andre streamingplatforme.

P2P og torrenting

P2P-trafik ser ud til at være blokeret på Touch VPN-netværket

P2P-trafik ser ud til at være blokeret på Touch VPN-netværket, hvilket er heldig, fordi værktøjet ikke gør det’t gør meget for at sikre dig. Som nævnt der’s ingen kill switch, og resten af ​​detaljerne om sikkerhedsfunktioner er grumset.

Online-censur i Kina og andre steder

Selvom det ser ud til at være tvivlsomt, kan du muligvis bruge Touch VPN i Kina. Dette er til trods for manglen på en stealth-protokol til at omgå de avancerede censurforanstaltninger, som dette land anvender.

uheldigvis, Tryk på VPN-logfiler stort set alt og deres dårlige sikkerhed er mere end nok grund til at give det en glip, især hvis du tager højde for de høje indsatser ved at bruge en VPN i Kina.

Kunde support

Igen, det’Det er vigtigt at huske, at dette er en 100% gratis service, så det kan være urimeligt at forvente, at de tilbyder 24/7 live chat support. Men det’det er ikke så urimeligt at forvente, at de vender tilbage til dig i en tid med behov. der’er kun en måde at kontakte Touch VPN på:

  • E-mail

Vi sendte dem to e-mails på Android- og pc-apps og ventede tålmodig på svaret. Desværre ventede vi stadig mere end 24 timer senere.

Og som tidligere nævnt er webstedet stort set ubrugelig.

Bundlinie

Gennemgangen lyder måske som en bashing-session, men dette er vores uvildige mening. Branchen er utroligt konkurrencedygtig, og hvis du vil spille på denne spillebane, skal du kende dine ting.

For at afslutte denne Touch VPN-gennemgang der’s absolut ingen grund til, at nogen skal bruge dette gudsforfærdelige værktøj og skamme AnchorFree til at fodre sådan affald til forbrugerne. hvis du’når du leder efter en god VPN, skal du blot vælge en af ​​de førende VPN-udbydere.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me