BulletVPN Review

Een relatieve nieuwkomer in de VPN-arena die de ranglijst sneller kan beklimmen dan zijn concurrenten. Onze BulletVPN-review onthult alles over deze service en de apps.


BulletVPN is een relatief nieuw product van Nixworks OU gevestigd in Estland. Het eerste positieve aan deze service is inderdaad de locatie. Waarom? Omdat Estland dat niet is’Het is lid van de 14 Eyes en heeft een algemene privacyvriendelijke houding. Dit betekent een lagere kans op ongewenst toezicht van de overheid en andere snoopers.

Onze BulletVPN-beoordeling constateert dat deze service is relatief duur voor wat de functieset die het momenteel te bieden heeft. Laat’s kijken in meer detail wat we in onze BulletVPN-review hebben ontdekt.

Beveiliging en privacy: is BulletVPN veilig om te gebruiken?

BulletVPN is gevestigd in Estland, wat een goede, privacyvriendelijke locatie is voor een VPN-basis. In termen van functies heeft BulletVPN de volgende aanbiedingen:

 • OpenVPN
 • PPTP
 • L2TP / IPsec
 • IKEv1 en IKEv2
 • Dood schakelaar en Bullet Shield

Dit is een vrij brede variëteit. Echter, wij’wil erop wijzen dat de VPN’Het standaardprotocol is PPTP, wat een vreselijke keuze voor de beveiliging is. Zorg ervoor dat u dit meteen wijzigt.

In tegenstelling tot wat andere BulletVPN-beoordelingen kunnen beweren, heeft deze VPN ook een kill-schakelaar en wat’s bekend als de “Bullet Shield.”

In tegenstelling tot wat andere BulletVPN-beoordelingen beweren, heeft deze VPN een kill-schakelaar.

De kill-schakelaar doet dat het alle internetverkeer afsnijdt als je wordt losgekoppeld van de VPN-server vanwege een probleem met de server. Als uw kill-schakelaar is uitgeschakeld, kan uw apparaat automatisch opnieuw verbinding maken via uw normale ISP-verbinding, waardoor uw IP-adres wordt blootgesteld aan de bron die u’opnieuw toegang en uw activiteiten tot uw ISP.

Bullet Shield stopt al het verkeer als uw verbinding wegvalt vanwege een ander probleem of vanwege handmatig loskoppelen.

Al met al concludeert onze BulletVPN-beoordeling dat deze VPN goede beveiligingsfuncties heeft. We hebben toevlucht’t ondervond ook geen DNS- of IP-lekken.

Houdt BulletVPN logboeken bij?

Deze VPN-provider heeft aan de algemene gebruiker gedacht. Het Privacybeleid document is meestal duidelijk en beknopt.

“BulletVPN verzamelt geen logboeken van gebruikersactiviteiten en kan evenmin andere verzamelde informatie aan een specifieke gebruiker koppelen.“

BulletVPN verzamelt geen logboeken van gebruikersactiviteiten en kan evenmin andere verzamelde informatie aan een specifieke gebruiker koppelen. Maar dat’is niet alles. Hier’s hoe het beleid verder gaat: “We verzamelen geen logboeken van browsergeschiedenis van gebruikers, verbindingsgeschiedenis, verkeer en gegevensoverdracht of DNS-zoekopdrachten, noch slaan we VPN-verbindingslogboeken op.”

BulletVPN verklaart ook dat ze dat niet doen’om gegevens te verkopen, verhandelen of bekend te maken “externe partijen of anderszins ongeautoriseerde personen.” Daar’s geen specifieke vermelding van de politie en andere overheidsinstanties. Maar aan de positieve kant, zelfs als ze gedwongen zouden worden om gegevens te delen, zou het volkomen nutteloos zijn.

Dus nogmaals, BulletVPN lijkt een van de services te zijn die uw privacy serieus nemen en hun beleid zonder logboeken.

Snelheid en prestaties

BulletVPN promoot zichzelf als hebbend “razendsnelle snelheden.” We vinden dergelijke claims meestal twijfelachtig. Maar laat onze testresultaten voor zichzelf spreken. Om te beginnen, hier’s onze basissnelheid: 299 Mbps download en 239 Mbps upload met slechts 3 ms latentie.

BulletVPN snelheid basislijn

We hebben onze BulletVPN Windows-client voor het eerst opgestart en verbinding gemaakt met een aantal gebruikelijke testlocaties.

Chicago, VS.

BulletVPN snelheid Chicago

 • Downloaden: 33 Mbps
 • Uploaden: 61 Mbps
 • Afzetten: 89%

London, Verenigd Koninkrijk

BulletVPN snelheid Londen

 • Downloaden: 39 Mbps
 • Uploaden: 87 Mbps
 • Afzetten: 71%

Singapore

BulletVPN snelheid Singapore

 • Downloaden: 5 Mbps
 • Uploaden: 4 Mbps
 • Afzetten: 98%

Met de snelheid van onze reguliere verbinding in gedachten, zijn dit vreselijke snelheden. Niettemin, als u’re verbinding is zo goed als of beter dan de onze, u zult kunnen genieten HD- en 4K-videostreaming (ervan uitgaande dat uw apparaat deze resoluties ondersteunt).

