VPNReactor Review

Nogle af os har brug for lidt mere sikkerhed og ro i sindet, når vi surfer på nettet. Lavpris og mindre kendte VPN-forbrugere don’t har altid de funktioner, vi har brug for, og det kan være vanskeligt at bedømme selv, om din tjeneste gør alt, hvad du har brug for.


At’hvorfor i dag, vi’genbringer dig en anmeldelse af VPNReactor, den selvudnævnte “mest kraftfulde VPN nogensinde oprettet!”

Spørgsmålet er, lever VPNReactor op til den hype, de har’har du oprettet for sig selv? Vi håber at besvare det spørgsmål med denne VPNReactor-gennemgang.

Oversigt

VPNReactor er en påstået kraftfuld VPN-tjeneste designet til at tilbyde den sikreste og mest effektive private browsing-løsning. Vores VPNReactor-gennemgang fandt, at tjenesten så ud til at lække nogle DNS-oplysninger, da vi testede forbindelsen.

Desværre blev vi’t stand til at oprette forbindelse til serverne, da vi forsøgte at teste deres gratis service. Klienten tillader os at logge på tjenesten, men afbrydes automatisk ved 30%, uanset enhed eller type forbindelse, vi prøvede.

Når det er sagt, har kunder online, som faktisk var i stand til at bruge tjenesten, en masse gode ting at sige om den, som vi’Jeg vil tale mere om et øjeblik.

Tjenesten tilbydes på et begrænset antal platforme, herunder MacOS, Windows og en håndfuld mobile systemer. Enhedsstøtten er temmelig standard, og der er ikke’t meget at tale om på den front.

Mens vi undersøgte vores VPNReactor-gennemgang, bemærkede vi, at selve tjenesten har en række prispoint, hvilket generelt giver dig et større antal understøttede protokoller eller brugbare servere, når du går ind i højere priser.

På plussiden ser VPNReactor ud til at være effektiv i det mindste noget af tiden til at fjerne blokering af indhold til US Netflix. Der er også tilladelse til at spænde på tjenesten, selvom juridiske problemer stadig er en faktor at overveje.

Klienten er også ret nem at bruge med enkle knapper og indstillinger på almindeligt engelsk.

Så uden yderligere problemer, lad’s komme ind i den pittige grimme i vores VPNReactor-gennemgang.

Er VPNReactor sikkert at bruge?

Dette spørgsmål er mangesidet. For vores VPNReactor-gennemgang, vi’Jeg vil fokusere på de faktiske sikkerhedsfunktioner såvel som de juridiske konsekvenser du’Jeg skal bekymre dig, når du bruger tjenesten.

Første ting først, krypteringen. VPNReactor hævder at bruge 128-bit kryptering understøttet af en lang række protokoller. Listen er omfattende, hvilket vi syntes var et meget godt punkt. Understøttede protokoller inkluderer:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • HTTPS
 • og andre

Selvom krypteringsstandarden mangler en smule sammenlignet med mange konkurrenter, er den brede vifte af supportprotokoller en dejlig touch, så du kan have en vis kontrol over den type VPN-forbindelse, du vil bruge.

Da vi testede tjenesten for lækager, fandt vi imidlertid, at tjenesten faktisk afslørede nogle af vores DNS-oplysninger, hvilket betyder at det ikke er’t helt så sikker, som vi ville have håbet på vores VPNReactor-gennemgang. Generelt mangler tjenesten bestemt et firma, der hævder at være den mest kraftfulde VPN, der nogensinde er oprettet.

Stadig er de faktiske krypteringsstandarder og en bred vifte af understøttede protokoller ikke’t helt uden for indløsning.

Går videre i vores VPNReactor-gennemgang, vi’vil tage et kig på nogle af de juridiske ting, du har’Jeg vil sandsynligvis huske, når du bruger tjenesten.

For det første er virksomheden hjemmehørende i USA, hvilket betyder, at de er underlagt 14 Eyes-jurisdiktion. Dette betyder, at alle data om din identitet eller browservaner, der indsamles af regeringen eller LEA-aktører, kan deles med en række andre lande, der er omfattet af jurisdiktion.

