SecurityKISS-beoordeling

SecurityKISS is een Ierse VPN met zo'n sterke focus op gebruiksgemak dat het’s ingebouwd in de bedrijfsnaam (KISS = ‘Houd het slim & Gemakkelijk’). De SecurityKISS VPN-client en op abonnement gebaseerde service codeert uw online activiteiten en beschermt u tegen hackers, dieven en rondsnuffels.


SecurityKISS is een uiterst eenvoudig te gebruiken software, omdat er geen registratie van accounts vereist is. Het enige dat nieuwe gebruikers hoeven te doen, is de client downloaden, installeren en klikken “Aansluiten,” en ze zijn meteen beveiligd.

Het hoofdkantoor van SecurityKISS is gevestigd in Ierland en beheert 104 servers op 3 continenten (dwz Europa, Amerika en Azië) en in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, Zwitserland, Polen, Nederland, België , Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Rusland, Spanje, Singapore, Hong Kong en Zweden.

Sessie- en netwerkverbindingssleutels worden elk uur vernieuwd. Privacy wordt serieus genomen, met een strikt beleid voor het vastleggen van klantgegevens. Ze houden geen logboeken in de gaten of slaan deze op voor sessieactiviteit, behalve voor het gebruik van bandbreedte tijdens de verbinding, de duur en tijd van de gebruikersverbinding en het IP-adres van de gebruiker. Deze geregistreerde informatie wordt gebruikt om het servicegebruik van gebruikers te controleren en om gegevens voor intern gebruik te produceren. Blijf deze SecurityKISS VPN-beoordeling lezen voor meer informatie.

VPN-beveiliging en privacy

Een van de belangrijkste beveiligingsfuncties van SecurityKISS is Exclusive Tunneling. Als uw gegevens zijn gecodeerd en een pad op internet passeren, helpt Exclusive Tunneling uw gegevens anonimiteit door de route te verwijderen zodra de verbinding is verbroken.

Helaas is Exclusief Tunneling niettegenstaande het feit dat beveiliging geen algemeen sterk punt is voor SecurityKISS. Hoewel hun servers de industrie-standaard OpenVPN- en L2TP-protocollen ondersteunen, gebruiken ze het verouderde 128-bit Blowfish-systeem voor netwerkcodering en voor de uitwisseling van netwerksleutels, en de relatief verouderde 1024-bit handshake met RSA-certificaten.

VPN-apps en extensies

SecurityKISS biedt een native app voor Windows en ze hebben ook een app voor Mac-gebruikers, Linux, IOS, Android en andere smartphones en routers.

Accountregistratie is niet nodig om de app te kunnen downloaden en gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen is naar de website te gaan en de gewenste taal te kiezen. Klik vervolgens op de “SecurityKiss-tunnel downloaden” knop.

Elke gedownloade app is uniek voor elk apparaat, omdat deze individueel wordt aangepast met een paar openbare en privésleutels. De privésleutel is alleen voor uw ogen, dus deze wordt van hun server verwijderd zodra u de app downloadt, installeert en gebruikt.

Over het algemeen is SecurityKISS een relatief fatsoenlijke afgeronde VPN en hun client-software-app is een van de handiger VPN-apps op de markt.

Snelheid en prestaties

SecurityKISS VPN heeft een “Gratis voor het leven” plan en dit plan’De snelheidsprestaties zijn verrassend indrukwekkend.

Verbinden met hun servers doet dat niet’het lijkt vertragingen of vertragingen te hebben. Voor gebruikers van een gratis versie is de snelheid begrensd op 100 Mbits / sec maar don’het verwacht daar maximaal gebruik van te kunnen maken, omdat gratis gebruikers alleen toegang krijgen met verbindingen met beperkte snelheid.

Als onbeperkte snelheid is wat u wenst, concluderen we in deze SecurityKISS VPN-review dat dit het geval is’Het is beter om je te abonneren op een betaalde versie.

Gebruik in China

Sommige van de censuurpraktijken van regeringen kunnen om veiligheidsredenen worden gerechtvaardigd - zoals het screenen van inhoud voor volwassenen op kinderen of het beperken van haatzaaien.

