Turbo VPN-gennemgang

Denne gratis VPN, der kun er til mobilenheder, har 50 millioner downloads over hele kloden. Det skal være ret godt, ikke? Nå, ikke så hurtigt!


Turbo VPN tilbyder en gratis, kun mobil, ubegrænset VPN-service. Hvis du leder efter en VPN til din smartphone og don’t bryder mig virkelig meget om privatlivets fred, dette er måske ikke et så dårligt valg. Hastigheden er ikke’t forbløffende, men i det mindste gør du det ikke’t behøver at bekymre dig om lækager eller vira. Turbo VPN blokerer også Netflix (kun betalte VIP-servere) og tillader torrenting, hvilket er mere end man kan sige om de fleste app store VPN'er.

Når det er sagt, hvis dine behov ikke er så basale - give denne en pas. Vores Turbo VPN-gennemgang viser dig hvorfor.

Sikkerhedsfunktioner

Som de fleste gratis VPN'er mangler Turbo VPN i sikkerhedsafdelingen. Her er en liste over Turbo VPN-sikkerhedsfunktioner:

  • En sikker tunnelprotokol: OpenVPN
  • Solid AES-256-kryptering

Dette er de blotte knogler af hvad’er nødvendige for en beskyttet online oplevelse. Men der’der mangler ganske meget, især i sammenligning med førende VPN'er.

Turbo VPN gør ikke’t tilbyder en kill switch, hvilket er nødvendigt for at beskytte mod lækager, hvis din VPN-forbindelse går i stykker (selvom brugere kan stole på Android’s native VPN-funktion, der altid er). Der er heller ingen avancerede beskyttelse mod DNS-lækager, a “stealth-protokol” til brugere i undertrykkende lande, multi-hop eller Tor-integration.

Mens vi ikke gjorde det’Hvis vi ikke finder nogen uregelmæssige lækager ved hjælp af onlinetests, ville vi stadig ikke satse vores liv på sådan en skelet-VPN-service.

Har Turbo VPN logfiler?

Ja, ja det gør det

Som en gratis service finansieres Turbo VPN gennem reklame. Dette kræver, at de samler brugerdata og deler dem med tredjeparter. Appen blev udviklet af Innovative Connecting - et Singapore-firma og fungerer således inden for rammerne af 14 Eyes overvågningsalliance (Singapore er en partner).

På Turbo VPN’s Privatlivspolitik vil du tydeligt se det de indsamler masser af data. Dette inkluderer din IP-adresse og ISP, men det bliver endnu mere interessant:

Hvis du går til “Brug af personlige data” sektion, vil du se det du giver dem i det væsentlige tilladelse til at bruge dine personlige oplysninger, som de ønsker. Og hvis du vil tilmelde dig og nyde VIP-tjenesten, skal du give en hel del personlige data.

Hastighed og ydeevne

På det officielle websted siger Turbo VPN, at den forbinder dig med hastigheden på en hare. Så vi var nødt til at teste denne teori ud for os selv.

Desværre viste det sig, at browsingoplevelsen var lidt træg. Mens alle VPN'er bremser dig lidt (dette er den pris, du betaler for anonym browsing), burde de ikke’t bringe din oplevelse stille. Med Turbo VPN så vi hastighedsfald på over 50% på nærliggende steder, hvilket ikke er’t godt nok.

Brugervenlighed og multiplatform support

Turbo VPN er en mobiltelefon-tjeneste. For at være mere specifik har den tilpassede apps til:

  • Android
  • iOS

Du’Jeg finder førstnævnte i Google Play-butikken, mens sidstnævnte venter dig i App Store. Klienten er brugervenlig og let at følge - vi blev oprindeligt imponeret, men bemærkede snart, at appen ikke gør det’t Lad os vælge en foretrukken server og er generelt lav på funktioner.

Når du klikker på Tilslut-knap, vil du automatisk blive tilsluttet den hurtigste server. Dette gør appen meget brugervenlig, men meget ufleksibel. Hvis du vil låse op for en online ressource, du’Jeg bliver nødt til at få den betalte version.

