10 Plex-alternativer, du skal tjekke for en problemfri oplevelse


Forbruget af multimedieindhold er nu på alle tiders højde, og trenden fortsætter med at skyhøje med hver dag, der går. Dette har gjort det nødvendigt at have en løsning, der kan bygge bro mellem mediefilerne, der er gemt i computersystemet og hjemmebiografsystemet.

Plex Media Server, med en intuitiv grænseflade, giver øjeblikkelig adgang til en lang række mediefiler såvel som online streamingportaler, herunder Netflix, Hulu, YouTube, HBO Now, Sling TV og mange flere. Brugere kan også streame deres egne live-programmer, sportsbegivenheder og musikfiler via Plex.

Alsidig biblioteksfunktion giver dig mulighed for at organisere dine medier i forskellige biblioteker

En anden enorm fordel ved at bruge Plex er dens alsidige biblioteksfunktion. Det giver dig mulighed for at organisere dine medier i forskellige biblioteker, automatisk hente metadata fra internettet og vise bibliotekerne på en visuelt tiltalende måde for nem hentning. Med Plex-mobilappen kan du eksternt streame musik og video til din smartphone via wifi. Det giver dig også mulighed for at bruge din smartphone som en fjernbetjening til dit hjemmebiografsystem.

Øv sikkerhed, når du bruger mediesoftware

For det meste’er vigtigt at øve sikkerhed, når du bruger Plex eller et af disse 10 strålende Plex-alternativer. Mange brugere ender med at bruge uofficielle tredjeparts plugins eller apps, så de kan streame live sport, se film og tv-shows eller lytte til musik, alt sammen gratis.

Afhængig af hvor du er, kan det enten være ridser eller helt ulovligt. I så fald dig’Jeg har brug for et Virtual Private Network (VPN) for at beskytte dig. Når alt kommer til alt, vil VPN'er kryptere dine data (så ingen kan se, hvad du har)’du gør), samt omdirigere din trafik gennem deres servere (så ingen kan vide, at du gør det). Dette hjælper med at anonymisere dig online, så du sikkert kan nyde dit indhold.

Forresten, det’er også fantastisk til at komme omkring geo-blokeret indhold. Hvis du er uden for USA, kan du bruge en VPN til at få adgang til den amerikanske version af Netflix eller Hulu. For VPN'er af høj kvalitet, der vandt’t skuffe dig, vi anbefaler vores to top-rangerede udbydere - NordVPN og ExpressVPN. hvis du’g gerne nogle flere muligheder, gå til vores liste over de bedste VPN'er.

Hvorfor kigge efter Plex-alternativer?

Mens Plex uden tvivl er en kompetent mediecenterløsning, er der tilsyneladende ulemper, der kan udsætte brugerne og tvinge dem til at skifte til alternativerne til Plex. For eksempel skal en bruger gå til premium-versionen for at låse alle de seje funktioner som mobilsynkronisering og forældrekontrol - hvilket koster penge.

Den grundlæggende gratis version udvandes til en vis grad

Den grundlæggende gratis version udvandes til en vis grad. Hvis du er en ivrig multimedieforbruger, vandt du’t være helt tilfreds uden den betalte version, eller indtil du finder et andet Plex-alternativ, der tilbyder disse avancerede funktioner uden ekstra omkostninger.

Desuden kan begrænset fildeling være et andet gyldigt problem. Geo-begrænsninger gælder for streaming af nogle af kanalerne - hvilket kan føre til den utilfredsstillende brugeroplevelse. Besværlig integration med Linux-baseret system er en anden grund til, at nogle af brugerne er tilbøjelige til at bruge et af Plex-alternativene.

Top 10 Plex-alternativer

hvis du’her leder du efter et funktionsrige alternativ til Plex’er en liste over 10 imponerende muligheder at vælge imellem. Det inkluderer både open source og premium Plex-alternativer.

Stremio logo

Stremio

Det’s en simpel multimedieafspillerapplikation til Windows og Android-enheder, der hører under en-kildelicensiering Denne gratis software kan bruges til at streame film og tv-shows fra flere online kilder. Der er officielle tilføjelser, der kræver et betalt abonnement, men du kan altid stole på tredjepartsudviklere, der skaber seje uofficielle tilføjelser. Hvis dit primære mål er at holde dit mediebibliotek organiseret, mens du nyder en anstændig pool af online videostrømme, kan Stremio tjene formålet godt.

Kodi logo

Kodi

Kodi har været på markedet i ganske lang tid, og den har en loyal brugerbase. Denne fantastiske medieserver er et open source Plex-alternativ, der giver dig mulighed for at nyde ubegrænset streaming uden betalte abonnementer. Kodi kan give dig adgang til nogle af de mest populære online streamingkilder til de nyeste film og tv-shows. Det understøtter også musikfiler i alle formater.