Naturligvis er dette kun virkelig et problem, hvis du agter at bryde internationale love med dine browsingvaner, men det’er stadig en god ting at huske på, hvis du’være journalist, der dækker over uretfærdigheder under et totalitært regime.

Andre ting at overveje er virksomheden’s faktiske fortrolighedspolitik og deres filosofi overfor datalogning. Med henblik på vores VPNReactor-gennemgang, vi’Jeg vil gennemgå denne info nu.

Virksomheden fører logfiler over deres forretningstransaktioner såvel som nogle forbindelsesdata i op til fem dage. Forbindelsesdataene, de indsamler, holdes på klientsiden og er ikke’t logget overalt på deres faktiske servere. Det faktum, at de logger nogle af disse oplysninger, er en smule bummer, men det’Det er rart, at virksomheden er gennemsigtig omkring deres dataindsamling.

Så i sidste ende der’er et par ting, som du’Jeg vil huske, hvis du gør det’kommer til at gå med VPNReactor, men det burde bestemt være mere end nok med hensyn til sikkerhed, hvis du er der’t for bekymret over DNS-lækager.

Hastighed & ydeevne

Hvor hurtigt er det? Til vores VPNReactor-gennemgang forsøgte vi at downloade deres klient for at teste deres gratis service i et forsøg på at give os selv et benchmark, som vi kan bedømme ydelsen af ​​tjenesten.

Desværre, som tidligere nævnt, ville klienten ikke oprette forbindelse, selv efter at vi fik lov til at logge ind på tjenesten fra flere enheder.

Lade’s se på hastighedstestene for at få en god idé til vores VPNReactor-gennemgang.

VPNReactor Review

Dette var baseline-testen, der viste en ret standard overførselshastighed og ping.

VPNReactor Review

Og her’s testen bag VPNReactor’s sikkerhedstjenester. Som du kan se, var der ikke’t stor effekt på pingen, men downloadhastigheden var ca. 15% af baseline-mærket. Dette er en betydelig afmatning i ydelsen, hvilket er et enormt nej, når din service også lækker DNS-info og koster en ordsproglig arm og et ben sammenlignet med konkurrerende VPN-tjenester.

Stadig dog, hvis du er’t for bekymret over downloadhastigheden og dig’Gør det godt med det sikkerhedsniveau, som VPNReactor leverer, dette kan stadig være VPN-tjenesten for dig.

Sådan downloades og installeres det

En god ting, som vi’glæder mig over, at vores VPNReactor-gennemgang er, at tjenesten er utroligt nem at installere og bruge.

VPNReactor Review

På forsiden af ​​deres websted vil du bemærke downloadlink til alle deres forskellige klienter. Når det er downloadet, kan du gennemgå en hurtig lille installation for at begynde at bruge tjenesten.

Du bliver nødt til at registrere en konto, selvom du’bruger bare deres gratis service, som er en slags bummer. Kontoregistrering kræver også e-mail-bekræftelse, så du’Jeg vil gerne bruge en e-mail, der smides, hvis du har det’er bekymret for privatlivets fred.

Når appen er installeret og du’Når du er klar til din konto, kan du køre klienten for at begynde at sikre din forbindelse.

Som du kan se, er grænsefladen temmelig ligetil. Du skal indtaste dine kontooplysninger og logge på, før du kan få forbindelse. Når du rammer “Forbinde,” klienten viser en statuslinje, der viser forbindelsens fremskridt.

VPNReactor Review

Der er faner for at få adgang til kontoindstillinger og se på andre planer, hvilket er praktisk, hvis du agter at opgradere din konto. Generelt er grænsefladen dejlig og fin, med enkel og effektiv funktionalitet.

Apps & udvidelser

Tjenesten har klientsupport til MacOS og Windows samt iOS og Android. Dette er ret standard, og det’er en slags skam, at der ikke er noget’t mere support til platforme som Amazon Firestick eller VPN-aktiverede routere.

