Privé WiFi-beoordeling

Privé WiFi heeft een heel klein aantal servers, maar dat is het wel’is een van de goedkoopste VPN-services die er zijn, met pay-as-you-go-betalingsplannen die u niet gebruikt’meestal niet vinden - en toch, het’Ik zal u automatisch verbinden met de best mogelijke server voor u, zodat dat’is veel gedoe bespaard.

Hoewel het theoretisch Netflix en andere streaming-sites kan deblokkeren, is het dat wel’Ik zal een enorme deuk in je verbindingssnelheden doen, wat overigens niet geweldig is voor Netflix of torrenting.

Met apps beschikbaar op de nieuwste versies van Windows, macOS, iOS en Android, en een eenvoudig te gebruiken interface en efficiënte klantenondersteuning, zou dit een ideale VPN kunnen zijn voor gebruikers die hun dagelijkse gegevens willen beschermen? Dit is wat deze privé-WiFi-review zal proberen te illustreren.

Is privé WiFi veilig te gebruiken?

Terwijl Private WiFi alle uitgaande en inkomende gegevens versleutelt, is het geboden beveiligingsniveau 128-bit. Dit is lager dan de meer gebruikelijke AES-256-bit codering die wordt aangeboden door de meeste top VPN's.

Dit doet het niet’Het maakt het echter onveilig om privé WiFi te gebruiken, en 128-bit is nog steeds de standaardbescherming bij grote banken en wordt voor het grootste deel als onbreekbaar beschouwd. Bovendien is het gebruikte protocol OpenVPN, beschouwd als een veilig en betrouwbaar tunnelingprotocol.

VPN's beschermen ook vaak de dreiging van onbedoelde datalekken, de twee meest beruchte zijn DNS-lekken en WebRTC-lekken. Voor het doel van deze privé-WiFi-evaluatie hebben we tests uitgevoerd om de aanwezigheid van een van beide te detecteren en kwamen we terug met nul bedreigingen.

Dat gezegd hebbende, daar’s niets in de software dat lijkt te wijzen op bescherming tegen deze lekken als een functie, die problemen kan veroorzaken bij strengere tests.

De afwezigheid van een kill-schakelaar is een grote zorg. Een kill-schakelaar is een noodplan voor VPN's, dat wordt gebruikt als de verbinding wordt verbroken. De kill-schakelaar maakt het in een dergelijke situatie onmiddellijk zo dat alle verzending en ontvangst van gegevens wordt stopgezet, waardoor uw wordt verlaten “waar” identiteit nog steeds verdoezeld.
Eindelijk, daar’s de kwestie van private wifi die onder Amerikaans rechtsgebied valt, een plaats die berucht is om zijn gegevensbewaking en andere privacykwesties. Er zijn ook enkele rapporten over verbindingslogboeken die worden opgeslagen, wat een mogelijke inbreuk op de privacy kan zijn.

Al met al is het dat niet’t onveilig, maar dat is het niet’t veel van een elite bodyguard, ook niet.

Snelheid & prestatie

In onze tests hebben we op de meeste locaties een significante snelheidsdaling vastgesteld, met uitzondering van de dichtstbijzijnde naar onze locatie.

Betwistbaar, en rekening houdend met onafhankelijke gebruikersrecensies van gamingforums, lijkt het erop dat Private WiFi vanwege de snelheid misschien niet ideaal is voor iets zwaars, zoals downloaden of online games.

Hoe het te downloaden en te installeren?

Dit deel is volledig eenvoudig. De software wordt binnen enkele minuten geïnstalleerd, wordt binnen enkele seconden geactiveerd en kan automatisch verbinding maken bij elke volgende keer opstarten.

Een onderdeel om op te merken, is echter dat er geen directe download is zonder aanmelden.

Op de officiële website voert u uw e-ID in om uw download te activeren. Ze gaan in enig detail in hun privacybeleid in op hoe deze informatie heeft gewonnen’t voor winst worden gebruikt en op een gewetenloze manier aan derden worden verstrekt.

De officiële website is een vrij minimalistische benadering. Sommigen zullen echter te minimalistisch zeggen, zoals het daar lijkt’s een tekort aan technische informatie en sommige links zijn niet beschikbaar op het moment van schrijven. Het is echter’is niet onsmakelijk om naar te kijken, en de bestemmingspagina zelf vat bijna alle opvallende punten van de dienst samen.

Apps en extensies

Privé WiFi is compatibel met Windows, macOS, iOS en Android. Niets opmerkelijks daar maar het behandelt de essentie.

