Avast SecureLine VPN Review

Met Avast’s indrukwekkende achtergrond in cybersecurity, jij’zou je denken’Ik zal veilig en anoniem online zijn. Maar dat zou een boek beoordelen op zijn omslag.

Dit is het bedrijf dat ons uitstekende en betrouwbare tools heeft gegeven, zoals Avast Internet Security en Avast Antivirus. Toch moeten we onze privacygevoelige lezers vertellen dat ze hun zuurverdiende geld waarschijnlijk elders moeten uitgeven. Dat gezegd hebbende, voor een complete VPN-newbie kan SecureLine precies zijn wat ze nodig hebben.

Dus is deze VPN toch veilig of goed? Wel dat’s wat we’ben hier om het uit te vinden.

Veiligheid en privacy

Online beveiliging en privacy zijn de belangrijkste aspecten als u’wil een VPN kopen.

Laat’zie wat SecureLine VPN voor u heeft:

 • AES-256 codering van militaire kwaliteit
 • IPsec en OpenVPN op UDP-protocollen
 • IP- en DNS-lekbescherming
 • Dodemansknop
 • Alle poorten zijn gecodeerd om uw online activiteiten privé te houden

Deze functies kunnen een VPN veilig genoeg maken, afhankelijk van waarvoor u het gebruikt. Als absolute anonimiteit een must is, kunnen we dat’t adviseren u om Avast SecureLine te gebruiken. Als u echter gewoon van plan bent om deze VPN te gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix, is het misschien helemaal goed.

Bewaart Avast VPN logboeken?

Wat vindt u van een VPN-provider die persoonlijk identificeerbare informatie over u bewaart, zoals uw verbindingslogboeken inclusief uw echte IP-adres?

Avast SecureLine VPN registreert tijdstempels, uw IP-adres (zonder het laatste octet) en de IP's van VPN-servers waarmee u verbinding maakt

Hun privacybeleid stelt dat Avast uw verbindingen registreert, maar niet uw activiteiten (d.w.z. de inhoud van de website die u bezoekt of bekijkt).

Volgens Avast Transparantierapport 2017 waren er 28 openbaringsverzoeken van autoriteiten in verschillende landen. Avast bleek nuttig in één geval met betrekking tot een Tsjechisch onderzoek, waar persoonlijk identificeerbare informatie werd verstrekt aan de politie. Om precies te zijn, een gebruiker’Het echte IP-adres was gekoppeld aan een e-mailaccount.

Dat’is nogal een verontrustend record. Hoewel Avast VPN een geanonimiseerde versie van uw IP registreert, kunnen er slechts 256 versies van het laatste octet zijn en kan paren die met de VPN-servers net genoeg zijn om u te identificeren.

Is Avast SecureLine VPN lekvrij?

Hoewel de service betrouwbare IP- en DNS-lekbescherming biedt, zijn WebRTC-lekken een andere zaak.

WebRTC (Web Real-Time Communication) is een ingebouwde browserfunctie standaard ingeschakeld in sommige van de belangrijkste browsers zoals Firefox, Chrome en Opera. Met andere woorden, dit is n’t eigenlijk Avast VPN’s probleem. Toch kan het ernstige privacy- en beveiligingsproblemen veroorzaken.

De tijdelijke oplossing voor dit grote lekprobleem dat Avast aanbiedt, is “bescherm ondertussen uw privacy door WebRTC handmatig te blokkeren of uit te schakelen.”

Houd er rekening mee dat bepaalde toepassingen afhangen op de WebRTC-functie. Bijvoorbeeld bestandsdeling en videochatten werkt er mogelijk niet mee uitgeschakeld.

Voor de beste bescherming tegen WebRTC-lekken, raden we u aan een top VPN te gebruiken, zoals ExpressVPN, NordVPN of een andere premium-service. Een die heeft bewezen nergens iets te lekken.

Snelheid en prestaties

Om te zien hoe Avast SecureLine presteert, hebben we verschillende snelheidstests op verschillende locaties uitgevoerd. Voordat we verbinding maakten met onze eerste testserver, waren dit onze standaardwaarden in Europa:

Avast SecureLine VPN basissnelheidstest

 • Download: 279 Mbps
 • Uploaden: 263 Mbps
 • Ping: 4 ms

Vervolgens probeerden we verschillende uithoeken van de wereld om een ​​algemeen beeld te krijgen. Hier’s wat we hebben gevonden.

London, Verenigd Koninkrijk

Avast SecureLine VPN snelheidstest LondenLonden, VK - 52 Mbps download | 23 Mbps uploaden

 • Download: 52 Mbps (drop-off 81%)
 • Uploaden: 23 Mbps (drop-off 91%)
 • Ping: 57 ms

Washington, VS.

