VPNinja anmeldelse

Desværre er denne VPN ikke længere aktiv.


VPNinja tilbyder de fleste af funktionerne i en top VPN til en meget lav pris, forudsat at du ikke gør det’t bryr dig om dit privatliv.

Det er klart efter et kort kig på VPNinja’s hjemmeside, at dette er en VPN, der er bygget på et budget. Vi’mangler nogle vigtige funktioner, og oven på det fungerer det fra Kina, hvilket diskvalificerer det lige fra flagermus, hvis du’d snarere gjorde den kinesiske regering ikke’t ved alt om dig.

Sikkerhed og privatliv

VPNinja har anstændigt kryptografi, men en masse af de funktioner, som du finder i andre VPN'er med lignende prisklasse, er ikke til stede. Derudover er deres websted vag omkring mange detaljer.

I øjeblikket har VPNinja følgende sikkerhedsfunktioner:

 • OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP sikkerhedsprotokoller
 • En stealth-protokol (uklart hvorfor) i betragtning af at ingen VPN kan operere fra Kina
 • uden at samarbejde med myndighederne)
 • DNS-lækage beskyttelse
 • 256-bit kryptering

Manglen på en kill switch er et stort no-no for en VPN, der sigter mod anonymitet, fordi der’s er altid risikoen for, at din identitet lækker på grund af en tabt VPN-forbindelse. På toppen af ​​dette er manglen på yderligere funktioner såsom multi-hop også tydeligt, selvom vi ikke forventede, at disse overvejer VPNinja’s prisklasse.

Opbevarer VPNinja logfiler?

Med et ord, ja. En af de ting, som vi ikke kunne lide ved VPNinja, er det faktum, at deres privatlivspolitik alt er røg og spejle. Det hele er ekstremt vagt, og der er ingen måde at finde ud af, nøjagtigt, hvad udbyderen opbevarer, når vi bruger deres service. Det’er fair at antage, at en kinesisk VPN-service logger stort set alt.

Hastighed og ydeevne

Ydeevnen er anstændig. Vi bemærkede minimalt tab, hvilket gjorde denne VPN god til streaming og andre hastighedsintensive aktiviteter. Hvad’Endnu bedre er, at hastigheden var temmelig konsistent på tværs af alle servere (selvfølgelig er servere, der er længere væk, bestemt lidt langsommere).

Tjenesten har i alt 34 servere fordelt på 14 forskellige placeringer. Placeringerne er spredt jævnt over hele verden, og du bør ikke have så store problemer med at finde en server i nærheden af ​​dig.

Brugervenlighed og multiplatform support

Du kan downloade VPNinja-klient på et væld af forskellige enheder. Det er utroligt nemt at bruge, og der er adskillige guider til rådighed om, hvordan man downloader sin app og installerer den på webstedet.

Du kan downloade VPNinja’s app på følgende platforme:

 • vinduer
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • Ubuntu
 • DD-WRT-routere
 • Chromebooks

Det er ikke alt, da tjenesten også giver dig mulighed for at bruge OpenVPN-konfigurationer til at installere den på enhver enhed, der muligvis understøtter dem. Denne proces er noget kompliceret, men den gode nyhed er, at det er muligt for dig at konfigurere VPNinja på enhver anden enhed, såsom Kindle Firestick.

Det er let at bruge på tværs af alle platforme. Klienterne er intuitive, og webstedet har tilstrækkelige ressourcer til fejlfinding.

Fjernelse af Netflix og andre streamingplatforme

Du kan bruge VPNinja til at flytte forbi geo-blokering og få adgang til de fleste af dine foretrukne tv-shows på tværs af Netflix, Hulu og BBC iPlayer. Vi fandt dog, at det ikke lykkedes at få adgang til Amazon Prime Video.

For Netflix kan du få adgang til det via deres Hong Kong- og sydkoreanske servere (hvis du’re baseret i Asien). Den amerikanske version af Netflix kan også fås.

Tilføjelsen af ​​OpenVPN-konfigurationen betyder, at du også vil være i stand til at fjerne blokering af Netflix på enheder som Roku og Nvidia Shield TV, hvilket gør dette til en god VPN til streaming (men ikke perfekt på nogen måde).

P2P og torrenting

Hvis du er nogen der kan lide at torrent meget, skal du være forsigtig med at få meddelelser om krænkelse af ophavsret. Den bedste måde at sikre sig, at ingen kan finde ud af om dig, er ved at bruge en krypteret VPN, der tillader torrenting (mange VPN'er gør det ikke).

Torrent-downloads er mulige, da VPNinja giver dig mulighed for at oprette en P2P-forbindelse. Du kan dog kun bruge den canadiske server til sikker torrenting, og der er ingen SOCKS5-proxy og heller ikke en kill-switch for at sikre dig, at du forbliver anonym.

Selvom torrenting er tilladt på VPNinja, vil vi ikke anbefale det. Der er langt bedre alternativer på markedet, såsom CyberGhost. Eller du kan tjekke vores liste over bedste VPN til torrenting.

Online-censur i Kina og andre steder

VPNinja fungerer utroligt godt i Kina, og det’hvorfor du absolut ikke bør bruge det. Kina-opererede VPN-tjenester gør det ved at følge regeringens krav. Med andre ord har myndighederne dybest set adgang til alle dine data.

Selvom dette ikke var tilfældet’VPNinja er sandsynligvis ikke sikker nok til, at du bruger den i Kina. Manglen på en driftsafbryder betyder, at du let kunne sprænge dit dæksel.

Kunde support

Der er ikke’t mange supportmuligheder. Grundlæggende bliver du nødt til at stole på:

 • Support billetter
 • FAQ

Der er ingen mulighed for telefon- eller live support. Selvhjælpsressourcerne er dog ganske detaljerede, og der er guider til, hvordan man opsætter VPN på stort set hver enkelt enhed såvel som andre tip, som du måske vil vide.

Prisfastsættelse

Mange VPN'er i denne størrelse tilbyder gratis forsøg, og du kan få adgang til VPNinja i alt 4 timer, før du har brug for at købe den. Deres tilbagebetalingspolitik angiver, at du også har en pengene-tilbage-garanti uanset årsag i 3 dage efter dit køb.

Der er i alt 3 prisplaner, der tilbydes af VPNinja, som er:

 • 1-ugers plan: $ 12,00 / måned
 • 1-måneders plan: $ 6,00 / måned
 • 12-måneders plan: $ 4,83 / måned

Priserne er forholdsvis lave, men ingen priser er lave nok til at give afkald på privatlivets fred.

Bundlinie

VPNinja er på ingen måde en god VPN, når det kommer til sikkerhed eller privatliv. Selv hvis du ser bort fra, at det kører ud af Kina, kan du få langt bedre sikkerhedsfunktioner til samme pris andre steder. Det eneste formål dette værktøj er anstændigt til er at bevæge sig rundt om geo-blokering.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me