De 10 mest sikre e-mail-udbydere i 2020


hvis du’du leder efter en e-mail-udbyder, du kan stole på, og finde den rigtige service er ikke’t altid let. Masser af virksomheder hævder at være sikre e-mail-udbydere, men har faktisk masser af huller, hvilket lader hackere og phishere ødelægge. Der er dog også fantastiske operatører, der kører nogle af de sikreste e-mail-konti nogensinde oprettet. Så for at hjælpe dig med at vælge, vi’Vi har sammensat vores liste over de 10 mest sikre e-mail-udbydere. Enhver af disse vil holde dine data sikre, karantæne dine kontakter og blokere snoopere.

Hold kontrol over din sikkerhed onlineBeskyt din webtrafik fra hackers, selskabers og regeringers nysgerrige øjne med en top-klassificeret VPN. Besøg NordVPN

Så hvis problemer med din gamle udbyder har ført dig til at spørge, hvad den mest sikre e-mail-mulighed er - hold dig rundt. Det’er tid til en ændring. De mest sikre e-mail-udbydere på markedet tilbyder funktioner, der kan holde dig sikker og sikre total privatliv online. Lade’s finde ud af mere!

ProtonMail - e-mail-udbyder

1. ProtonMail

Mange mennesker’s foretrukne mulighed for det mest sikre e-mail-system, ProtonMail er et glat schweizisk firma, der fokuserer på absolut privatliv. Placeringen er vigtig, da Schweiz er legendarisk for at sikre hemmelighed og privatliv. Så alle data på ProtonMail forbliver skjult for regeringsovervågning.

Deres gratis pakke leveres med 500 MB lagerplads, som kan opgraderes til 5-20 GB ved hjælp af de betalte tjenester. protonmail’s Ende-til-ende-kryptering sætter dem blandt de sikreste e-mail-leverandører, hvilket giver sikkerhed, selv når der sendes til brugere uden for ProtonMail-tjenesten. Desuden er alt anonymiseret, og ingen personlige oplysninger skal leveres, når du tilmelder dig.

Hvis du køber ProtonMails visionære plan (24 EUR / måned), giver du dig også adgang til ProtonVPN - deres supersikre VPN-service. Hvis du har brug for både en sikker e-mail-service og en VPN, kan det være værd at overveje.

Tutanota - sikker e-mail-service

2. Tutanota

På trods af sit eksotisk-klingende navn kommer Tutanota fra Tyskland, hvor det har opnået et imponerende ry som en af ​​de mest sikre e-mail-udbydere. Al mail og vedhæftede filer, der sendes via Tutanota, krypteres automatisk af Tutanota’s open source webmail-klient, hvilket sparer lidt tid og undgår menneskelig fejl. Og ingen IP-oplysninger bevares efter afsendelse. Grundlæggende går Tutanota ud for din e-mail-sikkerhed.

Det’er også meget billig, med Premium-pakker, der starter på omkring $ 1 pr. måned. der’er en begrænset gratis mulighed såvel som Pro-pakken, der inkluderer en generøs 10 GB lagerplads. Den almindelige Premium-indstilling er lige så sikker, men leveres med kun 1 GB.

fastmail - en af ​​de bedste sikre e-mails

3. FastMail

FastMail, som er en relativ veteran i den sikre e-mail-scene, tilbyder en enkel service til individuelle brugere. Alle sendte og modtagne meddelelser er krypteret, når det er muligt, mens TLS og SSL-kryptering er standard på FastMail webklient eller app. De tilbyder også “verdens klasse” spamfiltrering, som holder brugerne’ indbakker uden rod, og er blandt de bedste, hvad angår viruskontrol.

Grundlæggende pakker leveres med 2 GB lagerplads, Standardfunktioner 25 GB, mens Professional tilbyder 100 GB. Alle er konkurrencedygtige priser og leveres med nul annoncer eller tracking. Alt i alt, det’er en fantastisk mulighed for solo-e-mail-brugere.

HushMail - e-mailtjeneste med høj sikkerhed

4. HushMail

En af de mest berømte sikre e-mail-udbydere rundt omkring, Hushmail har skabt brugervenlige web- og desktop-klienter. Baseret i Canada, Hushmail’s værktøjer krypterer udgående meddelelser, skaber dedikerede websteder, som modtagere kan bruge, mens OpenPGP og SSL / TLS kombineres for at holde alle meddelelser private.

De tilbyder gratis og Premium-pakker, som leveres med 10 GB sikker opbevaring, og der’er også en godt designet iPhone-app, der hjælper med at beskytte dine beskeder, selv når du’er på farten.

