Bedste Kodi-tilføjelser i 2020


Kodi er en fantastisk streamingtjeneste, der åbner en galakse med underholdningsmuligheder - men på egen hånd kan det være ret begrænset. Og det’det er ingen overraskelse. Kodi blev designet til at blive tilpasset af sine brugere via et bibliotek på “tilføjelser” som leveres med forskellige værktøjer og specialiteter.

På grund af dette bør enhver Kodi-bruger optimere deres tilføjelsesbibliotek for at få mest muligt ud af deres streaming-system. Men med så mange at vælge imellem, hvor skal du starte?

Vi’Vi har været der og haft de samme problemer, og det er derfor vi’vi har sammensat en guide til de bedste Kodi-tilføjelser, som brugerne kan installere. Denne Kodi-liste over tilføjelser indeholder indstillinger for musikelskere, filmfans, sportsobservenser og mange flere typer brugere, så der’er sikker på at være noget for dig her.

En hurtig sikkerhedspåmindelse før du bruger de nyeste Kodi-tilføjelser

Før du dykker ind, det’det er en god ide at tilbyde en sikkerhedspåmindelse. Som du måske ved, er Kodi kommet under ild fra indehavere af ophavsret, hvilket har forårsaget, at nogle af de øverste Kodi-tilføjelser fjernes (selvom don’t bekymre dig - der’er stadig masser at vælge imellem).

Hvis du bruger et af valgene i vores Kodi-liste over tilføjelser, er det’Det er vigtigt at tage skridt til at beskytte dit privatliv. Så sørg for at installere en god Kodi-kompatibel VPN, inden du begynder at streame. På den måde vil indehaverne af ophavsret det meget sværere at spore, hvad du ser, og beskytte dig mod (fjern) risiko for retsforfølgelse.

Under alle omstændigheder, med det ude af vejen, lad’s undersøge, hvad de bedste tilføjelser for Kodi har at tilbyde.

1. Magic Dragon

Lade’s starter med en ægte alt-i-en-tilføjelse, der spænder over sport, film, nyheder, tv-shows og meget mere. Magic Dragon er den portal, du har brug for for at komme i gang, og åbner store biblioteker med film og aktuelle shows med talrige hurtige, arbejdende streams til populært indhold. Mange af de ældre frontender har lidt de sidste to år, mistet vandløb og generelt bliver svært at bruge. I øjeblikket er Magic Dragon lige så pålidelige som de kommer.

2. Keymap Editor

En af de mest nyttige af alle Kodi TV-tilføjelser. Keymap-editoren giver dig mulighed for at tage kontrol over den måde, du navigerer på Kodi GUI. Med dette enkle værktøj på dit system, dig’Jeg vil være i stand til at ændre knaptryk og -funktioner ved at opsætte genveje til det indhold, du elsker. På den måde kan du spare tid og gøre brug af Kodi så enkel som en almindelig tv-fjernbetjening.

3. BBC iPlayer

Hver bruger skal lave BBC’s iPlayer en af ​​deres første tilføjelser til Kodi. Som du sandsynligvis ved, har iPlayer revolutioneret den måde, vi ser på BBC-indhold, leveret klassiske shows, tilbyder nyere shows på gentagelse og gjort det let at se serier. Den uofficielle iPlayer WWW-tilføjelse bringer den fulde iPlayer-oplevelse til Kodi-bokse, inklusive BBC-radio.

4. PlayOn

En af de bedste Kodi-tilføjelser til film, PlayOn samler internettet’s mest populære streamingtjenester. Fra Amazon og Netflix til HBO Now og Hulu, du’Jeg finder dem i PlayOn-databasen. Bare for rekorden er dette ikke’t en ulovlig service på nogen måde: PlayOn kræver abonnementer for at få adgang til dets indhold, men der’er ingen bedre måde at skifte mellem større platforme.

5. Åbn undertekster

En anden af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til film, OpenSubtitles gør, hvad navnet antyder - og tilbyder høj kvalitet, brugerindgivne undertekster til et stort bibliotek af film. Mængden af ​​arbejde, der er gået i databasen, er virkelig svimlende, og der er normalt flere muligheder for populære film, herunder andre sprog end engelsk. Hvis du elsker fransk, italiensk eller japansk film, det’s en must-have mulighed fra Kodi add-ons listen.

