VPNBaron Beoordeling

Installeer deze eenvoudig te gebruiken VPN en beveilig uzelf tegen hackers. VPNBaron houdt geen datalogs bij, zodat er geen gegevens worden bijgehouden over uw browsegegevens en alles anoniem blijft.


Uw privacy en veiligheid worden onderhouden door het AES-256-CBC-cijfer van deze VPN. De AES-standaard wordt door veel andere VPNS gebruikt voor beveiliging. Het maakt gebruik van het OpenVPN-protocol en ondersteunt TCP- en UDP-protocollen. Het vorige protocol helpt u te ontsnappen aan controle door de overheid.

Tijdens het schrijven van deze VPNBaron-review kwamen we erachter dat deze VPN eenvoudig te gebruiken is. Met slechts een paar klikken installeer je deze app eenvoudig op je computer of mobiele apparaat. Hoewel het volledige beveiliging biedt, werkt het goed op Android-, OS X-, Windows- en iOS-platforms.

Deze VPN heeft drie tariefplannen - maandelijks, halfjaarlijks en jaarlijks. Afhankelijk van het abonnement kunt u tussen deze 2 en 5 apparaten toevoegen aan deze VPN. Voor een extra beveiligingsniveau kunt u verschillende cryptocurrencies gebruiken, zoals Bitcoin, Ethereum, Digibyte enz. Om ervoor te betalen.

VPNBaron werkt goed in China en dit betekent dat je als reiziger toegang hebt tot verschillende beperkte sites zoals Facebook, Google en andere. Het’Het is ook mogelijk om Netflix-inhoud te streamen met uw VPNBaron-account. Bij het uitvoeren van deze VPN Baron review hebben we vastgesteld dat deze VPN torrenting ondersteunt. Er zijn echter zeer weinig P2P-servers, en dit kan uw torrent-activiteit beïnvloeden.

Deze service biedt redelijk snelle en stabiele verbindingen met zijn gebruikers. De snelheden daalden aanzienlijk nadat we deze VPN op onze computer hadden aangesloten, maar een downtime in snelheid is normaal.
Er is geen chatvenster voor realtime klantenservice. Er is echter een sectie met veelgestelde vragen die nuttige informatie bevat. Om een ​​vraag op te lossen, moet u een e-mail schrijven. Deze VPN wijzigt routinematig zijn IP's en controleert nauwgezet de DNS-lekken.

Blijf deze VPNBaron-beoordeling lezen om erachter te komen of deze geschikt is voor jou.

Is VPNBaron veilig te gebruiken?

Deze VPN gebruikt de AES-256-CBC encryptie. De AES-standaard is ontworpen door een in de VS gevestigde organisatie en is door veel VPN's geaccepteerd als standaardbeveiliging.

Het ondersteunt OpenVPN, en u kunt ook kiezen L2TP en IKEv2 protocols. Dit betekent dat de gebruikers ervan veilig zijn, omdat hackers het moeilijk hebben om in uw systeem in te breken.

Er is ook een kill-schakelaar die de verbinding onmiddellijk verbreekt als er een probleem is met de VPN. VPNBaron gebruikt Google DNS om DNS-lekken te controleren.

VPNBaron is geregistreerd in Roemenië en doet dat niet’t houdt logboeken bij, zodat u er zeker van kunt zijn dat al uw persoonlijke gegevens niet aan surveillancenetwerken worden overgedragen.

Snelheid en prestaties

Onze internetsnelheid daalde enigszins na het verbinden via VPNBaron-servers. Niet verontrustend dus, maar de drop was significant genoeg om op te merken tijdens het browsen en streamen.

Tijdens het gebruik van deze service kunt u een van de twee protocollen kiezen (TCP en UDP). Met het laatste protocol worden datapakketten sneller verzonden, maar sommige kunnen verloren gaan. Wanneer u echter TCP gebruikt, vereist de verzending van elk pakket een bevestiging en daarom vertraagt ​​de gegevensstroom.

Download en installeer

We vonden VPNBaron een gemakkelijke client om te downloaden en te installeren, zelfs voor beginners:

 1. Om deze VPN te downloaden en te installeren, moet u eerst een abonnement aanschaffen.
 2. Voer vervolgens uw e-mail-ID en wachtwoord in.
 3. Voer vervolgens de betaling uit volgens uw voorkeursmethode.
 4. Hierna zou u een downloadlink in uw mailbox moeten krijgen.

Verbinding maken met VPNBaron op uw Mac-computer is iets anders.

