ALLE IP-beoordeling verbergen

Hide ALL IP is een zeer goedkope VPN, maar betekent dit dat je er geld aan moet uitgeven?

Daar’s vrijwel niemand kan een geweldige service bieden tegen een zeer lage prijs. Hide ALL IP probeert dat te beweren en verzekert ons dat wij dat ook zijn’Ik krijg (sic) “'s werelds beste IP-software verbergen.” Maar als het gaat om online beveiliging, dan wel’gaat niet alleen over het privé houden van uw IP-adres.

Daarom raden we aan geen overhaaste beslissingen te nemen en eerst onze Hide ALL IP VPN-beoordeling te lezen.

Beveiligingsfuncties

Hide ALL IP VPN lijkt niet alleen goed in het verbergen van IP's, maar ook in informatie over de beveiligingsfuncties. Hier’s wat we hebben uitgegraven:

 • AES / DES-codering met RSA-2048-handshake
 • WebRTC-lekbescherming

Hoewel de codering in orde lijkt, is het’het is onduidelijk welk tunnelprotocol de VPN gebruikt. De keuze voor UDP versus TCP suggereert dit’s OpenVPN (wat prima is), maar we kunnen’t zeker. Er ook niet’het lijkt een goede keuze op die afdeling. Daar’s geen IKEv2 of SSTP, bijvoorbeeld.

Hide ALL IP biedt bescherming tegen WebRTC-kwetsbaarheid. IP- en DNS-lekken worden echter niet in aanmerking genomen, en hoewel onze tests hebben aangetoond dat er geen zijn, moet u erop worden gewezen dat er in het verleden problemen lekken.

Verbergt ALLE IP VPN logboeken?

Zoals de meeste VPN-providers, zorgt Hide ALL IP ervoor dat de potentiële gebruiker erover beschikt “geen logboeken” het beleid. Omdat we te oud waren om het als vanzelfsprekend te beschouwen, doken we in het privacybeleid om het na ons laatste bezoek in 2018 bijgewerkt te vinden. een verkorte versie die dat niet doet’ik zeg zoiets niet.

De metamorfose van Hide ALL IP zien’s beleid, zijn we geneigd te geloven dat deze service dat niet heeft’t veel veranderd afgezien van het verwijderen van enkele alinea's. Tot we een goede verklaring horen, wij’blijven voorzichtig met Hide ALL IP-logbeleid.

Al met al kunnen we zeggen dat deze service biedt gemiddelde beveiliging, maar het ontbreken van extra functies betekent dat het nooit iemand zal zijn’s topkeuze.

Snelheid & prestatie

Snelheid is het tweede belangrijkste punt dat we in onze review willen bespreken. Het bepaalt immers een VPN’s vermogen om taken uit te voeren, zoals het streamen van video's, het delen van bestanden op een P2P-netwerk of VOIP-communicatie.

Server dekking

Hide ALL IP VPN heeft een niet-gespecificeerd aantal servers in 33 landen, waardoor het moeilijk is om de dikte van hun verspreiding te bepalen. We doen ook’t weet hoeveel van die servers virtueel zijn, maar ze lijken alle continenten te bestrijken. Gebruikers moeten echter gereserveerd zijn bij het schatten van de mogelijkheden van Hide ALL IP - zoals onze snelheidstestresultaten daar hebben aangetoond’is niet veel om gelukkig mee te zijn.

Resultaten van de snelheidstest

ALLE IP VPN-aanbiedingen verbergen heel erg lage snelheden. Ten tijde van onze tests was het downloaden en uploaden 98% lager dan onze basissnelheid. Er zijn tal van alternatieven waarmee je genoeg Mbps kunt streamen, downloaden of online spelen. Daarom kunnen we ALLES IP VPN verbergen alleen aanbevelen aan iemand die’houdt niet van dergelijke activiteiten en heeft internet nodig om e-mail te controleren en op nieuwssites te bladeren.

