Cargo VPN Review

Cargo VPN is misschien bij weinigen bekend vanwege de Mac-functionaliteit, maar de meeste mensen vertellen u over zijn geweldige serverpark, geavanceerde streamingmogelijkheden en andere geweldige functies.


Cargo VPN biedt functies die sterk genoeg zijn om de prijs te rechtvaardigen, ook al is het’is al redelijk, en je kunt zelfs een speciale IP- of hele VPN-server krijgen voor een hogere betaling.

Het’is solide als het gaat om beveiliging, snel als het gaat om snelheid en lijkt in de gaten te houden wat de meeste gebruikers willen en nodig hebben van hun VPN's.

Veiligheid en privacy

Omdat je alleen Mac (en iOS) bent, kun je een aantal beperkingen verwachten, zoals dat momenteel geen OpenVPN wordt ondersteund. Het beveiligingsfront is verder robuust:

  • DNS Firewall
  • 256-bit codering
  • IPSec-protocol aangeboden
  • KeepSolid Wise UDP- en KeepSolid Wise TCP-protocollen

Natuurlijk zullen veel van onze lezers zich al realiseren dat er geen kill-schakelaar is. In deze tijd, en met de manier waarop de VPN-markt is, het’s slechte vorm om geen kill-schakelaar in uw app te hebben. Dit kan kwaadwillende snoopers en trackers helpen om uw werkelijke identiteit bloot te leggen.

Het vinden van geen DNS-lekken is echter bemoedigend. Veel VPN's zijn slecht geconfigureerd of niet goed ingesteld en daarom kan uw IP-adres gemakkelijk worden opgezocht door iedereen die voldoende toegewijd is.

Houdt Cargo VPN logboeken bij?

Cargo VPN is gevestigd in de VS. Dit is meteen verontrustend. De VS is een cruciaal lid van de Five Eyes-alliantie en de verhalen over privacy als een al lang verdwenen sprookje zijn gemeengoed.

Cargo VPN zelf heeft een privacybeleid dat dat niet doet’t wekt vertrouwen en vermeldt dat sessiegegevens worden bewaard.

De logboeken worden indien nodig ook in gerechtelijke procedures gebruikt, wat betekent dat de autoriteiten ruimschoots binnen hun recht op toegang tot uw gegevens zouden zijn, wat precies het tegenovergestelde is van wat een goede VPN zou moeten helpen bereiken. De formulering is ook verdacht en beweert dat gegevens dat zullen zijn “gedeeltelijk ingelogd” om je te bewijzen “onschuld,” wat meer lijkt op een gesluierde bedreiging dan iets anders.

Snelheden en prestaties

Lading VPN’s snelheden zijn goederen, maar kunnen op bepaalde tijden van de dag in verschillende gebieden plotseling dalen. Gewoon verbinding maken met een andere server in een ander land kan meestal echter voldoende zijn en uw snelheid weer op gang brengen.

We vonden een daling van ongeveer de helft van onze oorspronkelijke downloadsnelheid (en een lichte daling van de uploadsnelheid) tijdens onze snelheidstests, wat goed was gezien het feit dat onze snelheden al langzaam waren.

Met meer dan 1.000 servers in meer dan 70 landen, het’Het is niet moeilijk om te zien hoe Cargo VPN betrouwbare snelheden kan leveren.

Gebruiksgemak en ondersteuning voor meerdere platforms

Cargo VPN is een product voor alleen Mac, wat betekent dat het daar is’s nog geen service voor pc, hoewel op hun website staat dat dit het geval is’s in de maak.

De interface is als een standaard Mac-app, die goed past bij de esthetische en algemene uitstraling van uw apparaat. Er zijn eenvoudige menu's en selectievakjes om u te helpen beslissen wat u wilt, en de serverlijst toont de huidige belasting op elke server en verwijst u naar de servers die u’d wil voor streaming of torrenting.

Je kunt ook je protocollen kiezen vanuit de instellingen, maar naar verluidt doet de iPhone-app dat niet’biedt deze functie niet.