Zoals gezegd is PPTP standaard ingesteld. Dit is een oud en nogal kwetsbaar protocol. Als u dit wijzigt, kan ook de snelheid veranderen. We raden aan het te proberen OpenVPN via UDP voor de best mogelijke combinatie van beveiliging en snelheid. Hoewel L2TP / IPsec dat niet is’t zo veilig als OpenVPN, biedt het soms het dubbele van de snelheid. Dus, het’Het is de moeite waard om de opties te verkennen.

Server dekking

Helaas heeft BulletVPN een vrij kleine vloot van slechts 47 servers in 29 landen. Hoewel de diversiteit aan locaties prima is, is het dat wel’is vrij klein, vooral in vergelijking met marktleiders zoals ExpressVPN met 3.000+ servers of NordVPN met 5.400+ servers.

Gebruiksgemak en ondersteuning voor meerdere platforms

Ondanks zijn jonge leeftijd ondersteunt BulletVPN vrij een goed aanbod van platforms:

 • ramen
 • MacOS
 • iOS
 • Android
 • routers
 • PS3 / PS4
 • Amazon Fire TV
 • Fire TV-stick
 • Kodi

BulletVPN hoe te downloaden

Het’Het is mogelijk dat sommige van deze apparaten handmatig moeten worden geconfigureerd. Maar don’In paniek moeten de instructies op de website je prima door de stappen leiden.

BulletVPN heeft een gebruikersvriendelijke interface, waardoor het eenvoudig te installeren, in te stellen en te beginnen met verbinden.

BulletVPN-verbinding

Op het startscherm ziet u een grote Verbinden knop en daaronder de huidige geselecteerde locatie als knop. Aan de linkerkant vind je de hoofdmenu. Intuïtief genoeg? Wij geloven het zeker.

We moeten hier echter op twee kwesties wijzen. Allereerst ondervonden we af en toe problemen met sommige servers tijdens het testen van de VPN-app voor deze BulletVPN-beoordeling.

Verbinding met BulletVPN verlopen

Een ander minpuntje voor ons is de behoefte aan een extra klik - om de verbinding te verbreken om de locatie te wijzigen.

Ons probleem hiermee is dat u met de app het scherm Locaties kunt openen, zelfs wanneer u bent verbonden met een server. Wanneer u echter een ander
e server selecteert, krijgt u dit:

BulletVPN-verbindingsfout

U moet dus klikken OK, keer terug naar het startscherm, verbreek de verbinding met de huidige locatie. Ga vervolgens terug naar het scherm Locaties, selecteer een locatie en ja, klik op de knop Verbinden. Hoeveel extra klikken als u eenmaal een fout maakt? Ja, daar’s enige ontwikkeling te doen op dit vlak.

BulletVPN voor Netflix

Gezien het feit dat dit een jonge VPN is, is dit het geval’is behoorlijk indrukwekkend dat we tijdens het testen voor deze BulletVPN-review toegang hadden tot drie populaire Netflix-bibliotheken.

Ja, BulletVPN is een goede keuze voor Netflix.

Laat’zie wat we hebben gevonden bij het testen van de verschillende regio's.

Netflix VS.

BulletVPN voor Netflix US

Het’U kunt niet alle Amerikaanse servers gebruiken om Netflix-detectie te omzeilen. Maar we zijn erin geslaagd om toegang te krijgen tot Netflix via de Chicago server.

We hebben ook geprobeerd de Netflix-snelheidstest uit te voeren, maar kregen een foutmelding. Niet dat het er echt toe doet, omdat onze algemene snelheidstest aantoonde dat de Chicago-verbinding 32 Mbps was.

Netflix VK

BulletVPN voor Netflix UK

Hier hebben we geluk gehad door verbinding te maken met de London4-server. Nogmaals, de rest van de Britse servers kon Netflix niet streamen.

Netflix CA

BulletVPN voor Netflix CA

Ja, u kunt ook de Canadese catalogus streamen als u de Toronto server. We hebben gefaald met de andere Canada-servers. We hebben ook geprobeerd om Netflix AU en JP te gebruiken, maar beide resulteerden in het gebruikelijke streamingfoutbericht.

Het’s mogelijk dat u deze VPN ook kunt gebruiken om te streamen Hulu en Amazon Prime Video.

Desalniettemin, ondanks wat andere BulletVPN-beoordelingen misschien beweren, wij couldn’t stream BBC iPlayer helemaal niet. Over het algemeen waren we echter behoorlijk onder de indruk van deze VPN’s prestaties. Goed gedaan, Bullet!

BulletVPN voor P2P en torrenting

Nogmaals goed nieuws - ja, u kunt BulletVPN gebruiken voor torrenting en andere P2P-bestandsuitwisseling in het algemeen. In feite ondersteunt deze VPN P2P-apps zoals BitTorrent, uTorrent en Vuze voor torrenting op een van zijn servers. Dit is zeker een pluspunt voor Bullet omdat veel providers slechts een beperkt aantal dedicated servers aanbieden.