We hebben onze test gedaan vanuit Europa, met de volgende basissnelheden:

ALLE IP-beoordeling verbergen

Duitsland

Alles verbergen IP VPN snelheidstest

 • Download: 5 Mbps (98% drop-off)
 • Uploaden: 5 Mbps (98% drop-off)

Het Verenigd Koninkrijk

Verberg ALLE IP-snelheidstests in het VK

 • Download: 3 Mbps (99% drop-off)
 • Uploaden: 3 Mbps (99% drop-off)

Wyoming, VS.

Verberg ALLE IP-snelheidstests in de VS.

 • Download: 4 Mbps (98% drop-off)
 • Uploaden: 4 Mbps (98% drop-off)

Sydney, Australië

Verberg ALLE IP-snelheidstests in Australië

 • Download: 3 Mbps (99% drop-off)
 • Uploaden: 1 Mbps (99% drop-off)

Tokio, Japan

Verberg ALLE IP-snelheidstests in Japan

 • Download: 2 Mbps (99% drop-off)
 • Uploaden: 2 Mbps (99% drop-off)

De snelheden kunnen variëren, afhankelijk van de afstand tot de server, het type codering, ISP en de algehele werkbelasting van de server. Het is echter’is veilig om te zeggen dat ALLES verbergen IP VPN slakachtig is.

Gebruiksgemak en ondersteuning voor meerdere platforms

Hide ALL IP-app heeft alleen een aangepaste app voor één besturingssysteem:

 • ramen

Maar daar’is een manier om een ​​mobiele hotspot toe te voegen om zowel Android als iOS te ondersteunen. Met Mobile Hotspot kunnen gebruikers Hide ALL IP-tunnel delen met mobiele gadgets. Daar’s ook een draagbare versie die werkt vanaf een USB-stick en doet dat niet’t vereist adminrechten.

ALLE IP verbergen’De desktop-app is eenvoudig te downloaden en te installeren, maar heeft een verouderd ontwerp, net als hun website. De standaardtaal is Engels, maar deze’s duidelijk niet geschreven door een native speaker. De client zit vol met opties die een nieuwkomer in verwarring kunnen brengen, maar tegelijkertijd niet voldoen aan de geavanceerde gebruiker.

ALLE IP-hoofdmenu verbergen

Het hoofdmenu heeft een lijst met serverlocaties en snelkoppelingen naar “veilig” versies van verschillende browsers om te gebruiken. Er zijn ook snelkoppelingen om cookies te wissen en WebRTC-lekpreventiemodus te schakelen, en u kunt vanuit dit venster ook een mobiele hotspot maken.

ALLE IP VPN-instellingen verbergen

Er zijn vier tabbladen onderaan de client’s hoofdmenu: Servers (standaard), aansluitingen, Flexibele IP-regels verbergen, en Andere instellingen. Terwijl aansluitingen toont de apps die internet gebruiken en worden beschermd door Hide ALL IP VPN, Flexibele IP-regels verbergen heeft geavanceerde instellingen, waar u poortbereiken kunt wijzigen, IP's of poorten kunt uitsluiten en andere regels kunt maken. Andere instellingen wordt waarschijnlijk meestal gebruikt voor het in- of uitschakelen van het opstarten bij het opstarten van het systeem of het automatisch verbinde
n met de server na het opstarten.

Netflix en andere streamingplatforms deblokkeren

Het’is vrij zeldzaam om ook een goedkope VPN te vinden deblokkeert Netflix US. En Hide ALL IP is er toevallig een van. We konden onze show succesvol streamen en hadden geen problemen met stotteren of lange laadtijden.

Verberg ALLE IP deblokkering van Netflix US

echter, de snelheden waren te laag om in HD te streamen, waarvoor een aanbevolen minimum van 5 Mbps vereist is. Dit betekent dat hoewel je toegang hebt tot Netflix US, je mogelijk niets kunt bekijken vanwege de slechte connectiviteit.