Tegelijkertijd zijn er echter veel andere services die veel meer bieden (ondersteuning voor Linux, routers, Amazon Fire TV, enzovoort) en dit is negatief. Daar’s ook geen browserextensies of add-ons.

De gebruikersinterface is grotendeels hetzelfde op deze drie platforms, wat een pluspunt is, omdat het uniformiteit in gedachte en ontwerp vertoont.

Privé WiFi voor Netflix

Gelukkig krijg je van het beperkte bereik van Private WiFi-servers een aantal behoorlijk behoorlijke in Amerikaanse steden zoals Los Angeles, Missouri, New York en Virginia. Als het’s Netflix US u’hoopt te deblokkeren, dit is waarschijnlijk.

We raden je echter aan om het zelf te proberen met de gratis proefperiode van 7 dagen, voor de zekerheid.

Er zijn ook gewoon over het algemeen betrouwbaardere VPN's voor Netflix, omdat Netflix proactief is als het gaat om het verbieden van VPN's en alleen services die zich richten op het deblokkeren van Netflix, zich inspannen om er omheen te komen.

Privé WiFi voor torrenting

Privé WiFi doet dat niet’t vermeld torrenting op de site, wat een slecht teken is. Bovendien zouden we zeggen dat de beveiligingsfuncties en met name het ontbreken van een kill-schakelaar deze VPN diskwalificeren als een van de beste torrenting VPN's.

Als u op zoek bent naar een VPN voor torrenting, bekijk dan onze lijst Beste VPN voor torrentingg.

Is het goed voor gebruik in China?

Nee, privé WiFi VPN is niet goed voor China.

Ten eerste doet het dat niet’t de nodige functies hebben om de Great Firewall te omzeilen. Ten tweede doet het dat niet’t biedt het beveiligingsniveau dat een gebruiker in China nodig heeft.

Bekijk onze lijst met beste VPN voor China

Ondersteuning

De opties voor klantenondersteuning die worden aangeboden door Private WiFi zijn beperkt. Ze bevatten:

 • Een support ticket systeem
 • Een snelstartgids
 • Veelgestelde vragen

Met een ingebouwd ondersteuningsgedeelte over de software’is absoluut een oogje gehouden voor gebruikers op beginnersniveau. Het bedrijf vergeet echter belangrijke dingen.

Voor deze privé-wifi-review hebben we geprobeerd anoniem contact op te nemen via e-mail en kregen we binnen één werkdag een reactie. Niet slecht, aangezien sommige VPN's dagen nodig hebben om op een eenvoudige vraag te reageren, maar het ontbreken van live ondersteuning is nog steeds een netelig probleem.

pricing

Prijzen is het enige waar Privacy WiFi echt lijkt te innoveren. Met pay-as-you-go-plannen en een verscheidenheid aan opties, afhankelijk van uw gegevensgebruik, daar’is voor elk wat wils’s behoeften - zo lijkt het.

De tariefplannen zijn als volgt:

 • Pay-As-You-Go: 1 GB gegevens op een willekeurig aantal apparaten: $ 1,99
 • Pay-As-You-Go: 10 GB gegevens op een willekeurig aantal apparaten: $ 7,99
 • Abonnement van 1 maand voor 1 apparaat: $ 2,99
 • Abonnement van 1 maand voor meerdere apparaten (maximaal 3): $ 9,99
 • Abonnement van 1 maand voor meerdere apparaten (maximaal 5): $ 12,99
 • 1-jarig abonnement voor 1 apparaat: $ 29,99 ($ ​​2,49 / maand)
 • 1-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 3): $ 79,99 ($ ​​6,66 / maand)
 • 1-jarig abonnement voor meerdere apparaten (maximaal 5): $ 99,99 ($ ​​8,33 / maand)

Dat, beste vrienden, is een schaamteloze overval.

Een ander gebied waar Private WiFi lijkt te bezuinigen, zijn de betalingsopties, waarbij alleen grote creditcards (VISA, MasterCard, Discover, AMEX) en PayPal worden geaccepteerd.

Daar’is ook een gratis pro
efperiode van 7 dagen, en gelukkig deden we dat niet’Het is niet nodig om onze betalingsgegevens in te voeren, maar dat’kleine troost.

Bottom line

Om onze privé-wifi-beoordeling te beëindigen, is dit een vrij eenvoudige VPN zonder echte extra speciale functies, behalve de prijzen. Tegen deze prijzen kun je vandaag letterlijk de beste VPN-service op de markt krijgen - doe dat in plaats daarvan ook!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me