Toch wel’is het mogelijk dat u problemen ondervindt met de server van uw keuze. Als dat ooit gebeurt, neemt u contact op met het ondersteuningsteam om het probleem te verhelpen.

De gemiddelde snelheden moeten goed zijn voor het downloaden en uploaden van grote bestanden. Als je je om een ​​of andere reden toch zorgen maakt, bekijk dan onze beste VPN voor torrent-tips.

BulletVPN voor China

Wanneer we China en zijn Great Firewall noemen, bedoelen we meestal ook alle andere censuurvriendelijke landen. China is een soort vlag-drager geworden voor internetcensuur en surveillance. En het aantal van deze privacy-tegengestelde landen blijft groeien.

De gevolgen voor het gebruik van een niet-goedgekeurde of (in bepaalde landen) VPN-service zijn gevarieerd. Het’mogelijk dat jij’Ik krijg een boete van een paar duizend dollar of erger. Dus als het gaat om het gebruik van een VPN in een land als China, jij ook’kan maar beter voorzichtig zijn.

Onze BulletVPN-beoordeling vindt dat deze service misschien niet de beste is om de Great Firewall van China te omzeilen.

Onze BulletVPN-beoordeling is van mening dat deze service misschien niet de beste is om de Great Firewall van China te omzeilen omdat er geen stealth-protocol is. Dit doet echter niet’het betekent niet dat je per se hebt gewonnen’het niet kunnen gebruiken.

Toch, als jij’op zoek naar een betrouwbaardere keuze, wilt u misschien onze beste VPN voor China-keuzes overwegen.

Klantenservice

BulletVPN heeft de volgende ondersteuningsopties:

 • Live chat
 • Een database met veelgestelde vragen
 • Installatiehandleidingen
 • Probleemoplossen
 • Ondersteuning tickets

Het goede nieuws is dat BulletVPN live chatondersteuning heeft. Helaas is dat niet zo’het lijkt altijd te werken. We waarderen de inspanningen wel.

Afhankelijk van de beschikbaarheid, jij’Ik zal een groene vinden Helpen of Chat-knop in de linkerbenedenhoek. Als op de knop Help staat, betekent dit dat u een bericht kunt sturen naar het ondersteuningsteam en zij’Ik bel je terug. In een goed scenario heeft dit gewonnen’duurt langer dan 24 uur. als jij’heb geluk, het kan binnen een uur zijn.

pricing

BulletVPN heeft drie eenvoudige tariefplannen:

  • 1 maand: $ 10,98
  • 6 maanden: $ 9,16 / maand
 • 1 jaar (+ 1 jaar gratis): $ 3,75 / maand

BulletVPN-prijsopties

Zoals u nu kunt zien, kunt u deze VPN voor een beperkte periode gratis voor een extra jaar aanschaffen door het jaarplan te kiezen. Dit betekent een 66% korting. Toch moeten we vermelden dat we dit een beetje prijzig vinden, zelfs in vergelijking met marktleiders zoals ExpressVPN of NordVPN.

Deze VPN-oplossing doesn’t heb een gratis proefperiode. Hoewel dit voor sommige gebruikers een beetje onaangenaam kan zijn, daar’s een 30-dagen geld terug garantie overpeinzen. Het terugbetalingsbeleid is eenvoudig - dat deden we niet’daar vind je geen vangst. Sommige andere VPN's hebben voorwaarden waaraan u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een terugbetaling.

BulletVPN accepteert de gebruikelijke opties - kredietkaarten en PayPal. Maar dat’is niet alles. De kers op de taart is een anonieme betalingsoptie - Bitcoin.

De kers op de taart is de anonieme betalingsoptie, d.w.z. Bitcoin.

Kortom, het’is een moeilijke vraag over de prijzen. De waarheid is dat zelfs het kortingsplan voor twee jaar bijna net zoveel is als je zou betalen voor NordVPN. Maar je kan’t vergelijkt de twee echt als het gaat om veelzijdigheid en functies.

Bottom line

BulletVPN biedt een echt beleid zonder logboeken omdat ze het niet konden’• nuttige of persoonlijk identificeerbare gegevens delen, zelfs als dit door de autoriteiten wordt gedwongen.

Het heeft gemiddelde snelheden, wat relatief goed is als we rekening houden met het aantal servers. Zelfs als dat’het is niet de enige factor als het gaat om download- en uploadsnelheden.

Je kunt gebruiken BulletVPN voor Netflix en torrenting ook, maar de snelheidsproblemen kunnen problemen veroorzaken. In feite, wij’heb slechts enkele zwakke plekken gevonden: de snelheid, de veelzijdigheid en de prijsplannen. Wij geloven dat BulletVPN voor een nieuwkomer te duur is. Bekijk ter vergelijking onze beste VPN-keuzes om meer waar voor uw geld te vinden.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 29

map