OneVPN-beoordeling

Laatste update: 11.12.2018


Op zoek naar de ene (betrouwbare VPN-service)? Lees onze OneVPN-beoordeling om te zien of deze’is een match.

OneVPN biedt een ultrasnelle service in meer dan 50 landen en ondersteunt de OpenConnect-, OpenVPN- en L2TP-protocollen. Volgens rapporten kan OneVPN niet in China worden uitgevoerd via zijn aangepaste clients - het heeft de ondersteuning van het CSTP-protocol via AnyConnect nodig. Dit is een belangrijke functie voor al die internationale reizigers die contact willen houden met hun vrienden via Facebook, Instagram en andere sociale mediaplatforms.

Het gebruik van OneVPN geeft onbeperkte toegang tot verschillende inhoudplatforms (blijkbaar, behalve Netflix). Bovendien heeft het een adblocker-functie om advertenties te stoppen. De ultrasnelle servers van OneVPN zijn geoptimaliseerd voor prestaties. Prijsplannen beginnen bij $ 1 per maand en er is een gratis proefperiode. Hoewel OneVPN niet erg goed werkt met Netflix en Torrents, heeft het veel beveiligingsfuncties en biedt het 24/7 ondersteuning. Het installeren van deze service is heel eenvoudig - kies een abonnement, registreer uw e-mail en gebruik de gewenste betaalmethode.

OneVPN is een nieuwe service maar is erin geslaagd zijn concurrenten voor te blijven. De belangrijkste reden daarvoor is, denk je, veel investeringen. Althans’s de indruk die we krijgen van hun website.

Dit OneVPN-beoordelingsartikel probeert verschillende aspecten van deze service te behandelen en u een oordeel te geven - omhoog of omlaag.

Is OneVPN veilig om te gebruiken?

OneVPN-gebruikers kunnen profiteren van enkele sterke beveiligings- / privacyfuncties. Met de service kunnen ze hun locatie vervalsen en verschillende bronnen gebruiken om ervoor te zorgen dat de waarheid niet in de buurt van nieuwsgierige blikken komt. Voor de veiligheid van zijn gebruikers maakt dit netwerk ook gebruik van AES-256-bit encryptie. Dit is een zeer hoge veiligheidsnorm die wordt gebruikt door het Amerikaanse leger en andere overheidsinstellingen. Bovendien heeft het ook een kill-schakelaar, die al het netwerkverkeer blokkeert in het geval van een verbroken verbinding. OneVPN heeft een strikt beleid voor niet-loggen, met uitzondering van het aanmeldingsproces, waarvoor uw naam en e-mailadres nodig zijn. Dit zou slecht zijn, maar in werkelijkheid is dit niet zo’het moet je echte naam en e-mailadres zijn.

Snelheid & Prestatie

Over het algemeen is de snelheid bij verbinding met een virtueel privénetwerk langzamer dan de normale snelheid omdat het verkeer een omweg neemt. In sommige gevallen kan het zelfs toenemen - dit gebeurt als uw ISP uw snelheid vertraagt. OneVPN heeft een behoorlijk aantal servers, verspreid over een groot gebied (390+ servers in 59 landen), wat betekent dat ze goed zijn uitgerust om veel gebruikers tegelijkertijd aan te kunnen en dat de snelheden’t laten veel vallen van locatie tot locatie. Het’is altijd een goed idee om zelf te testen, maar onze experimenten toonden behoorlijke snelheden.

Hoe OneVPN te downloaden en installeren

installeer OneVPN

Als u OneVPN wilt downloaden en installeren, gaat u naar https://www.onevpn.com/downloads/ en selecteert u het platform (Windows, Mac OS X, Android, iOS, enz.). Voor mobiele telefoons is de app beschikbaar op iOS en Google Play. Wat dit laatste betreft, is de bestandsgrootte van de app 11,21 MB. Op mobiele apparaten wordt de app behoorlijk snel gedownload. Omdat deze app gratis is, ziet de gebruiker advertenties op het platform. Na installatie toont de app een lijst met servers waaruit u kunt kiezen. Het vraagt ​​de gebruikers ook om feedback en een beoordeling te geven.