Avast SecureLine VPN snelheidstest WashingtonWashington, VS - 45 Mbps download | 9 Mbps uploaden

 • Download: 45 Mbps (drop-off 84%)
 • Uploaden: 9 Mbps (drop-off 97%)
 • Ping: 131 ms

Tokio, Japan

Avast SecureLine VPN snelheidstest TokyoTokyo, Japan - 39 Mbps download | 3 Mbps upload

 • Download: 39 Mbps (drop-off 84%)
 • Uploaden: 3 Mbps (drop-off 99%)
 • Ping: 271 ms

Dit zijn redelijk goede snelheden - genoeg voor zelfs 4K-videostreaming, torrenting en geo-deblokkering. Houd er echter rekening mee dat onze basissnelheden relatief snel waren. Als uw basissnelheden lager zijn, kunt u lagere prestaties ervaren vanwege het hoge drop-off percentage.

Server dekking

Avast SecureLine VPN heeft een onbekend aantal servers in slechts 55 locaties in 34 landen. De service heeft echter nog steeds een behoorlijke dekking van de belangrijkste locaties over de hele wereld, waaronder China en Rusland. Dat laatste, moeten we waarschuwen, heeft de meeste premium VPN's al weggedreven met zijn nieuwe opdringerige wetten.

Het bedrijf beweert dat deze VPN-servers in theorie tot 2 Gbit / s verkeersbelasting kunnen verwerken. Ze doen ook regelmatig stresstests en halen gemiddelde snelheden van 450 - 600 Mbit / sec, wat erg verleidelijk is.

Gebruiksgemak en ondersteuning voor meerdere platforms

U hebt vrij de basiskeuzes als het gaat om Avast SecureLine-clients:

 • ramen
 • MacOS
 • Android en Android TV
 • iOS

Het enige positieve ding om hier te vermelden is dat deze apps zijn heel gemakkelijk te gebruiken.

Voor de pc- en Mac-versies kunt u ervoor kiezen om de gratis proefversie, of u kunt klikken Koop nu. De Avast VPN Android- en iOS-clients kunnen echter alleen worden gedownload als proefversies voor first-timers.

Nadat u uw VPN-client hebt ontvangen, is dit het geval’het is slechts een kwestie van meerdere klikken in de “OK-Volgende-ik accepteer…-Next-Next-Install-Finish” boren om het in gebruik te nemen.

Wanneer u zich aanmeldt bij uw geactiveerde app, u’Ik zie het beginscherm:

Avast SecureLine VPN aan / uit-knop

Dit startscherm bevat basisinformatie, inclusief uw echte locatie en de laatste locatie die u hebt gekozen.

Als u de selecteert UIT knop, u’zal automatisch verbinding maken met de laatst gebruikt
e server. Wanneer u op klikt Wijzig locatie knop, een scherm verschijnt met alle servers ingedeeld in regio's en functies (P2P of Streaming).

Avast Secureline VPN-servers

Het goede is dat je dat niet doet’t moet de verbinding met de huidige server verbreken voordat u een andere kiest. We vinden het leuk als er geen onnodige klikken zijn.

Maar hoe zit het met de Instellingen menu en maatwerk? De Algemeen menu biedt u slechts vier opties, waarvan geen enkele inhoudelijke inhoud biedt:

Avast SecureLine VPN-instellingen

…Ja, hier is niet veel te doen. Laat’s controleer de Menu Netwerkbeveiliging De volgende. Zullen we daar spannende opties vinden??

Avast SecureLine VPN-netwerkbeveiligingsinstellingen

…Nee. Ga verder. Ook hier niets te zien.

Kortom, dat’s alle functies. Avast doet het niet’het geeft je teveel technische keuzes, daarom kan het een goede start zijn voor een beginner, maar zeker gewonnen’maakt geen indruk op een VPN-enthousiast.

Werkt het met Netflix en Kodi?

We zijn begonnen met het testen van de Netflix VS. catalogus eerst en waren verrast om te ontdekken dat niet alleen de toegewijde Amerikaanse streaming servers werkten, maar ook andere willekeurige Amerikaanse servers (New York en Washington).

Netflix US Mowgli film schreeshot

Toen we echter verbinding maakten met de UK Streaming-server, hadden we geen toegang tot Netflix UK. Vervolgens probeerden we de London-server op een 'just-in-case'-basis en het is ons gelukt: ja, je kunt Netflix UK bekijken.

Helaas bleven we falen met andere Netflix-regio's zoals Canada en Australië. We hadden echter geluk toen we de Paris-server voor Netflix FR en de Tokyo-server voor Netflix JP probeerden. We waren zelfs verrast om de Tokyo-server te vinden die indrukwekkend snel presteerde.

