VPNBaron anmeldelse

Installer denne brugervenlige VPN og sikre dig mod hackere. VPNBaron opbevarer ikke datalogger, og sikrer, at der ikke føres nogen fortegnelse over dine browserdata, hvilket holder alt anonymt.


Dit privatliv og sikkerhed opretholdes af AES-256-CBC-koden til denne VPN. AES-standarden bruges af mange andre VPNS til sikkerhed. Den bruger OpenVPN-protokollen og understøtter TCP- og UDP-protokoller. Den tidligere protokol hjælper dig med at undslippe regeringens kontrol.

Da vi skrev denne VPNBaron-gennemgang, fandt vi ud af, at denne VPN er let at bruge. Med blot et par klik kan du nemt installere denne app på din computer eller mobile enhed. Selvom du giver dig fuld sikkerhed, fungerer det godt på Android-, OS X-, Windows- og iOS-platforme.

Denne VPN har tre prisplaner - månedligt, seks-månedligt og årligt. Afhængig af planen kan du tilføje mellem 2 og 5 enheder på denne VPN. For et ekstra sikkerhedsniveau kan du bruge forskellige cryptocurrencies som Bitcoin, Ethereum, Digibyte osv. Til at betale for det.

VPNBaron fungerer godt i Kina, og det betyder, at du som rejsende kan få adgang til flere begrænsede websteder, såsom Facebook, Google og andre. Det’s også muligt at streame Netflix-indhold med din VPNBaron-konto. Under udførelsen af ​​denne VPN Baron-gennemgang fandt vi, at denne VPN understøtter torrenting. Der er dog meget få P2P-servere, og dette kan påvirke din torrentaktivitet.

Denne service giver moderat hurtige og stabile forbindelser til sine brugere. Hastigheden faldt betydeligt, efter at vi tilsluttede denne VPN til vores computer, men en nedetid i hastighed er normal.
Der er ikke noget chatvindue til kundebistand i realtid. Der er dog et FAQ-afsnit, der indeholder nyttige oplysninger. For at løse en forespørgsel skal du skrive en e-mail. Denne VPN ændrer rutinemæssigt sine IP'er og opretholder en tæt kontrol af DNS-lækager.

Fortsæt med at læse denne VPNBaron-gennemgang for at finde ud af, om det passer til dig.

Er VPNBaron sikkert at bruge?

Denne VPN bruger AES-256-CBC kryptering. AES-standarden er designet af en USA-baseret organisation og er blevet accepteret af mange VPN'er som standardsikkerhed.

Det understøtter OpenVPN, og du kan også vælge L2TP og IKEv2 protokoller. Dette betyder, at dets brugere er sikre og sikre, da hackere har svært ved at bryde ind i dit system.

Der er også en kill switch på plads, der vil se forbindelsen straks afbrydes, hvis der er noget problem med VPN. VPNBaron bruger Google DNS til at kontrollere for DNS-lækager.

VPNBaron er registreret i Rumænien og gør det ikke’t føre logfiler, så du kan være mere sikker på, at nogen af ​​dine personlige oplysninger ikke vil blive overdraget til nogen overvågningsnetværk.

Hastighed og ydeevne

Vores internethastighed faldt noget efter tilslutning via VPNBaron-servere. Ikke alarmerende, men fald var markant nok til at bemærke når du gennemser og streamer.

Når du bruger denne service, kan du vælge en af ​​de to protokoller (TCP og UDP). Med sidstnævnte protokol sendes datapakker hurtigere, men nogle af dem kan gå tabt. Når du bruger TCP, kræver transmissionen af ​​hver pakke imidlertid en bekræftelse, og dermed går dataflowet langsommere.

Download og installer

Vi fandt VPNBaron en nem klient at downloade og installere, selv for begyndere:

 1. Hvis du vil hente og installere denne VPN, skal du først købe et abonnement.
 2. Indtast derefter dit e-mail-id og din adgangskode.
 3. Foretag derefter betalingen efter din foretrukne metode.
 4. Efter dette skal du få et downloadlink i din postkasse.

Forbindelsen til VPNBaron på din Mac-computer er lidt anderledes.

 1. Først skal du downloade og installere den nyeste version af TunnelBlick.
 2. Gå til Config Page for at downloade alle dine servere.
 3. Kontroller derefter de valgte downloadede elementer>Højreklik>Åben med TunnelBlick.
 4. Klik derefter på fanen TunnelBlick i øverste højre hjørne og klik på den ønskede server.
 5. Indtast din adgangskode, og gem den derefter i Nøgleringe til din fremtidige brug.