Mezzmo logo

Mezzmo

Mezzmo er udviklet og markedsført af det Australien-baserede Conceiva. Den er hovedsagelig afhængig af en freemium-model ligesom Plex, men den grundlæggende gratis version er fyldt med en hel del avancerede funktioner - hvilket gør det til et formidabelt Plex-alternativ. Det henvender sig hovedsageligt til Windows-brugere, men der har for nylig været en frigivelse af en betalt Android-version. Udover streaming af film og tv-shows, Mezzmo’s integreret digital medieserver (DMS) giver brugerne mulighed for at streame lokale filer, der er gemt på selve enheden.

MediaPortal

MediaPortal

MediaPortal er et GPL-licenseret open source-program, der langsomt får fart som et kompetent alternativ til Plex. Til live streaming af medieindhold fra flere online kilder understøtter MediaPortal tv-kort, så du kan se tv-programmer direkte gennem dit mediecenter.

Desuden kan dette gratis Plex-alternativ bruges til at afspille FM- og internetradiostationer. Det giver også muligheden for at organisere dine mediefiler via en intuitiv brugergrænseflade. Fællesskabssamarbejde for plugin-udvikling oversættes til seje add-on-funktioner med større adgang og nyere kilder.

MediaPortal understøtter kun Windows-brugere, og der er ingen understøttet app til Android eller iOS - hvilket er den eneste ulempe, vi kunne finde ud af i denne ellers omfattende mediecenterløsning.

Emby logo

Emby

Emby, tidligere kendt som mediebrowser, er et af de ældste og mest populære alternativer til Plex. Det’s dybest set en medieaggregatorløsning, der kan give dig adgang til en hel del online streamingkilder. Det kan prale af en let at bruge, dynamisk interface og tilbyder multi-platform support inklusive Windows, Android og iOS. Dette er en open source medieserver, men kræver et abonnement for at bruge den komplette funktionalitet.

Popcorn Time logo

Popcorn Time

Det’er en helt gratis app uden skjulte afgifter. Det tilbyder en simpel grænseflade, noget ligner Netflix, til at hente medieindhold fra forskellige onlinekilder. Alt, hvad du streamer over Popcorn Time er gratis, og intet abonnement kræves. Det giver dig mulighed for at downloade og streame det tilgængelige medieindhold i HD-kvalitet.

GMediaServer logo

GMediaServer

Det’er et Linux-specifikt Plex-alternativ. GMediaServer fungerer som et lager af UPnP-kompatible medieafspillere. Udover streaming af videoindhold kan du også lytte til dine yndlingsmusikbiblioteker online gennem denne software. Det er kompatibelt med populære Linux-baserede online medieafspillere som NETGEAR Wireless Digital Music Player og Linksys Wireless-B Music System.

Madsonic logo

Madsonic

Når det kommer til Plex-alternativer, det’er en forbrydelse for ikke at nævne Madsonic. Det’s en tværplatform kompatibel mediecenterløsning, der understøtter Windows-, Mac-, Linux- og Android-enheder. Dette er blandt de mest efterspurgte alternativer til Plex, der tilbyder open source mediebibliotek med jukebox-funktionalitet. Det kan bruges til at fange live streaming af film og tv-shows fra flere gratis kilder uden at bruge en krone som abonnementsgebyr.

MythTV logo

MythTV

Hvis du primært er interesseret i en digital videooptagelses- og streamingløsning, kan MythTV tjene dig godt. Ved siden af ​​streaming af dine egne mediefiler giver dette program brugere mulighed for at hente live tv-streaming fra flere kilder. Det’s et open source-program, der ikke’t har noget betalt abonnement.

TVersity logo

TVersity

Det’er et premium-Plex-alternativ, der kræver, at du køber et betalt abonnement. Ved hjælp af DNLA / UPnP-teknologi giver TVersity medieserver brugerne mulighed for at streame indhold fra deres egne enheder.

Du kan bruge dette Plex-alternativ til at hente gratis videostrømme, RSS-feeds og podcasts fra flere online kilder. Ydeevnen er simpelthen enestående, og du får sand HD-oplevelse. TVersity er også en meget dygtig medieorganisator. Det indekserer automatisk fotografier, musik og videofiler i baggrunden, hvilket sikrer, at din samling altid forbliver ajour.

Konklusion

Hvis Plex ikke opfylder dine krav godt nok, kan du tage dig af alle dine streamingbehov ved hjælp af de Plex-alternativer, som vi nævnte ovenfor.

Så hvilken er din bedste valg? Lad os vide det i kommentarerne herunder.

Anbefalet læsning:

Bedste VPN til Plex

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me