6. Filmdatabasen

En anden af ​​de bedste Kodi-tilføjelser til filmfans, Movie Database indeholder et stort udvalg af film og synkroniserer op til den berømte Internet Movie Database. Gennemse tusinder af film med bruger-oprettede fanart, tjek trailere, før du ser, og sammenlign rangeringer for forskellige film. Hvis du er’t sikker på, hvad du vil se, det’er et fantastisk værktøj at have - og skraberen leverer pålidelige strømme på tværs af alle genrer.

7. SHOUTCast 2

Et absolut must-have for musik og radiofans, SHOUTCast 2 giver dig mulighed for at stille ind på over 50.000 radiostationer fra hele verden. Stationer er opdelt efter stil, musikgenrer og placering, og der’er også en praktisk “top 500” placering for at adskille elitestyrkerne fra også-rans. Og der er funktioner, du har vundet’t finde med radioer, såsom muligheden for at søge i alle aktuelle kanaler efter specifikke spor. Helt klart et af de bedste musikudvidelser til Kodi.

8. Trakt

Én for alle tv-elskere at tilføje til deres Kodi-bibliotek, Trakt vil være utroligt nyttigt for folk, der mister oversigt over, hvad de har set, og hvilke episoder der er tilbage at se. Appen fører en log, som viser dig’har set og fremsat henstillinger baseret på huller i din visningshistorik - så ingen serier skal være ufuldstændige. Kalenderværktøjer er også inkluderet, så du sikrer, at du ikke gør det’glip af nye nye shows, uanset hvilken kanal der udsender dem.

9. Exodus Redux

Exodus er et legendarisk navn i streaming af Kodi-verdenen. I lang tid var det den største skraber, der leverede alle slags indhold på pålideligt grundlag. Myndighederne tog den oprindelige Exodus ned, men nu der’er et nyt barn i byen: Exodus Redux. Forbedret på alle måder er denne nye iteration specialiseret i at tilslutte underholdnings fans med HD-tv og film, inklusive alle de nyeste tilbud.

10. Nemesis

I lighed med Exodus er Nemesis lige så populær, og mange brugere vil gerne installere begge apps. Dette er en af ​​de bedste Kodi TV-tilføjelser, der bringer HD-udsendelser af de nyeste shows, så snart de bliver tilgængelige, mens der er velbefolkede sports- og musikzoner, og der mangler heller ikke utrolige film.

11. 9Anime

Et meget mere nichevalg, 9Anime er blandt de bedste Kodi-tilføjelser til animationsfans. hvis du’igen til japansk Anime, dette er et must download, hvilket sætter dig i kontakt med de nyeste anime-kreationer på tværs af hver enkelt genre. Du kan abonnere på kanaler, der regelmæssigt poster indhold af høj kvalitet, eller bare gå med strømmen og stole på de mest populære anime-shows. Det’er alt der, i HD-video.

12. USTV nu

I disse dage oplever amerikansk tv en gylden tidsalder, med nogle af de største shows nogensinde gjort wowing publikum over hele verden. Men adgang til amerikanske shows i udlandet er ikke’t så let - hvilket er, hvor USTV Now kommer godt med. En anden mulighed fra vores Kodi-liste over tilføjelser, der kræver et abonnementsgebyr, USTV Now er det værd. Fra HBO og NBC til Fox, ABC og PBS, det giver dig mulighed for at nyde den fulde amerikanske kabeloplevelse, uanset hvor du er.

13. Fite.tv

Hvad enten du’når det gælder MMA, WWF Wrestling, pro boksning eller kickboxing, er Fite.tv en af ​​de nyeste Kodi-tilføjelser, som du vandt’t vil gå glip af. Denne tilføjelse, der er designet til seriøse kampfans, har altid de største PPV-attraktioner og underkort, for ikke at nævne anfald fra hele verden. Så når du har brug for en dosis kampsport, skal der være noget at nyde.

14. Shout Factory

En af de bedste ting ved streamingverdenen er muligheden for at tjekke indhold fra vej tilbage i den dybe underholdningshistorie. Råbe! Factory TV til Kodi giver dig mulighed for at gøre netop det og tilbyder tusindvis af videoer med klassisk tv. Så hvis du’er nostalgisk for Brady Bunch, vil grine med Monty Python, eller har brug for din fix af Dynasty, det’s den app skal have.

