ZPN VPN-gennemgang

ZPN VPN beskriver sig selv som en pålidelig, hurtig og gratis VPN. Desværre er det kun den sidste påstand, der er sandt, og disse 8+ millioner brugere ved muligvis ikke det endnu.


Denne ZPN VPN-gennemgang neddeler kernefunktionerne i denne tjeneste og evaluerer, om den er’er det værd at bruge en krone på det. For dem, der ikke gør’t ønsker at rulle ned, vi rådgiver med forbehold om at lede efter en bedre VPN.

Sikkerhed og privatliv

ZPN VPN bruger AES-256-kryptering i militær kvalitet, men valg af protokol kunne være bedre. Det understøtter OpenVPN og L2TP / IPSec, som er mindre sikker end IKEv2 / IPSec. Windows- og Android-brugere kan vælge den mindre almindelige SSL VPN og brandede AntiDPI-protokol, der skal bruges mod Deep Packet Inspection i lande som Kina.

Kill switch er ikke’t nævnt på ZPN VPN’s hjemmeside. Dette betyder normalt, at det er fraværende, hvilket viser sig at ikke være sandt efter installationen af ​​klienten, der også sporter en DNS- og IPv6-lækagebeskyttelse. Men kill-switch er slukket som standard og dens betydning er ikke’t forklaret til mindre erfarne brugere.

Hvad med ZPN VPN’s omdømme? For os kan vi se året 2017 på en hjemmeside’sidefoden er altid årsag til bekymring, især når selve websitet ser dårligere ud end i 2014. Det var en dårlig ide at tjekke blogafsnittet, da vi blev udsat for det seneste indlæg fra marts 2016. Deres tilstedeværelse på sociale medier har en Google+, der er blevet lukket sidste år og Twitter, med de seneste 26 chirps, der blev sendt i 2015. Inkluderingen af ​​AdChoices-bannere, der følger alle dine trin, rejser også et øjenbryn.

Derefter kommer informationen om virksomheden Vostok Soft FZC er placeret i De Forenede Arabiske Emirater, hvor VPN'er er forbudt for enkeltpersoner og internettet filtreres af regeringen.

Logger ZPN VPN dine data?

ZPN VPN’Servicevilkår og fortrolighedspolitik er en af ​​de mest kortfattede dig’Jeg vil nogensinde støde på. Ifølge førstnævnte, brugeraktivitet er ikke’t logget undtagen båndbreddeberegningen for den gratis konto. Men et andet punkt siger det “ZPN lægger ikke et loft på båndbredde eller dataforbrug pr. Bruger, men brugen af ​​service er underlagt fair brug.” Dette er i modstrid med den forrige erklæring, fordi hvis premium-brugerbåndbredde ikke overvåges, skulle der ikke være nogen måde at bestemme overtrædelser af såkaldte “fair brug.” Den sidste periode er forklaret som “væsentlig overdreven båndbredde, der overstiger den gennemsnitlige brug af båndbredde,” hvilket rejser yderligere tvivl om overvågning af premium-båndbredde.

I henhold til servicevilkårene, ingen data gives til tredjepart medmindre det’s en anmodet om domstol. Men fortrolighedspolitikken er mindre præcis, idet den formuleres som “retshåndhævende personale med den rette dokumentation og papirarbejde.”

Den eneste data, som ZPN VPN hævder at indsamle og gemme, er din e-mail-adresse, ikke med navn, IP-adresse, telefonnummer eller andre personlige oplysninger.

Informationsdeling og videregivelse er et andet tvivlsomt punkt: “ZPN deler ikke, sælger eller lejer dine personlige oplysninger med ikke-tilknyttede virksomheder eller andre mennesker.” Vi læser det som “tilknyttede virksomheder kan købe eller leje dine personlige oplysninger.” Senere er disse tilknyttede virksomheder navngivet som “betroede partnere.”

Hastighed og ydeevne

ZPN VPN tilbyder 926 servere i 36 lande - for få til en verdensomspændende service. Den gratis version får et begrænset udvalg i Frankrig, Holland, Tyskland, USA, Canada, Italien og Storbritannien, hvilket efterlader brugere i andre regioner end Europa og Nordamerika skuffede.

uheldigvis, hastighedsresultaterne var under gennemsnittet fra vores testplacering i Europa. Vi’Vi har oplevet et 70% drop-off med serverne i Tyskland og Storbritannien, som blev nedbrudt til 80% for den amerikanske østkyst. Noget længere væk kunne ikke’t klatre over 10 Mbps.