 1. Download en installeer eerst de nieuwste versie van TunnelBlick.
 2. Ga naar de configuratiepagina om al uw servers te downloaden.
 3. Controleer vervolgens uw geselecteerde gedownloade items>Klik met de rechtermuisknop>Openen met TunnelBlick.
 4. Klik vervolgens op het tabblad TunnelBlick in de rechterbovenhoek en klik op de gewenste server.
 5. Voer uw wachtwoord in en sla het vervolgens op in KEYCHAIN ​​voor toekomstig gebruik.

Als u uw Mac automatisch met VPNBaron wilt verbinden, ga dan naar de Knowledge Base-sectie, zoek naar “Verbind Mac automatisch met VPNBaron” en volg de instructies die opkomen.

Apps en extensies

Eenvoudig te gebruiken en te installeren, VPNBaron kan werken ramen, Mac OS X, Android en ramen platforms. Als u uw inhoud met uw gezinsleden wilt delen, kunt u ook VPNBaron installeren op Kodi.

Voorheen bekend als X-Box Media Player, is Kodi een open source mediacenter. Ga naar http://192.168.1.1/ om uw DD-WRT-router in te stellen. Voer uw inloggegevens en wachtwoord in, ga vervolgens naar Beheer, Save Startup en stel vervolgens de DNS-tabbladen in.

Is VPNBaron toegestaan ​​in China?

In tegenstelling tot veel andere VPN's werkt deze service goed in China. De Chinese autoriteiten censureren alle soorten informatie die van en naar dat land komen. Als uw VPN echter een OpenVPN-protocol gebruikt, kan het voorbij de Chinese censoren komen door poort 80 en poort 443 te gebruiken. VPNBaron gebruikt zijn Deep Packet Inspection (DPI) -technologie om China te omzeilen’s Geweldige firewall.

DPI is een filtertechnologie die elk datapakket controleert dat van de ene computer naar de andere gaat. Hoewel VPN-verbindingen zelf firewalls kunnen omzeilen, komt de DPI-technologie in beeld wanneer de ISP's gebruikers actief scannen’ verkeer.

Torrenting en Netflix

VPNBaron ondersteunt beide services. Om je torrent-ervaring te verbeteren, gebruik je de Vuze BitTorrent-client, die gratis is voor Windows en Mac. In tegenstelling tot andere VPN's, kunt u met VPNBaron Netflix-Amerikaanse content bekijken, mogelijk onder de radar vliegend omdat het nog nieuw is. Deze inhoud is beschikbaar op pc-, Mac- en Linux-platforms, maar niet op mobiele apparaten. Als u een mobiel apparaat gebruikt, krijgt u een proxyfout.

Klantenservice

Bij het beoordelen van VPNBaron hebben we vastgesteld dat problemen snel worden opgelost. Ga naar het ledengedeelte, log in, voer je wachtwoord in en verzend je ticket. als jij’ben geen lid, ga dan naar “De Let’s Neem contact op” gebied dat naast het ledengebied ligt. Schrijf uw naam en e-mail-ID en verzend uw vraag.

Het gedeelte met veelgestelde vragen is erg handig voor diegenen die geïnteresseerd zijn in VPNBaron. Het is echter moeilijk om naar dit gedeelte te navigeren.

pricing

Er zijn drie tariefplannen - “Bronzen”, “Zilver”, en “Goud”. Elk van deze plannen biedt onbeperkte bandbreedte, toegang tot Netflix USA en torrenting.

 • De “Bronzen” abonnement is voor een maand en kan twee apparaten ondersteunen die $ 11,99 kosten.
 • De “Zilver” plan is voor 6 maanden en kost $ 8,33 per maand.
 • De “Goud” plan is voor 12 maanden en kost $ 5,99 per maand.

U kunt betalen met PayPal, cryptocurrencies en creditcards. Houd er rekening mee dat creditcardtransacties worden verwerkt door PayPal.

Samenvatting

Kortom, VPNBaron is een goede instapservice voor nieuwkomers. Gebruikers blijven veilig en anoniem omdat VPNBaron Google DNS gebruikt om datalekken te controleren.

De snelheden zijn gemiddeld, maar de verbinding is stabiel. Een pluspunt is dat het zou moeten werken voor gebruik in China, en
u kunt genieten van Netflix wanneer u deze VPN gebruikt.

Klantondersteuning ontbreekt in livechat, maar dat maken ze in elk geval goed door andere soorten hulp te bieden. Over het geheel genomen VPNBaron’De functies zijn vrij eenvoudig, wat goed is omdat het hen gemakkelijker maakt zich te concentreren op de kernelementen van de VPN.

Hoewel het veel geavanceerde functies mist, is VPNBaron nog steeds duurder dan andere vergelijkbare tier VPN-serviceproviders. Daarom is uw beste gok om rond te kijken voor een betere VPN-deal.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me