15. YouTube

Ingen liste over de bedste Kodi-tilføjelser ville være komplet uden at nævne bedstefar af streaming: YouTube. Overraskende er fans af streaminggiganten kommet med en glat add-on, der sømløst integrerer det uendelige bibliotek, der er tilgængeligt på YouTube, med Kodi-enheder. Så du kan bladre mellem film og tv-shows og dine foretrukne Vloggers. Det’er også en af ​​de bedste add-ons til Kodi, der giver adgang til millioner af numre.

16. loyale bøger

Ikke alle vil bruge Kodi til at se actionfilm, kampsport eller sport. Du kan også bruge det til at få adgang til mere afslappende, sofistikeret indhold, hvis det er tilfældet’s din stil. For eksempel er loyale bøger en af ​​vores foretrukne muligheder på Kodi-tilføjelseslisten. Det giver adgang til over 7.000 lydbøger, der stort set spænder over enhver genre. Så uanset om du’er du en sutter til romantik, eller du elsker spionage-romaner, dig’Jeg skal huske at finde noget.

17. Mødte Office

The Met Office er Storbritannien’s officielle vejrvarsler, men vidste du, at det har en ret fantastisk Kodi-tilføjelse? Denne tilføjelse er en af ​​de mest praktiske omgivelser, der leverer op til minutvejseopdateringer til alle regioner i verden, når det er nødvendigt. Så du kan hente en prognose, når du beslutter, om du skal ramme butikkerne eller sidde det ude og vente på, at skyerne bliver klar.

18. Seren

Seren er en banebrydende skraber og frontend, der tilbyder reel konkurrence om store navne som Nemesis. I dette tilfælde dig’Jeg finder en række innovative funktioner, fra automatisk genoptagelse af tv-udsendelser, når de udskæres, til high-end torrenting, hvilket gør streaming af HD til en leg. Hastighed er generelt en stor styrke af Seren, så hvis du’Vi har prøvet andre muligheder og kan’t opnå jævn streaming, det’Det er værd at prøve.

19. Joker Sports

Indtil videre har vi tilflugtssted’t udforskede virkelig de nyeste Kodi-tilføjelser til sportsfans - men don’t bekymre dig, der er nogle temmelig fantastiske muligheder. Det bedste af flokken kunne godt være Joker Sports, der integreres med sportslige torrenter på nettet, hvilket sikrer, at du kan se alle EPL-, cricket-, NBA-, NFL- eller tennis-kampe, der finder sted. Alt uden at betale en krone.

20. Pagt

En anden tilføjelse, der ligner Exodus og Nemesis, Covenant kan godt have en endnu større udbredelse af film at se på - og også mere pålidelig downloading. GUI'en er utrolig ren, både hvad angår grafik og brugervenlighed, og Covenant knytter også pænt til Trakt, så du kan undgå at gå glip af en enkelt episode.

21. Ved Flix

Lige der oppe med de bedste Kodi-tilføjelser til film bringer At Flix den rigtige biografoplevelse ind i almindelige stuer. Denne tilføjelse ligger ved Maverick TV-repo og samler et stort bibliotek med klassiske og moderne film - alt sammen tydeligt divideret efter genre og vurdering. Men det’er mere end det, at der er masser af sports-, tv-shows og dokumentarer.

22. NBA League Pass

Endelig et til sportshoveder. Hvis du elsker handling på banen, er NBA League Pass en slam dunk-app, der kan tilføjes til din Kodi-opsætning. Det giver dig mulighed for at se alle NBA-kampe, uanset hvor du befinder dig. Men det er en af ​​disse tilføjelser til Kodi, der kræver et abonnementsgebyr, så hvis du’gå på et budget, tjek først andre tilføjelser til streaming af sportsgrene.

Opret en tilpasset Kodi-konfiguration med de perfekte tilføjelser

Der har du det. Alle disse top Kodi-tilføjelser er testet for nylig og leverer en utrolig række underholdningsfunktioner. Vær dog opmærksom på, at tilføjelser kommer og går, og når 2020 skrider frem, er det fornuftigt at kontrollere for opdateringer igen. Uanset hvad der sker, kan du være sikker på, at nye versioner af dine foretrukne tilføjelser vises. Men du skal muligvis opdatere dine apps for at sikre, at dit udbud af sport, film og tv-shows ikke gør det’t køre tørt.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me