OneVPN is geoptimaliseerd voor Windows 7, 8 en 10. Klik op een van de platforms en begin met het downloaden van deze app. De app-grootte is 44 MB en het duurt ongeveer 3 minuten om te downloaden. Natuurlijk hangt de downloadsnelheid af van de snelheid van uw normale verbinding. Klik vervolgens op de app om deze te installeren. Accepteer vervolgens de algemene voorwaarden. De installatie van de OneVPN-app duurt enkele minuten en nadat deze is voltooid, verschijnt er een venster waarin om uw toestemming wordt gevraagd om een ​​paar wijzigingen aan uw computer aan te brengen.

Hoe te gebruiken

Klik op de taakbalk en navigeer naar de OneVPN-app. Klik op de app open en vul vervolgens uw e-mail-ID en wachtwoord in. Met de Windows-app kunt u elke locatie kiezen om uw identiteit te maskeren. Er zijn meer dan 50 locaties beschikbaar met hun bijbehorende ping-tijden. Ping verwijst naar de tijd die nodig is om verbinding te maken tussen u en de host. Tijdens het aanmelden heeft u ook de mogelijkheid om uw protocol te kiezen. Er is een tandwielpictogram in de rechterhoek van de app. Klik erop en kies de gewenste instellingen.

OneVPN voor Netflix

In 2016 maakte Netflix het erg moeilijk om VPN's te gebruiken om de inhoud te streamen. De belangrijkste reden hiervoor is om auteursrechten te beschermen. Gebruikers die oudere VPN's gebruiken, zullen het moeilijk vinden om toegang te krijgen tot de Netflix-catalogus. Degenen die gratis VPN's gebruiken, worden bijna altijd geblokkeerd door Netflix. Met betaalde diensten, het’s nogal wisselvallig. OneVPN laat je binnen - deze service is tenslotte relatief nieuw en moet nog worden geblokkeerd.

Er zijn enkele andere zeer goede streamingplatforms online beschikbaar, zoals BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime en HBO. Hulu is een entertainmentbedrijf dat gezamenlijk eigendom is van Fox, Comcast en Walt Disney. Hoewel OneVPN je geen toegang tot al deze toegang geeft, kun je Kodi gebruiken’s schaduwrijke add-ons om de meeste van die exclusieve inhoud te bekijken. Kodi is een populaire softwaretoepassing die inhoud met zeer hoge snelheden streamt. Als u uw favoriete programma's anoniem wilt bekijken, gebruikt u OneVPN samen met Kodi. Deze service werkt zeer goed op verschillende platforms, zoals Android, iOS, Windows, enz. En is beschikbaar voor slechts $ 1 / maand.

OneVPN voor torrenting

Torrenting wordt gebruikt om bestanden (muziek, films, enz.) Te delen met een groot aantal gebruikers. Dit soort delen wordt P2P-delen genoemd en is op zichzelf niet illegaal. Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt echter als illegaal beschouwd en kan tot problemen leiden. OneVPN helpt u deze bestanden anoniem te downloaden, door uw locatie en IP-adres te maskeren, en is compatibel met verschillende besturingssystemen, zoals Android, iOS en Windows.

Kunt u OneVPN gebruiken in China?

Deze vraag is belangrijk voor al die internationale reizigers die toegang willen hebben tot Facebook, Instagram en andere populaire sociale mediasites. China staat Facebook en Google niet toe om in China te werken om redenen van gegevensbeveiliging.

Terugkomend op de oorspronkelijke vraag, met enkele beperkingen, werkt OneVPN vrij goed in China. Het CSTP-protocol in combinatie met AnyConnect levert goede resultaten op bij het omzeilen van de Great Firewall van China. Het feit dat deze VPN-serviceprovider in Hong Kong is gevestigd, zou echter voldoende reden moeten zijn om voor iets anders te gaan.