In de meeste gevallen, zoals het blokkeren van inhoud die niet is’t schadelijk per se, maar druist in tegen een overheid’S filosofie, het doel is gewoon onethisch en VPN's kunnen helpen dergelijke censuur te omzeilen.
SecurityKISS maakt een gecodeerde tunnel van uw computer naar de beveiligingsgateways, dus zowel bewaking als blokkering zijn uiterst moeilijk.

SecurityKISS beweert niet expliciet te werken in China, maar vermeldt dat hun coderingstechnologie censuur kan omzeilen.

SecurityKISS VPN voor Netflix en torrenting

Het gratis abonnement is niet gebouwd om videostreaming te ondersteunen. Maar toen we het testten voor deze SecurityKISS VPN-review, kwamen we erachter dat het in staat was om muziek en video te streamen.

Netflix, BBC, YouTube en Hulu werkten vanwege de geografische restrictie-bypassfunctie van SecurityKISS, maar de videostreaming gebruikte al snel alle gratis 300 MB dagelijkse gegevenslimiet.

Je favoriete tv-programma's overal ter wereld bekijken, zou echter geen probleem moeten zijn met het betaalde abonnement.

Op het gebied van torrenting deed SecurityKISS het niet slecht, maar de score behoorde niet tot de top 10 VPN's met de snelste download- en uploadsnelheid. Er was een grote daling in snelheid toen SecurityKISS’s service was verbonden met.

Hoewel dit logisch is omdat het’Als een gratis VPN, waren de resultaten van de betaalde versie ook op de een of andere manier ook niet consistent.

Klantenservice

De SecurityKISS-website is relatief eenvoudig te navigeren met een eenvoudige, zij het enigszins gedateerde website en een officiële blog met relevante en boeiende artikelen.

Hun ondersteuning wordt geboden via e-mail, livechat en een website ticketingsysteem. Er is ook een robuuste FAQ-knop om meer algemene vragen te beantwoorden. Ze hebben ook een Facebook-pagina die misschien een alternatieve manier geeft om hulp van hen te krijgen.

pricing

SecurityKISS biedt een gratis abonnement - het GROENE abonnement, met lagere snelheid, vier serverlocaties en een dagelijkse gegevenslimiet van 300 MB.

SecurityKISS heeft ook vier betaalde abonnementen met echt unieke namen. De exacte prijzen zijn afhankelijk van de duur van uw abonnement, die binnen 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 1 jaar komt:

  • OLIVINE (economy plan), 20 GB / maand
  • MALACHITE (basisplan), 30 GB / maand
  • JADEITE (premium-abonnement), 50 GB / maand
  • EMRALD (onbeperkt abonnement), onbeperkte bandbreedte

SecurityKISS’s plannen zijn een beetje onder het gemiddelde, maar sommige locaties (zoals Hong Kong, Rusland en Singapore) zijn alleen beschikbaar met de hogere tier plannen.

Omdat ze een gratis VPN aanbieden om de service uit te proberen, is het ontbreken van een geld-terug-garantie begrijpelijk. Ze accepteren Bitcoin, creditcards, cashU, PayPal en bankoverschrijving.

Als u ervoor kiest om met Bitcoin te betalen, krijgt u een korting van 50% op een van de gekochte abonnementen. Maar als u ervoor kiest om te annuleren, geven ze u slechts een gedeeltelijke terugbetaling van het resterende saldo op uw account.

Bottom line

De pluspunten van SecurityKISS omvatten de gratis optie, die een gegevenslimiet van 300 MB per dag heeft, en functies zoals het accepteren van Bitcoin. Geen accountregistratie vereist toont ook aan dat ze anonimiteit waarderen.

Maar als u een zware VPN-gebruiker bent, dan is het gratis abonnement ook een ideale manier om “het testen van de wateren” voordat u een upgrade naar een betaald abonnement uitvoert.

Als alternatief omvatten de nadelen van SecurityKiss VPN de snelheid van downloads en uploads die inconsistent bleken te zijn, en sommige mensen hebben geklaagd dat ze geen tickets beantwoorden.

Als u alleen maar anoniem door sommige sites wilt bladeren, is de gratis dagelijkse hoeveelheid van 300 MB wellicht alles wat u nodig hebt. Hun codering is een beetje aan
de magere kant, en gezien de betere opties van andere VPN's, het’Het is moeilijk om SecurityKISS aan te bevelen.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 + = 53

map