Når det er sagt, det’s mere end sandsynligt, at dette niveau af enhedsdækning vil være mere end nok for den typiske VPN-bruger.

En anden ting, du måske vil være opmærksom på, er, at antallet af samtidige enheder på den samme konto er begrænset til 1. Dette er ret strengt sammenlignet med nogle konkurrenter, men ikke så dårligt, hvis din browseaktivitet ikke’t kræver flere samtidige sikre forbindelser.

Det er godt til torrenting, Netflix og Kina?

Så nu, til vores VPNReactor-gennemgang, vi’Jeg kigger på nogle af de funktioner, der gør klienten alsidig. Dette er ting som om VPN kan bruges fra Kina eller ej, og om det også’er effektiv til at fjerne blokering af indhold til Netflix.

Med hensyn til Netflix, vi’glæder mig med at kunne rapportere, at tjenesten ser ud til at være effektiv til at fjerne blokering af områdelåst indhold på Netflix-tjenesten. Dette er et stort plus, da Netflix bliver bedre hele tiden ved at slå ned på tjenester som disse.

Selvom tjenesten hævder at være anvendelig fra Kina, er webstedet i sig selv utilgængeligt. Selvom tjenesten ser ud til at være sikker nok til at komme igennem Great Firewall, er brugere i Kina nødt til at finde en anden måde at faktisk få adgang til webstedet for at downloade og bruge klienten, hvilket naturligvis besejrer formålet til at begynde med.

Og hvad med torrenting? Mens vi undersøgte efter vores VPNReactor-gennemgang, fandt vi, at selvom den brede vifte af protokoller og forskellige betalingsmuligheder lovede for torrentaktivitet, var serverdækningen i kun 3 lande lidt begrænset. Brug efter eget skøn, hvis du vil torrent over denne service.

Support

Virksomheden tilbyder support gennem et omfattende videnbibliotek til rådighed for registrerede brugere. Dette er en smule crummy, da det kræver, at du logger ind, hver gang du vil have adgang til supportkanalerne.

Videnbasen og det omfattende netværk af tilgængelige ofte stillede spørgsmål og tutorials er intet at forhindre, og al information er opdateret og gennemsigtig.

Noget, der dog er en lille ulempe, er den måde, VPNReactor håndterer direkte kundesupport. De har support tilgængelig via supportbilletter, som de anbefaler. De har også e-mail-support med forskellige prioritetsniveauer baseret på dit abonnement.

Dette er slags fedtet og er ikke’t meget retfærdigt for de brugere, der betaler for underordnede planer. I løbet af vores VPNReactor-gennemgang fandt vi stadig, at supporten faktisk var hurtig og hjælpsom, når vi kom igennem.

Prisfastsættelse

Dette er en anden stor. Ud over deres gratis service tilbyder VPNReactor et par forskellige betalte abonnementer, som giver dig adgang til flere protokoller og serverplaceringer:

 • Den gratis plan tilbyder kun begrænsede PPTP- og OpenVPN-protokoller og en enkelt amerikansk-baseret server.
 • Den grundlæggende plan for $ 7,99 pr. Måned tilbyder et bredere udvalg af serverplaceringer.
 • Max-planen for $ 9.99 pr. Måned giver dig adgang til alle protokoller, ud over alle funktionerne i de billigere planer.
 • Pro-planen giver dig adgang til dedikerede IP-servere for $ 17.99 pr. Måned.

Disse priser er faktisk ret anstændige sammenlignet med en masse af konkurrencen. Mens det ikke er’t den billigste, det er bestemt ikke den dyreste VPN derude, især til den dedikerede IP-plan.

Bundlinie

Selvom vores VPNReactor-gennemgang fandt nogle få mangler ved denne service, der kan være meget bekymrende for mere sikkerhedsbevidste brugere, var den samlede oplevelse temmelig solid og effektiv til en lang række applikationer.

De største problemer med tjenesten er manglen på tilpasning, behovet for at betale for abonnementer for at få adgang til flere af de gode funktioner, og det faktum, at webstedet ikke er tilgængeligt fra Kina.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me