Netflix en andere streamingplatforms deblokkeren

Cargo VPN is een goede keuze voor Netflix, Hulu, BBC iPlayer en streaming in het algemeen. Er staan ​​servers vermeld die u zullen vertellen met welke servers u verbinding moet maken, evenals de werkbelasting op elke server op dit moment.

Gebruikers willen VPN's om ze te helpen geoblocking te omzeilen, omdat de inhoud dat niet is’t hetzelfde in verschillende regio's. Netflix gaat zelfs zo ver dat het de VPN's zelf blokkeert, waardoor Cargo VPN perfect is om voorbij die blokken te komen.

P2P en torrenting

Torrenters willen VPN's die hen kunnen helpen veilige torrenting te oefenen (meestal met behulp van een proxy zoals SOCKS5).

Terwijl Cargo VPN dat niet doet’Het lijkt echt speciale functies te hebben voor torrent-downloads, P2P-verbindingen zijn toegestaan ​​op bepaalde servers die in de app zelf worden vermeld, waardoor u tijd en vallen bespaart.

We hebben echter vastgesteld dat de meeste torrent-servers langzamer zijn dan de andere, en sommige zijn zelfs gebaseerd op plaatsen met strikte anti-piraterijwetten, waardoor de hele oefening een beetje nutteloos is.

Online censuur in China en elders met Cargo VPN

De Great Firewall is iets dat’is al jaren in het nieuws, een voorbeeld van censuur en online surveillance.

China heeft de leiding genomen in dergelijke praktijken, maar het’is niet het enige land. China verbiedt VPN's echter zelf (vandaar de “Super goed” Firewall), waardoor het voor sommige gebruikers volledig onmogelijk is om toegang te krijgen tot iets dat dat niet is’t gesanctioneerd door de overheid. De meeste VPN's don’het heeft de stealth-modus die nodig is om dit te omzeilen.

Helaas lijkt Cargo VPN een van de VPN's te zijn die dat niet doen’t ondersteuning bieden voor in China gevestigde gebruikers (of gebruikers in landen met een vergelijkbare regressieve houding ten opzichte van internet).

Klantenservice

Lading VPN’s klantenservice laat helaas veel te wensen over. Daar’s geen live chat of telefonische ondersteuning, omdat de live ondersteuning die op de website wordt aangeboden, eigenlijk gewoon een vermomd ticketingsysteem is.

We konden geen antwoord krijgen binnen een week en het antwoord dat we kregen was onbevredigend. Andere Cargo VPN-beoordelingen werden voor dezelfde problemen geraadpleegd en we vonden het probleem zeer uniform. Er is geen’t zelfs een FAQ-gedeelte op de voorpagina of overal zichtbaar, wat verontrustend is.

pricing

Cargo VPN is tegelijkertijd een goedkope optie en een dure last. Het hangt af van welk abonnement u krijgt, omdat de tarieven verschillen op basis van betalingscycli.

  • Maandelijks abonnement: $ 9,99
  • Jaarplan: $ 4,17 / maand
  • Driejarenplan: $ 2,78 / maand

Daar’Het is echter een gratis proefperiode van 24 dagen, wat redelijk genoeg is - maar als je dat niet doet, worden er kosten in rekening gebracht’t annuleren tijdens uw gratis proefperiode zelf. Er zijn ook rapporten over de maximale proefversie voordat de tijd om was en gebruikers in rekening werden gebracht.

Het bedrijf verzamelt daar ook uw persoonlijke gegevens onder het mom van betaling (uw Apple ID en creditcardnummers)’s geen anonieme crypto-optie, wat een ander negatief is voor de service.

Bottom line

Cargo VPN is een service die serieus werk vereist - maar dan wel’is een lovenswaardige inspanning voor wat het is. Uiteindelijk zijn er echter veel betere VPN-opties voor Mac op de markt voor dezelfde prijs maar met veel betere aanbiedingen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me