Apps og support

Windows, Mac, Linux, Android og iOS har apps, og der’s også en forudkonfigureret router ved navn ZPN Box, der kan sikre din wifi-forbindelse uden at skulle installere VPN på enhver enhed. Det gør det ikke’Det ser ud til, at ZPN VPN snart får browserudvidelser eller support til andre enheder snart.

Klienten med navnet ZPN Connect er smuk brugervenlig, med forklaringer på alle indstillinger, der kan være tilbage, når de er gemt til dræbskontakten. Avancerede brugere er velkomne til at justere gateway-indstillinger, VPN- og IP-protokoller og porte.

Den såkaldte 24/7 kundesupport kan kontaktes via e-mail eller oprettelse af en billet. Desværre der’er ingen tidsramme for svaret, så du muligvis har brug for tålmodighed.

Planer og priser

ZPN VPN tilbyder en gratis version der har en båndbreddegrænse, men 10 GB / måned er noget, du kan leve med, hvis du’ikke til streaming og torrenting, hvilket er begrænset til gratis-kontoen. Din hastighed og forbindelsesprioritet vil også være begrænset.

Betalte planer er opdelt i Mobile og Premium. Forskellen mellem dem er antallet af samtidige forbindelser - en til mobil og fem til Premium. Også, Mobilplaner har en båndbredde på 50 GB / måned.

Du kan vælge en Månedligt, kvartalt eller årligt abonnement. Mobilpriser adskiller sig kun lidt fra $ 2,99 / måned til $ 1,99 / måned i et år. Præmieplanen koster $ 9,99 / måned eller $ 5,99 / måned årligt. Når man husker, at de fleste af os bruger mindst to enheder, ville valg af andet end Premium-indholdet kun gøre for nogen så kortsynede som et næsehorn. Og for $ 9.99 / måned kan man få en meget bedre VPN-service.

Det 7-dages pengene-tilbage-garanti er temmelig kort, og annullering af tjenester kan kun udføres ved at kontakte kundesupport. Mens det siges at være 24/7, vi’d rådgive om ikke at forlade det i sidste øjeblik for at undgå at blive opladet. Selvom FAQ ofte nævner, at en refusion kan udstedes yderligere syv dage efter købet.

Betalingsmetoder inkluderer PayPal og Bitcoin, så mens jeg er der’Det er ingen måde at bruge dit kreditkort på, at have en anonym mulighed i cryptocurrency er en meget bedre mulighed.

Spændende og streaming

ZPN VPN tillader torrenting og præciserer yderligere i Privatlivspolitikken det “deling af ophavsretligt beskyttet materiale / torrents på vores servere” er OK. Men P2P-trafik er kun tilladt for Premium-brugere og kun på nogle få servere i Europa, Afrika og Asien, hvilket forlader Amerika alene.

Hjemmesiden hævder, at ZPN VPN blokerer Netflix, Hulu, BBC iPlayer og andre streamingplatforme. Desværre er det’er langt fra virkeligheden. Mens vi havde succes med BBC iPlayer, Netflix-biblioteker i Storbritannien, USA og Holland forblev lukket.

Bundlinie

ZPN VPN’Den bedste funktion er dens gratis version, der tillader 10 GB / måned. På grund af hastighederne under gennemsnittet er streaming og torrenting problematisk selv med Premium-versionen. Derfor det’Det er svært at anbefale denne service til andet end at skjule din IP-adresse, noget som en god proxy kan gøre for dig.

Vi har tilflugtssted’Jeg prøvede ZPN VPN i Kina, og chancerne for, at det muligvis fungerer der. Ellers ville der ikke være nogen mening i at udvikle AntiDPI-protokollen for brugere i Kina. Men deres forældede websted kaster ikke lys over, hvornår nøjagtigt denne app er blevet opdateret. Derfor de bag Kina’s Great Firewall skal snarere se på de bedste VPN'er til Kina.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 70

map