Al met al vonden we Avast redelijk netjes voor Netflix.

Avast SecureLine voor Kodi

In theorie zou je Avast VPN voor Kodi kunnen gebruiken, omdat het goede snelheden, ondersteuning voor Kodi en codering heeft. U moet echter twee keer nadenken als het gaat om een ​​van de grootste problemen met Avast VPN: het logboekbeleid.

Natuurlijk mag u Kodi alleen gebruiken voor toegang tot tv-programma's met geografische beperking en niet die “schaduwrijk” torrenting add-ons met gratis filmbibliotheken. Maar zelfs dat kan zijn “afgekeurd” door uw overheid of mediastreamers. Wees dus heel voorzichtig wanneer u deze VPN met Kodi gebruikt.

P2P en torrenting

Avast SecureLine VPN ondersteunt torrenting op een beperkt aantal servers en de verbindingssnelheden kunnen prima zijn voor het delen van P2P-bestanden, maar daar’s dit probleem met onze zorgen over privacy en logboekregistratie.

Zoals wij’eerder gezegd, heeft het bedrijf de neiging om informatie met de autoriteiten te delen. Dit komt neer op een diskwalificatie van deze VPN als een goede keuze voor torrenting.

Het gebruik van de verkeerde VPN-software voor het delen van bestanden kan eindigen met een vervelende copyrightmelding of erger. Lees hier meer over Avast VPN en torrenting.

Klantenservice

U hebt toegang tot Avast’s online Ondersteuning's centrum, maar het kan je misschien niet ver brengen. De ondersteuningscentrumopties omvatten:

 • Een database met veelgestelde vragen
 • Helpforums
 • Gratis 24/7 consultatie per telefoon
 • Geen live chat ondersteuning

Het kan ook tot twee dagen duren voordat het ondersteunend personeel uw probleem heeft opgelost. In feite kan dat’t stuur ze zelfs rechtstreeks een e-mail, maar dan wel’Het is mogelijk om een ​​supportticket in te dienen door op te klikken Neem contact met ons op onderaan de FAQ-pagina's.

De enige “leven” manier om met een mens te worden verbonden, is door het telefoonnummer van de klantenservice te bellen.

pricing

Dit is wat Avast voor zijn biedt 1-jarig abonnement en afzonderlijke apparaten:

Avast SecureLine VPN-prijzen

En dan zijn er nog allerlei andere opties:

 • 1-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 5): $ 79,99 (6,66 $ / maand)
 • 2-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 5): $ 149,99 (6,24 $ / maand)
 • Driejarenplan voor meerdere apparaten (maximaal 5): $ 219,99 ($ 6.11 / maand)
 • 2-jarig abonnement voor 1 pc of Mac: $ 109,99 (4,58 $ / maand)
 • 3-jarig abonnement voor 1 pc of Mac: $ 159,99 (4,44 $ / maand)

Ja, de maandelijkse bedragen van $ 4.xx kunnen redelijk en relatief laag klinken. Maar laat’vergeet niet dat deze slechts voor één apparaat zijn bedoeld andere concurrenten bieden 5 of 6 meerdere apparaten voor vergelijkbare prijzen. Dus reken maar.

U kunt uw Avast-abonnement betalen met een creditcard, betaalpas of PayPal. Nee anonieme betalingen worden aangeboden of geaccepteerd.

SecureLine biedt een 7-daagse gratis proefversie. Het lijkt volledig functioneel te zijn en zonder duidelijke beperkingen. Je kunt trouwens ook een 60 dagen gratis proberen. In dit geval is uw standaardbestelling een abonnement van 1 jaar, wat u kunt’t veranderen.

U kunt Avast 60 dagen lang gratis proberen, mits u uw betalingsgegevens opgeeft. Houd er rekening mee dat u uw abonnement op tijd moet opzeggen, tenzij u een heel jaar in rekening wilt worden gebracht.

Bottom line

Alles bij elkaar genomen kunnen we dat zeggen deze VPN is verreweg het gemakkelijkst te gebruiken voor iedereen die niet echt bezig is met IT of cybersecurity. Echter, als u’Als u een frequente reiziger, een hacker, een journalist of een activist bent, is Avast SecureLine misschien iets voor u slecht uitgerust met beveiligingsfuncties.

Je kunt het een kans geven en binnen 30 dagen geld terugkrijgen als het je niet bekoort. Of, nog beter, bescherm uzelf met de best mogelijke VPN-software voor echte gemoedsrust.

Laat ons leren van uw ervaring

Heb je ooit eerder geprobeerd Avast VPN of andere VPN-services te gebruiken? Wat zijn je indrukken??

Laat je reactie hieronder achter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me