Apps & uitbreidingen

onevpn-apps

OneVPN is volledig compatibel met veel platforms en apparaten. Het heeft aangepaste apps voor Windows, Mac en Android. iOS-gebruikers en anderen moeten een andere app gebruiken om verbinding te maken met het OneVPN-netwerk.

OneVPN ondersteunt ook de Amazon Firestick, Kodi en andere platforms. OneVPN werkt ook met verschillende soorten routers, zoals Belkin, Asus, D-Link, enz. Gegevens blijven veilig en gecodeerd wannee
r u OneVPN met deze routers gebruikt.

Ondersteuning

OneVPN-ondersteuning

OneVPN biedt 24/7 chatondersteuning. Het bedrijf moet het chatvenster echter gebruiksvriendelijker maken. Hoewel het gemakkelijk is om berichten te schrijven, is het een beetje moeilijk om ze te verzenden. Chatondersteuning wordt bemand door mensen en niet door bots, dus interacties met dit bedrijf zijn warm. Daarnaast zijn er verschillende artikelen en veelgestelde vragen die de gebruiker kunnen helpen antwoorden op zijn vragen te vinden. Antwoorden vinden op complexe technische vragen is heel gemakkelijk te doen op de OneVPN-site. U hoeft niet in te loggen om die antwoorden te krijgen.

pricing

OneVPN-prijzen

Er zijn drie plannen om uit te kiezen en elk van deze heeft unieke voordelen. Zij zijn

  • Plan voor één maand: betaal $ 7,95 per maand. U kunt vanaf 5 verschillende apparaten inloggen en 20% besparen.
  • Zesmaandsplan: door $ 4,95 per maand te betalen, kunnen gebruikers tot 50% besparen.
  • Vierjarenplan: dit plan biedt u maximale besparingen (87%) en gebruikers betalen slechts $ 1 per maand als abonnementskosten.

Het zes maanden- en vierjarenplan worden geleverd met 5 gelijktijdige verbindingen toegestaan. Alle abonnementen bevatten de volgende functies:

  • Advertentie blokeerder
  • NAT-firewall
  • Anti-malware
  • Snelheidsbooster
  • Onbeperkte Bandbreedte
  • Eén stroom
  • 7 dagen geld-terug-garantie.

Er zijn ook verschillende betalingsopties. Gebruikers kunnen betalingen doen via creditcards of hun PayPal-accounts. De belangrijkste geaccepteerde kaarten zijn Visa, MasterCard en American Express. Betalingen kunnen ook worden gedaan in Bitcoin. Bovendien kunnen gebruikers betalingen doen via betaalmuren, Alipay en cadeaubonnen. Al met al, dat’volop gelegenheid om anoniem te betalen.

Hoofdzaak van onze OneVPN-review

Om samen te vatten, OneVPN is een dynamisch platform dat meerdere voordelen biedt aan zijn gebruikers. Allereerst beschermt het de anonimiteit van zijn gebruikers door hun identiteit te maskeren. Het is ook een veilig en beveiligd platform, daarom is er weinig risico op diefstal van enige vorm van gegevens - persoonlijk of financieel.

OneVPN is erg populair bij internationale reizigers, studenten en iedereen die graag toegang heeft tot Netflix en andere populaire inhoudssites. Hoewel er enkele beperkingen zijn bij de toegang tot Netflix, is OneVPN een uitstekende app voor torrenting en toegang tot andere inhoudplatforms. Het is compatibel met Windows, Mac, iOS, Android en Linux. Het werkt ook met routers. Wat dit betreft is deze app redelijk betaalbaar en wordt hij geleverd met een geld-terug-garantieplan van zeven dagen. Prijzen beginnen vanaf $ 1 per maand en gaan tot $ 7,95 per maand.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 37

map