StrongVPN beoordeling

Op zoek naar een solide VPN-service die de basis biedt - inclusief Netflix-deblokkering, eenvoudige installatie, geweldige beveiliging en de mogelijkheid om het te gebruiken voor maximaal twaalf apparaten? StrongVPN is misschien de service voor u. Onze StrongVPN-recensie vertelt je wat je moet weten.


StrongVPN omvat alle basisprincipes die u nodig hebt en levert sterke prestaties op de primaire functies. Het heeft het zeer veilige OpenVPN-protocol, snelle verbindingen en maakt gebruik van AES-256-CBC-codering. Testers hebben ook gemeld dat ze geen WebRTC- of DNS-lekken konden vinden.

U’Ik zal het kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot de gewenste inhoud van sites zoals BBC iPlayer en Netflix, en de inzet voor klantenservice is goed. Wees echter een beetje op uw hoede op het gebied van privacy, omdat StrongVPN zich in de VS bevindt, in plaats van meer privacyvriendelijke locaties, zoals Zwitserland.

Lees de volledige StrongVPN-recensie voor meer informatie.

Kenmerken

StrongVPN is eenvoudig en is ontworpen om te focussen op wat’s eigenlijk waarschijnlijk belangrijk voor gebruikers. De gebruikersinterface is een beetje minimaal, maar als u’Als je een nieuweling bent in de wereld van VPN's, kan dit een voordeel voor je zijn.

Apps, servers en verbindingen

Hoewel we alleen de Windows-versie van de app probeerden voor onze StrongVPN-beoordeling, jij’Er zijn ook apps beschikbaar voor iOS, Mac en Android. U kunt kiezen uit meer dan 650 servers in 26 landen en 46 steden. Dat’is behoorlijk serieus. Daar’s een kaart die de dichtstbijzijnde beschikbare server toont, maar dat kan’t eromheen om andere servers te vinden.

Naar verluidt zijn de verbindingstijden naar verluidt goed en geeft de desktopversie waarschuwingen die laten zien dat u beschermd bent. Don’Maak je geen zorgen als dit soort meldingen je gek maakt - je kunt gewoon naar je instellingen gaan om ze uit te schakelen.

Een nadeel is het gebrek aan functionaliteit in de locatiekiezer. U kunt bijvoorbeeld’t zie ping-tijd of serverbeladingscijfers om u te helpen de beste server te kiezen. Daar’s ook niet handig “recente verbinding” menu om dingen te versnellen, noch om een ​​favorietenlijst te maken. Je kunt de tonen “aansluiten” optie door met de rechtermuisknop op het systeemvakpictogram te klikken, maar dan’Het is niet mogelijk om dit te gebruiken om een ​​nieuwe server te vinden.

Jij kan’t probeer de service, dus jij’Ik moet me voor minimaal een maand aanmelden. Er is een 30-dagen geld-terug-garantie van toepassing als je’het bevalt. Wanneer u zich aanmeldt’Zie downloadknoppen voor alle verwachte clients: Mac, Windows, Android en iOS.

Er worden zeer gedetailleerde instructies gegeven om uw account handmatig in te stellen. Deze omvatten onderwerpen zoals Kodi, routers, Linux, Amazon Kindle, Chrome OS en meer.

Kies uit een reeks protocollen - SSTP, L2TP, OpenVPN, IPsec of IKEv2. IKEv2 en OpenVPN zijn de beste opties om te gebruiken voor de beste combinatie van beveiliging en snelheid. Er is geen limiet voor gegevenslimiet of bandbreedte en u kunt P2P op elke server gebruiken voor torrenting.

Klantenservice

Onze StrongVPN-beoordeling concludeert met genoegen dat de service 24/7 beschikbaar is voor klantenondersteuning. De gebruikersfeedback is goed en de service lijkt behulpzaam en snel. Krijg toegang via de livechat of het e-mailsysteem op de website.

Is StrongVPN veilig om te gebruiken?

Technologie

StrongVPN heeft een paar verrassingen in petto. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om maximaal 12 apparaten tegelijkertijd aan te sluiten. Dat’s waarschijnlijk meer dan de meeste gebruikers nodig hebben, maar het’is altijd goed om de functies te kennen als je’ben een hoofdgebruiker.

Het bedrijf heeft ook een eigen beveiligde DNS. Daar’s een kill-schakelaar en hoewel daar’s geen expliciete verwijzing naar lekbescherming, onze testhaven’t gedetecteerd.

De coderingsparameters zijn AES-256-codering, SHA256-authenticatie en een 2048-bit RSA Handshake via OpenVPN. IKEv2-verbindingen gebruiken vergelijkbare functies en bieden een hoge mate van beveiliging die voor de meeste gebruikers meer dan voldoende wordt geacht.

company pBELEID

Bekijk de StrongVPN-website en jij’Ik zie een echt uitgebreid privacybeleid met ondersteunende documenten. Maar als samenvatting zijn dit de belangrijkste punten die u moet weten.

  1. Ten eerste slaat het bedrijf uw gegevens nooit op of volgt deze niet wanneer u de VPN gebruikt.
  2. StrongVPN verzamelt alleen persoonlijke informatie die nodig is om uw account in te stellen; in principe uw inloggegevens, een e-mailadres en uw betaalmethode.
  3. Het verbindt zich ertoe om uw gegevens nooit aan derden te verkopen
  4. StrongVPN gebruikt alleen cookies om siteactiviteit te verzamelen (er worden bijvoorbeeld geen individuele gegevens verzameld) en om basisfunctionaliteiten mogelijk te maken. Gebruikers kunnen er echter ook voor kiezen om cookies uit te schakelen wanneer ze dat willen.

