Sådan fjernes blokeringen af ​​Facebook


Facebook er simpelthen massiv og kan prale af omkring 2,41 milliarder aktive brugere. Men som de seneste dataskandaler har vist, det’er ikke altid et sikkert sted. Og indførelsen af ​​forbud mod sociale medier fra lande som Kina har fremhævet, hvordan adgang kan afskæres på et øjeblik.

Med det i tankerne, her’er en hurtig guide til, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Facebook med en VPN, og hvordan man forbliver sikker på Facebook. De to emner går sammen som siderne af en mønt. Som vi’Jeg ser, at det er perfekt at bruge en VPN i begge tilfælde.

Hvorfor skulle du fjerne blokeringen af ​​Facebook?

For mange af os er Facebook en instrumentel del af hverdagen. For eksempel når vi rejser, arrangerer vi arrangementer for at holde alle underrettet via Facebook. Og hvis du kan’t adgang til din profil, dine venner og familie kan let blive bekymrede.

Folk er muligvis nødt til at fjerne blokering af Facebook af forskellige årsager. For det første er det sociale netværk forbudt i nogle lande, såsom Nordkorea, Kina og Iran, mens lande som Bangladesh, Indien og Egypten har indført midlertidige eller regionale forbud.

For det andet er der tilfælde i ethvert land, hvor du muligvis skal vide, hvordan du fjerner blokeringen af ​​Facebook-webstedets profiler. For eksempel kan dit universitetsbibliotek muligvis anvende et Facebook-forbud via det lokale netværk.

Så uanset hvor du er i verden der’er en chance for at du’Jeg vil støde på Facebook-begrænsninger. Heldigvis skal der altid være en måde at springe over disse barrierer, så du kan nyde fordelene ved din sociale mediaprofil.

Hvordan kan en VPN hjælpe dig med at fjerne blokering af Facebook-websidesider?

Den første metode er at bruge en VPN. Disse værktøjer skaber krypteret “tunneler” fra din computer til servere placeret overalt i verden. Og de giver også brugerne anonyme IP-adresser. Når du tilføjer de to sammen, kan du i det væsentlige blive usynlige for undertrykkende regeringer (eller skolens IT-teams).

Hvis du støder på blokeringsproblemer på Facebook, er VPN'er ekstremt nemme at bruge. Her’hvordan man gør det:

  1. Find en pålidelig VPN fra en liste over de bedste rundt omkring, og download deres klient til din smartphone eller computer. Når du vælger en VPN, skal du være opmærksom på anmeldelser, hvor du bemærker, om den fungerer på din placering, da nogle VPN'er kan være gode i USA, men elendige steder som Kina. Vi anbefaler NordVPN som den mest sikre VPN-service.
  2. Når VPN er installeret, du’Jeg har sandsynligvis muligheden for at købe et abonnement eller bruge en gratis prøveversion. hvis du’igen ved hjælp af et skolenetværk, prøv den gratis version (men don’t forventer mirakler). Men hvis du’i en undertrykkende jurisdiktion giver det mening at købe et velovervejet VPN-abonnement, da gratis versioner sjældent fungerer og kan være en sikkerhedsrisiko.
  3. Vælg en VPN-server, du vil logge på. hvis du’hvis du bruger Facebook, skal dette være i et engelsktalende land (eller et eller andet sted, der taler dit foretrukne sprog). Hvis du vælger en tysk server, indlæses Facebook sandsynligvis på tysk. Husk, VPN'er opretter en ny, anonym identitet, og Facebook kan’fortæl, hvor du er’re virkelig fra.
  4. Efter dig’igen logget på en server, indlæse Facebook og indtast dine loginoplysninger. Det’er så simpelt som det.

Kan proxyværktøjer, der fjerner blokeringen af ​​Facebook, være et levedygtigt alternativ?

Den anden mulighed (som vi ikke donerer’t anbefaler virkelig) er at bruge en proxy. Fuldmagter er i det væsentlige fjernede versioner af VPN'er. De anonymiserer din IP-adresse og krypterer normalt trafik fra din browser, men er meget mere begrænset end VPN'er. Med en VPN er alt, hvad du gør online, dækket. I modsætning hertil har proxister en tendens til at skjule bare en enkelt browser eller P2P-klient, hvilket efterlader alt andet ubeskyttet.