Hvis du automatisk vil tilslutte din Mac til VPNBaron, skal du gå til Knowledge Base-sektionen og søge efter “Forbind Mac automatisk til VPNBaron” og følg de instruktioner, der kommer op.

Apps og udvidelser

VPNBaron er let at bruge og installere og kan arbejde på vinduer, Mac OSX, Android og vinduer platforme. Hvis du vil dele dit indhold med dine familiemedlemmer, kan du også installere VPNBaron på Kodi.

Tidligere kendt som X-Box Media Player, Kodi er et open source mediecenter. Gå til http://192.168.1.1/ for at konfigurere din DD-WRT-router. Indtast dine loginoplysninger og adgangskode, gå derefter til Administration, Gem start og derefter Indstil DNS-fanerne.

Er VPNBaron tilladt i Kina?

I modsætning til mange andre VPN'er fungerer denne service godt i Kina. De kinesiske myndigheder censurerer alle slags oplysninger, der kommer til og kommer fra dette land. Hvis din VPN imidlertid bruger en OpenVPN-protokol, kan den komme forbi de kinesiske censorer ved hjælp af port 80 og port 443. VPNBaron bruger sin Deep Packet Inspection (DPI) teknologi til at omgå Kina’s Stor firewall.

DPI er en filtreringsteknologi, der kontrollerer hver datapakke, der går fra en computer til en anden. Selvom VPN-forbindelser kan omgå firewalls på egen hånd, kommer DPI-teknologien ind i billedet, når internetudbydere aktivt scanner brugere’ Trafik.

Torrenting og Netflix

VPNBaron understøtter begge disse tjenester. For at forbedre din torrenting-oplevelse skal du bruge Vuze BitTorrent-klienten, som er gratis til Windows og Mac. I modsætning til andre VPN'er kan VPNBaron lade dig se Netflix USA-indhold, muligvis flyve under radaren, fordi det stadig er nyt. Dette indhold er tilgængeligt på pc-, Mac- og Linux-platforme, men ikke på mobile enheder. Hvis du bruger en mobilenhed, får du en proxyfejl.

Kunde service

Under gennemgangen af ​​VPNBaron fandt vi, at problemer løses hurtigt. Bare gå til medlemsområdet, log ind, indtast dit kodeord og indsend din billet. hvis du’er du ikke medlem, så gå til “Lad’s Kom i kontakt” område, der ligger ved siden af ​​medlemsområdet. Skriv dit navn og e-mail-id, og send din forespørgsel.

FAQ-afsnittet er meget nyttigt for dem, der er interesseret i VPNBaron. Det er dog vanskeligt at navigere til dette afsnit.

Prisfastsættelse

Der er tre prisplaner - “Bronze”, “Sølv”, og “Guld”. Hver af disse planer tilbyder ubegrænset båndbredde, adgang til Netflix USA og torrenting.

 • Det “Bronze” planen er for en måned og kan understøtte to enheder, der koster $ 11,99.
 • Det “Sølv” planen er for 6 måneder og koster $ 8,33 per måned.
 • Det “Guld” planen er for 12 måneder og koster $ 5,99 per måned.

Du kan betale med PayPal, cryptocurrencies og kreditkort. Bemærk, at kreditkorttransaktioner behandles af PayPal.

Resumé

For at opsummere er VPNBaron en god entry level service for nybegynderne. Brugere forbliver sikre og anonyme, fordi VPNBaron bruger Google DNS til at kontrollere datalækager.

Dets hastigheder er gennemsnitlige, men forbindelsen er stabil. Et pluspoint er, at det skal fungere til brug i Kina, og du kan nyde Netflix, når du bruger denne VPN.

Kundesupport mangler live chat, men de kompenserer i det mindste ved at yde andre typer hjælp. Samlet set VPNBaron’s funktioner er ganske grundlæggende, hvilket er godt, fordi det gør det lettere for dem at fokusere på kerneelementerne i VPN.

Selvom det mangler mange avancerede funktioner, er VPNBaron stadig dyrere end andre lignende VPN-tjenesteudbydere. Derfor er dit bedste alternativ at shoppe rundt for en bedre VPN-aftale.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me