ALLE VPN-snelheidstest verbergen op Fast.com

We kunnen Hide ALL IP niet aanbevelen voor streaming. Als je Netflix, Hulu of BBC iPlayer wilt bekijken, jij’d Bekijk beter de beste streaming VPN's die meer dan één land deblokkeren en goede snelheden bieden.

P2P en torrenting

ALLE IP VPN-aanbiedingen verbergen onbeperkte torrenting op alle servers, waarbij het bedrijf zelf zowel uTorrent als BitTorrent aanbeveelt. Het probleem is de verbindingssnelheid, waardoor het downloaden erg lastig wordt. Ook kan het ontbreken van een kill-schakelaar uw echte IP-adres onbeschermd laten.

als jij’ben serieus over torrenting, vergeet Hide ALL IP VPN en kies een van de beste VPN-services voor P2P.

Online censuur in China en elders

Verberg ALLE IP, althans officieel, hasn’t werkt samen met Chinese bedrijven, maar ze opereren vanuit Hong Kong. Dit kan al dan niet een privacykwestie zijn - velen zouden het erover eens zijn dat China’s vingers kunnen indien nodig Hong Kong bereiken.

Hide ALL IP heeft een serveroptie in China, die toegang geeft tot lokale inhoud. Daarnaast zijn er drie IP's in Hong Kong, twee in Japan, twee in Vietnam en één in Indonesië.

Om de Great Firewall te omzeilen, één ding dat’s ontbreekt is een zogenaamd stealth-protocol. China gebruikt Deep Packet Inspection (DPI) om VPN-verkeer op het netwerk te detecteren en te blokkeren.

Kortom, Hide ALL IP VPN is niet de beste keuze voor gebruik in China. als jij’Als u van plan bent een land met beperkte internetvrijheid te bezoeken, raden we u aan een kijkje te nemen bij een van de beste VPN's voor China.

Klantenservice

De lijst met opties voor Hide ALL IP-klantenondersteuning ziet er als volgt uit:

 • Contact Formulier
 • E-mail
 • FAQ

Met geen live chat en geen 24/7 ondersteuning, de opties die overblijven voor de gebruikers die hulp nodig hebben, lijken te overweldigend. De reacties die we via e-mail kregen, waren snel maar teleurstellend kort. Wat betreft de veelgestelde vragen, het’s gebouwd meer voor marketingdoeleinden en biedt antwoorden zoals “ALLE IP verbergen niet’t heeft invloed op uw verbindingssnelheid.” Het’s ook erg verouderd.

pricing

Hide ALL IP wordt geleverd met slechts één betalingsplan:

 • 1 jaar voor $ 2,42 / maand of $ 29

Dit klinkt misschien als veel, maar de service niet’t bieden veel, en dit abonnement alleen staat een verbinding toe. Als u meer dan één apparaat hebt, moet u afzonderlijke accounts aanschaffen, wat vrij duur kan zijn.

Gelukkig daar’s een driedaagse gratis proefperiode zonder beperkingen op bandbreedte of verbindingssnelheid, dus u kunt het proberen en kijken of u meer redenen vindt om deze VPN te bezitten dan wij. Ook daar’s een 30-dagen geld terug garantie (tenzij je’heb al de fout gemaakt om te betalen voor Hide ALL IP met Avantgate, FastSpring, Perfect Money of Bitcoin).

Bottom line

Hide ALL IP VPN is een ondergemiddelde en verouderde VPN. Het beste ervan is de prijs, maar zelfs tegen die prijs kun je iets beduidend beter krijgen. Het ergste is de snelheid - de service heeft enkele van de langzaamste verbindingssnelheden in vergelijking met andere concurrenten. Hoewel je het kunt gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix US, verminderen de verschrikkelijke snelheden dit voordeel.

Opsommen, we don’t raadt deze service voor elk doel aan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me