Hvis du imidlertid vil fjerne blokering af Facebook-proxyværktøjer, kan det være en let, brugervenlig løsning. For eksempel hævder ProxFree at give brugerne adgang til Facebook via en proxy indeholdt helt i deres browser - så der’er ikke nødvendigt at købe abonnementer eller downloade klienter.

Hvis du har begrænsede systemressourcer, kan dette være en mulighed værd at overveje, men vi’d råder brugerne til at holde sig til de mere sikre VPN'er.

Hvorfor at bruge en VPN kan hjælpe dig med at bruge Facebook sikkert

Indtil videre, vi’Vi har set på, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Facebook, om det’s på grund af regeringens indblanding eller virksomhedens / skolepolitikker. Men der’s en anden side ved at bruge VPN'er med Facebook, og det vedrører online sikkerhed.

Når du tilmelder dig det sociale netværk, gør du det ikke’t modtager meget vejledning om, hvordan man forbliver sikker på Facebook. Men hvis du gjorde det, ville installation af en VPN være højt på listen.

For det første giver VPN'er dig mulighed for at sende og læse alt, hvad du kan lide på Facebook, uden at bekymre dig om at blive identificeret af snoopere. Dette kan være nyttigt for politiske aktivister, men har generelle konsekvenser for privatlivets fred for os alle, især i betragtning af de afsløringer, som Edward Snowden har beskrevet om National Security Agency (NSA).

For det andet forhindrer VPN'er annoncører i at spore dine personlige præferencer. Når du surfer på Facebook og Google, kunne en hær af cookies analysere alt hvad du gør. Dette er ret foruroligende, især når deres anbefalede annoncer følger dig rundt på nettet. VPN'er anonymiserer din identitet og gør cookies hjælpeløse.

For det tredje søger cyberkriminelle ofte at høste data om enkeltpersoner via deres Facebook-aktivitet. Hvis du bruger smartphones eller bærbare computere på usikrede netværk, er det’er det ikke så svært at se på din sociale medieaktivitet. Men VPN'er gør det langt sværere at sammensætte informationerne i en målprofil.

Endelig har Facebook selv en oversigt over, hvordan man spionerer efter brugere og tjener enorme overskud på deres data. En VPN kan afbryde udbuddet af information om, hvem du er.

Skulle du bruge Onavo-projektet til at bruge Facebook sikkert?

Facebook ved alt om brugernes sikkerhedsproblemer, hvilket kan være grunden til, at de har frigivet deres VPN. VPN, der hedder Onavo, sigter mod at udnytte Facebook’s servere til at beskytte brugere’ Trafik. Ideen er, at ved at dirigere al din webaktivitet gennem Facebook’s servere, kan virksomheden minimere din eksponering for malware og overvågning.

Lyder fiskigt? Nå, tech-kommentatorer har rundet Onavo og beskyldt det for “snooping” på brugere og skabe “psykologiske profiler” fra data, der går langt ud over Facebook-opdateringer. Du kan også læse vores indsigt om dette projekt i vores artikel: Facebook Onavo-projekt VPN - Et råtent æble, der endelig kastes ud af butikken.

Så vær opmærksom på dette, når du vælger en VPN. Vi’d anbefaler at give Onavo en glip, selvom det’er tilgængelig gratis.

Hvad kan du ellers gøre for at være sikker på Facebook?

Som vi’set, kan en VPN være en stor hjælp, når du fjerner blokeringen af ​​Facebook og besejrer dataindsamlere. Men de er’t det eneste, brugerne skal gøre, hvis de ønsker at forblive i sikkerhed.

Det er lige så vigtigt at finjustere dine privatlivsindstillinger på Facebook’er noget, som relativt få mennesker gør. Så for at afrunde tingene her’er en hurtig guide til det:

  1. Gå til din Facebook-startside, og klik på hængelåsikonet.
  2. Vælg “Kør privatlivskontrol op” mulighed.
  3. Gå nu til afsnittet Indlæg for at sikre, at kun personer, du kender, kan se dine indlæg.
  4. Gå til sektionen Apps for at sikre dig, at ingen kan se din tredjeparts appbrug.
  5. Endelig skal du gå til profilsektionen og vælge, hvem der kan se dine detaljer. Indstillinger for enten venner eller kun dig anbefales.

Når du’har justeret dine privatlivsindstillinger på Facebook og installeret en VPN, skal du være i stand til at få adgang til det sociale netværk sikkert, uanset hvor og når du ønsker det.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map