Digital fodaftryk i erhvervslivet: hvordan man kan tage sig af det


Især hvis du blev født i 90'erne for at præsentere, mindede din mor sandsynligvis (ligesom min) konstant minde dig om at være forsigtig med, hvad du lægger online. “En dag vil din chef se dette,” hun’d siger og rystede på hovedet mod dine self-andies. “Intet forsvinder nogensinde på Internettet!”

Hun’er ikke forkert. Det er afgørende at styre dit digitale fodaftryk som individ. Internettet glemmer aldrig, så at sikre, at det billede, du har malet af dig, er positivt, er en opgave værd at tage på. Husk, at Black Mirror-episoden med klassificeringerne er baseret på karaktererne’ online tilstedeværelse? Ja. Ingen ønsker det (faktisk tvivler jeg på, at nogen vil være i nogen episode af Black Mirror, men det’s en anden historie for en anden gang).

Det’det er let at blive så fanget i at opretholde et glitrende personligt digitalt fodaftryk, at en lige så vigtig bliver glemt: din virksomhed’. didn’t tror virksomhederne kunne have digitale fodaftryk? Mens de arbejder lidt anderledes end hos enkeltpersoner, gør virksomheder det absolut.

Hvad er et digitalt fodaftryk inden for erhvervslivet?

Meget ligesom dit personlige digitale fodaftryk, er det af din virksomhed i det væsentlige portræt af din virksomhed, der er portrætteret af alle de forskellige informationsbits om det på internettet. Selvom der er ligheder mellem personlige og forretningsmæssige fodaftryk (som posteringer på sociale medier og kontaktoplysninger), er der kategorier, der er unikke for erhvervslivet (som kundevurderinger, driftstimer og virksomheds blogindlæg).

For at opsummere det i en ryddig lille kasse, din virksomhed’ digitalt fodaftryk er enhver form for information om det, dine medarbejdere, dig som leder og enhver eller noget andet, der er forbundet med det. Det lyder meget, ikke? det er.

Hvorfor er det vigtigt at opretholde mit digitale fodaftryk i virksomheden?

Lade’s gå tilbage til eksemplet med andet ansigt. Din mor var så bekymret for, at du sendte det affald (undskyld), fordi hun ikke gjorde det’Jeg vil have, at de ting, du sendte, derefter skal påvirke dig negativt i fremtiden. Hver enkelt streng og nuller, der findes i henvisning til din virksomhed, fortæller verden noget positivt eller negativt ved det.

Disse negative anmeldelser fra før du virkelig spikede kundeleveringen ned? De’re derude. Billederne fra din virksomhedsdrevne frivillighedsdag i suppekøkkenet? Jepp, de tæller. De blogindlæg, som praktikanten, som ikke havde nogen idé om, hvad hun laver, skrev? Du får ideen.

Når du kontrollerer dit digitale fodaftryk, styrer du fortællingen om, hvordan din virksomhed (og, lad’s være ærlig, du i forlængelse) opfattes af offentligheden. Potentielle kunder, investorer, journalister … de’re alle Googling dig. Hvad de finder, når de gør det, kan bestemme skæbnen for dit hårde arbejde.

Hvordan tager jeg sig af mit digitale fodaftryk?

Selvom det kan virke som en skræmmende opgave, gør den det virkelig ikke’det skal jeg være. Her er et par trin, du kan tage for at få din digitale situation håndteret.

Planlæg det ønskede fodaftryk

For at forstå den bedste måde at komme hen til, hvor du vil hen, skal du have en destination. Sæt dig ned og sammensæt en oversigt over det digitale fodaftryk, du vil oprette til din virksomhed. Medtag de værdier, du vil have dit brand til at fremstille, den stemme du’Jeg vil gerne, at dine medier skal have, og andre oplysninger, der er vigtige for dig og din besked som virksomhed.

Lav en grundig oversigt over din virksomhed’s billede

Google den levende dag lyser ud af dig selv som en virksomhed, eller for virkelig at sparke det op ad et hak, skal du bruge en nøgleordsmonitor som Brand24 til at kigge efter og indsamle hver eneste gang din virksomhed nævnes online (dette er også en fantastisk leadgenerationsstrategi, men at’er en helt ny dåse orm).

Når du først ved hvad’s derude, kan du lægge en plan til at håndtere og kurskorrigere den (hvis nødvendigt). Det vigtigste for at opretholde et positivt digitalt fodaftryk er at undgå uvidenhed er lyksalighed og aktivt håndtere enhver god eller dårlig forhånd.

Håndter det hele head-on

Nu hvor du ved, hvad folk siger om dig, er det’det er tid til at tackle det. Svar på anmeldelser både positive og negative, ligesom deles råber på sociale medier, indsamle links, hvor du er’henvises i medierne til dit eget indhold, og bemærk alt (ja, alt) dig’genlæring.

Det’det er let at glemme, når du driver en virksomhed, at selv negativ feedback er nyttig. hvis du’hvis du konstant hører den samme frustration, kan du vide det’er et område, du skal fokusere på, hvilket vil forbedre din forretning såvel som dine kunder’ oplevelser fremad.

Vask, skyl, gentag

Don’t bare tjek ind på dit digitale fodaftryk en gang og glem det. Har en plan på plads til løbende at spore og angribe, så din virksomhed’s billede er aldrig uden for din kontrol. Det gør det ikke’det betyder ikke noget’s en gang om ugen eller en gang hvert kvartal; sæt en tidsplan sammen, og læg faktisk tid til at gå gennem dit digitale fodaftryk igen, håndtere eventuelle problemer og noter for fremtiden.

Har en sikkerhedsprotokol på plads

Brug af et andet kodeord end “Pa55w0rd” bør være en given set fra en sund fornuft synspunkt, men at have en stærk lås til at beskytte de konti, der maler portrættet af din virksomhed i det offentlige øje, bør være en højeste prioritet for at beskytte dit digitale fodaftryk.

Stærke adgangskoder på konti som dit sociale medie, Google-virksomhedsside og endda dit websted kan være forskellen mellem at have et greb om den meddelelse, som din virksomhed projicerer, og at blive hacket, hvilket giver dig næsten ingen kontrol.

Derudover er det vigtigt at sikre, at kun de nøjagtige rigtige personer har adgang til dine konti. For eksempel den praktikant på sociale medier, der ikke gjorde det’jeg er klar over, at han’forventes det faktisk, at han arbejdede og sprang ubehageligt ud om en uge i, meget let kunne poste pinligt eller endda skadeligt indhold, hvis hans legitimationsoplysninger er’t tilbagekaldt efter at han har forladt. At have et system på plads for at sikre, at ingen har adgang til konti eller websteder, de ikke burde have’t holder dig beskyttet mod ondsindede angreb på dit digitale fodaftryk.

Konklusion

En stor del af billedet af din virksomhed, der ses af offentligheden, bestemmes af hvad’s online. I mange tilfælde er det eneste fodaftryk, en virksomhed har, et digitalt. Det er muligt at beskytte og kontrollere dette billede gennem et par omhyggelige trin, og resultatet er det værd.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 53 = 56

map