Een ding om rekening mee te houden is echter het feit dat diepgaande details vaak ontbreken. Er is bijvoorbeeld geen’t echt meer informatie over de vraag of logverbindingen worden onderhouden, en zo ja, onder welke voorwaarden.

Een sceptische gebruiker kan hier een beetje op zijn hoede zijn, vooral wetende dat StrongVPN zich in de VS bevindt, wat niet zo is’t is beroemd om zijn privacybescherming.

Weerspiegelt het gebrek aan details verborgen details of agenda's? Mogelijk niet, maar wel’is het waard om dit in gedachten te houden als u’opnieuw gebruik maken van een VPN om uw gegevens te beschermen tegen elke vorm van snuffelen of hacken.

China, Rusland en andere beperkte landen

Sinds we’bent niet fysiek in China of Rusland, dit deel van onze StrongVPN-beoordeling is gebaseerd op indirecte informatie. Het zou mogelijk moeten zijn om deze service van over de hele wereld te gebruiken en om de Great Firewall van China te omzeilen. Met de desktop-app kunt u de “door elkaar haspelen” functie in de instellingen om het OpenVPN-verkeer moeilijker te detecteren voor DPI te maken.

In China kan het worden gebruikt om sites zoals YouTube, Facebook en videostreaming te deblokkeren, evenals andere gecensureerde sites. Het doet hetzelfde in andere landen met internetcensuur.

instellingen

Het goede nieuws is dat jij dat bent’Ik vind enkele positieve punten hier in het dialoogvenster. Als de VPN-verbinding bijvoorbeeld uitvalt, is er een kill-schakelaar. U kunt ook kiezen of u liever een OpenVPN-verbindingstype (met TCP of UDP) en poort gebruikt.

De scramble-functie is goed als u probeert eerdere pogingen om uw VPN te blokkeren te krijgen, en dit kan handig zijn als u toegang hebt tot inhoud uit China, Rusland of andere locaties met internetblokkering. Daar’s ook veel diagnostische hulp beschikbaar dan wij’heb gezien in andere VPN-services.

Last but not least, jij’Hier vindt u een optie om het TAP-stuurprogramma opnieuw te installeren in Windows. Dit is de virtuele netwerkinterface die VPN's meestal gebruiken om online te gaan).

Hoewel deze functies nuttig zijn, zijn ze dat niet’t bijzonder geavanceerd of ongebruikelijk. Er zijn bijvoorbeeld aren’t configuratie-opties, DNS-lekfuncties of opties voor automatisch verbinden wanneer u’op een onveilige draadloze hotspot.

Werkt StrongVPN met Netflix?

Goed nieuws voor entertainmentfans over de hele wereld: StrongVPN ontgrendelt Netflix VS, Hulu en een heleboel andere populaire platforms voor het streamen van inhoud. Dit is geen sinecure - veel VPN-services worstelen met Netflix, die zeer ijverig is als het gaat om het
blokkeren van VPN-servers.

Desgevraagd zei StrongVPN ook oprecht dat hun service op dit moment niet kon worden gebruikt om inhoud op BBC iPlayer te bekijken. Dit is niet echt een verrassing - het Britse platform is altijd een moeilijke noot geweest om te kraken en slechts een paar VPN-services kunnen het met enige mate van betrouwbaarheid deblokkeren. Dat gezegd hebbende, de gratis StrongDNS-service kan worden gebruikt om BBC iPlayer te bekijken, wat behoorlijk spectaculair is.

Als u StrongVPN wilt gebruiken voor toegang tot niet alleen Netflix, maar ook andere geo-geblokkeerde platforms, vraag dan via livechatondersteuning of de VPN deze ondersteunt.

Kan StrongVPN worden gebruikt voor torrenting?

StrongVPN gaat zo ver dat het zegt dat het is “De beste torrent-VPN” - een grove overdrijving als we’heb er ooit een gezien. Het illustreert echter wel een positieve kwaliteit van de service. De houding van StrongVPN ten aanzien van torrenting is namelijk zeer positief. De VPN staat P2P-verkeer op alle servers toe en de service lijkt ook voldoende veilig te zijn voor de activiteit.

Kortom, hoewel StrongVPN zeker niet de beste VPN voor torrenting is, is het een zeer behoorlijke keuze.

Prestatie

Snelheidstests op een basislijn van 75 Mbps download vonden snelheden tot 60 Mbps (Europa). Amerikaanse snelheden waren ook goed met ongeveer 55 Mbps. U kunt echter op sommige van de andere servers met snelheden worstelen, zoals Brazilië of Australië.

pricing

Er zijn verschillende prijsopties beschikbaar, afhankelijk van wat u’opnieuw na. Onze StrongVPN-beoordeling vond:

  • Een abonnement van 1 maand voor $ 10 per maand
  • Een abonnement van 12 maanden voor $ 5,83 per maand

De prijsstructuur is relatief standaard op de VPN-markt. Kortom, in het VK jij’Ik betaal het equivalent van ongeveer £ 4,50 per maand als u vooraf het hele jaar betaalt. Het maandelijkse voortschrijdende plan werkt op c. £ 7,70 per maand. U krijgt ook een volledige 30-dagen geld-terug-garantie voor het geval dat’niet naar wens.

Dit is eigenlijk vrij duur gezien de functies. Een vastberaden gebruiker zal zeker een betere deal vinden voor minder. Er is ook geen anonieme betalingsoptie, die ook reden tot zorg kan zijn.

Conclusie van onze StrongVPN-review

StrongVPN isn’t zit tjokvol functies, maar het levert de basis netjes op, al is het wat duur. Als u veel apparaten tegelijk wilt kunnen aansluiten, is het wellicht de moeite waard om te bekijken.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me