Turbo VPN tvinger dig til at bruge deres interne browser, hvor du får alle de irriterende annoncer.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Den gode nyhed er, at installation af Turbo VPN på din mobil giver dig adgang til Netflix US. Den dårlige nyhed er, at streaming af Netflix kun er muligt på VIP-serverne, som ikke er tilgængelige for brugere af den gratis version.

Streaming Netflix er kun muligt på VIP-serverne, som ikke er tilgængelige for brugere af den gratis version

Det samme gælder for alle andre streamingplatforme (selvom det ville være en overdrivelse at kræve dig’Jeg kan låse alt op, hvis du betaler for Turbo VPN). Hvis du ikke kan vælge VPN-server, annulleres denne blokeringsfunktion for denne tjeneste.

P2P og torrenting

Turbo VPN gør ikke’t kvæle din båndbredde eller forsøge at afskrække dig fra at strømme, men det er vigtigt at indse, at de fleste mennesker bruger torrenter på deres desktops. At være en mobil VPN har Turbo VPN begrænset værktøj til P2P.

Selvom det ikke var tilfældet’I tilfælde af dette vil vi argumentere imod at bruge Turbo VPN til torrenting, fordi tjenesten ikke har nogen kill switch-funktion - noget der er ganske vigtigt for sikker P2P-brug.

Se vores liste over bedste VPN'er til Torrenting.

Online-censur i Kina og andre steder

I henhold til Turbo VPN-appfortegnelsen på Google Play:

Af politisk grund kan denne tjeneste ikke bruges i Kina. Vi beklager enhver ulempe, der er forårsaget.

Dette gør det ikke’t diskvalificerer Turbo VPN fra brug i andre censurøse lande - Iran, Tyrkiet, Rusland, Hviderusland, Saudi-Arabien osv. Som vi allerede har etableret, er Turbo VPN imidlertid ikke kendt for sin skudsikker sikkerhed. Som sådan skal du kun bruge det, hvis du kan håndtere følgerne.

Desuden mangler tjenesten funktioner som “stealth mode” at omgå avanceret censurindsats, især dem, der er baseret på Deep Packet Inspection.

Se vores liste over bedste VPN'er til Kina.

Kunde support

Næsten ethvert hæderligt VPN-system tilbyder 24/7 support, uanset om det er via e-mail, chat eller en hotline.

Nå, Turbo VPN tilbyder ingen af ​​disse indstillinger.

Hvis du går til Turbo VPN-webstedet, vandt du’t finde nogen supportmulighed - kun en side med vage oplysninger om produktet. Du får en fornemmelse af, at de virkelig ikke gør det’t vil høre fra dig.

Det’det er sikkert at sige det Turbo VPN mangler alvorligt i kundesupportafdelingen.

Prisfastsættelse

Turbo VPN er en gratis service, der finansieres via annoncer, men der’s også en betalt mulighed med nogle mere avancerede funktioner. Dette inkluderer muligheden for at bruge VIP-servere og således streame Netflix, for eksempel.

Her’s hvad et Turbo VPN-abonnement koster dig:

  • 1-måneders plan: $ 11,99
  • 1-årig plan: $ 35,88 ($ 2,99 / måned)

Hvis du f.eks. Sammenligner Turbo VPN med NordVPN, er der ingen konkurrence. NordVPN giver dig beskyttelse på alle dine enheder, adgang til mere end 5000 servere og store forbindelseshastigheder. Prisen er mere eller mindre den samme.

Turbo VPN tilbyder nye brugere a 7-dages gratis prøveperiode hvilket er dejligt at teste farvande, men du skal huske at annullere prøveversionen ellers trækker de automatisk pengene fra din konto.

Og fordi det kun er tilgængeligt på mobil via Google Play eller iOS App Store, kan kun dit betalingskort eller dit kreditkort bruges som betalingsmetode - der’s ingen PayPal, crypto eller kontanter.

Bundlinie

Næsten hvert produkt har sine fordele og ulemper - Turbo VPN er ingen undtagelse. Alligevel opvejer ulemperne her i høj grad profferne. Som en gratis VPN er Turbo ganske svag, mens den som en betalt tjeneste ikke gør det’t hold et stearinlys til konkurrencen.

Hvis du insisterer på at bruge en gratis VPN-tjeneste, skal du tjekke vores liste over de bedste gratis VPN-tjenester på markedet.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me