Zoho mail - sikker e-mail-service

5. Zoho Mail

Generelt orienteret mod professionelle brugere forsøger Zoho Mail at tilbyde et overkommeligt sæt kommunikationsværktøjer til virksomheder, der har brug for tryghed og privatliv. En stor funktion for virksomheder er den måde, deres e-mail-klienter arbejder med Zoho Workplace - et sæt sikre kontorapps.

Men den ægte perle her er Zoho’s kryptering og autentificering, som sætter det i øverste række af sikre e-mail-udbydere. Standardpakker leveres med 30 GB lagerplads, mens Professional-pakker samles i over 100 GB.

SCRYPTMail - mest sikre e-mail-udbyder

6. SCRYPTMail

Den eneste måde, SCRYPTMail kunne være mere seriøs omkring sikkerhed på, er, hvis de havde en global privat lejesoldat, der straffede hackere. Det’s som de siger - “privatliv er en ret, ikke et privilegium”. Grundlagt af en gruppe af tvangstanker i USA, tilbyder denne e-mailtjeneste toppen af ​​linjekryptering og kan sende krypterede meddelelser til enhver webbruger.

I modsætning til nogle andre tjenester krypterer SCRYPTMail også metadataene på dets servere, hvilket sætter en anden barriere mellem hackere (eller offentlige agenturer) og brugerdata. Opbevaringsgrænser er generøse, og næsten alle de tjenester, der tilbydes af SCRYPTmail er gratis, hvilket gør det dobbelt attraktivt.

Posteo - en af ​​de mest sikre e-mail-udbydere

7. Posteo

hvis du’Når du spørger dig selv, hvad den mest sikre e-mail-tjeneste er, vil den tyske kandidat Posteo helt sikkert vises nær toppen af ​​listen. Baseret på open source-kodning er Posteo reklamefri og helt sikker. Det er også dybt engageret i bæredygtighed, hvilket gør det unikt i den sikre e-mail-verden.

Forvent stærk kryptering og tofaktorautentisering og don’t forventer enhver indsamling eller overvågning af data. Hvis Posteo løber ind i problemer med regeringen, gør de et punkt for at advare deres brugere. Den (meget billige) Basic-pakke leveres med 2 GB lagerplads, som kan øges til 20 GB for små månedlige gebyrer.

LuxSci - en af ​​de sikreste e-mail-udbydere

8. LuxSci

hvis du’du leder efter en forretnings-e-mail-løsning og dig’med base i Nordamerika, kunne LuxSci være lige det, du har brug for. Baseret i Massachusetts tilbyder dette firma en række sikre kommunikationsværktøjer (ikke kun e-mail). Pakkerne leveres med 1-50 GB lagerplads.

Der er individuelle konti såvel som firmapakker, men i virkeligheden LuxSci’s tjenester hælder mod større organisationer. Og de gør et ret godt stykke arbejde med at filtrere e-mails og holde personaledataene sikre og sunde.

CounterMail - en af ​​de bedste sikre e-mails

9. CounterMail

CounterMail går imod kornet fra kommercielle e-mail-selskaber og er Sverige’s tilføjelse til pakken med e-mail-udbydere med høj sikkerhed. Unikt bruger det et CD ROM-baseret system til at gemme brugerdata, hvilket minimerer chancen for, at hackere får adgang til e-mails. Virksomheden følger også en politik for total åbenhed - en forfriskende beslutning i online-sikkerhedsverdenen.

der’er ingen gratis mulighed med CounterMail, og priserne er relativt høje, som du måske forventer med det sikreste af e-mail-konti. Opbevaring maksimerer ved 2 GB med standardpakker, men kan let udvides mod et tillægsgebyr.

Mailfence - e-mail med stort privatliv

10. Mailhegn

Fra Belgien er Mailfence blandt de fineste sikre e-mail-udbydere i verden. Mailfence bruger OpenPGP til at sikre en fuld frihed for brugere, der kommunikerer med andre e-mail-konti, til at give fremragende kryptering på alle indgående og udgående data og inkluderer også tofaktorautentisering for at tilføje et andet lag af sikkerhed.

Den gratis pakke indeholder 500 MB lagerplads, hvilket øges med Entry- og Pro-pakker, der maksimalt tilbyder 20 GB. Mailfence forpligter sig til at blokere hver enkelt spam-e-mail og forhindre, at uønskede annoncer vises i din webmail-indbakke.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map