Sådan fjernes personlige oplysninger fra Google


Google er blevet en del af alle’liv - men dens vækst har ført til nogle forstyrrende privatlivspolitiske problemer. Fra forfølgere, der sporer deres ofre til virksomheder, der udfører undersøgelser af mulige medarbejdere, kan oplysningerne i Googles søgeresultater være meget skadelige.

På grund af dette har søgegiganten introduceret en række måder at fjerne data fra Google-databasen. Denne blog hjælper alle, der undrer sig ‘hvordan kan jeg fjerne mit navn fra Google’ - med klare råd om at slippe af med alle beviser fra søgeresultater.

Hvorfor vil jeg fjerne mit navn fra Google-søgeresultater?

Der er mange grunde til at fjerne oplysninger om dig selv fra Googles resultater. For det første poster folk undertiden direkte fejlinformation på nettet, og folk er nødt til at slette den for at undgå misforståelser.

I andre tilfælde donerer folk ikke’t kan lide deres personlige oplysninger, der flyder rundt på nettet. Vores postadresser, mobilnumre, e-mails og andre nøgleuddrag af data kan let ende i offentlige søgninger. Dette kan være en stor hjælp for kriminelle, der ønsker at antage vores identiteter.

I andre tilfælde ønsker du måske at mindske bevidstheden om din personlige historie. Vi gør alle ting, vi beklager, og det’det er uretfærdigt at bære stigmaet knyttet til disse fejl i resten af ​​dit liv. Ved at lære at fjerne personlige oplysninger fra internetkilder, kan du tørre skiferen ren og gå videre.

Endelig, som vi har bemærket tidligere, kan nogle virksomheder gerne foretage en dybtgående undersøgelse af ansøgere. Så hvis du’har udtalt kontroversielle udtalelser i fortiden, kan du fjerne dem fra søgeresultaterne.

Og der er sandsynligvis mange andre personlige grunde til at fjerne mit navn fra Google. Uanset hvad motivationen er, kan du tage kontrol over den måde, dine personlige data håndteres på. Lade’s finde ud af, hvordan.

Sådan fjernes personlige oplysninger fra Googles resultater

Når vi taler om at fjerne personlige data fra Google, er der et par overvejelser at tænke på. For det første ønsker du måske at fjerne faktiske websteder (eller URL'er). For det andet dig’Jeg vil sandsynligvis slette de oplysninger, som Google har om din søgehistorik. Dette er to separate udfordringer, men det giver mening at håndtere dem begge.

1. Fjern forældede URL'er fra internettet

Lade’siger, at du kender et websted, der indeholder oplysninger om dit liv, og dig’d vil gerne gøre det utilgængeligt for Google-brugere. I mange tilfælde kan du faktisk ansøge om søgegiganten, og webstedet kan fjernes som “forældet.”

Dette gør det ikke’t gælder for aktuelt operative websteder - men gælder for en enorm mængde webadresser, der vises i Google-søgninger. Her’hvordan man gør det:

 1. Brug Google’s søgemaskine til at finde URL (webstedsadresse) på det websted, du synes er forældet eller unøjagtigt.
 2. Brug dette værktøj til fjernelse af URL til at rapportere webstedsadressen som forældet
 3. Google vil derefter vurdere anmodningen. Hvis webstedet er cache og ikke er en del af det aktuelt synlige web, fjernes det fra fremtidige søgeresultater.

Dette vandt imidlertid’t løser mange folk’ problemer. Hvis du vil vide, hvordan du fjerner personlige oplysninger fra Google-søgninger helt, gør du det’Jeg skal bruge et andet værktøj.

2. Foretag en lovlig anmodning om fjernelse for at slette personlige data

Google gør det ikke’t vil have, at enhver bruger skal ansøge om at fjerne webadresser, der indeholder personlige data. Og der er grunde til almen interesse for ikke at tillade, at enhver anmodning bliver anvendt. Men i de senere år har søgefirmaet udvidet “ret til at blive glemt.”

Her’Sådan starter du fjernelsesprocessen:

 1. Udarbejd en liste over webadresser, som du har’d gerne fjerne.
 2. Gå til “Fjernelse af indhold fra Google” værktøj, som kan findes her.
 3. Vælge “Internetsøgning” fra menuen.
 4. Vælge “Jeg vil gerne fjerne personlige oplysninger fra Googles søgeresultater.”
 5. Din tur’Jeg har en række valgmuligheder. Det mest omfattende handlingsforløb er at vælge “afliste oplysninger” i henhold til Den Europæiske Unions GDPR-forordninger.
 6. Tryk nu på “fortsæt her” link nederst på siden.
 7. Udfyld den (omfattende) juridiske form for udarbejdelse af en “ret til at blive glemt” anmodning. Dette vil tage lidt tid, men det’er nødvendige for at sikre, at Google fjerner hvert websted fra sit indeks.
 8. Husk at tjekke “jeg’m ikke en robot” boks, og tryk på “Indsend.” Din anmodning bliver behandlet, og Google skal give hurtig feedback om omfanget af sletninger.

Denne proces skal sikre en grundig fjernelse af personlige oplysninger. Nogle problemer kan dog opstå, hvis brugerne går under flere navne. Hvis dette er tilfældet, skal du muligvis indsende to anmodninger via den samme proces.

Og i nogle tilfælde accepteres fuld fjernelse ikke. I disse tilfælde skal brugerne ansøge om deres lokale databeskyttelsesorganer for at tvinge Google til at overholde dem. Men generelt, hvis du vil vide, hvordan man fjerner personlige oplysninger fra Google, er dette stedet at starte.

3. Sådan fjernes personlige oplysninger, som Google har om dig

Den anden side af mønten med at beskytte personlige data anmoder om de data, som Google har, om din identitet. Og hvis du’Hvis du er alvorlig med at vide, hvordan man fjerner personlige oplysninger fra internetkilder, er dette absolut vigtigt. Her’hvordan man gør det:

 1. Stedet mod hovedet kaldes MyActivity - Google’s personlige datahub.
 2. Vælg venstre på venstre side “Slet aktivitet ved” mulighed.
 3. Vælge “slet efter dato” og så “hele tiden.”
 4. Vælg nu “slet af alle produkter” og tryk på “slette” knap.

Denne enkle proces vil slette en enorm mængde data vedrørende dine websøgvaner og identitet. Google indsamler rutinemæssigt disse data fra hver enkelt bruger, ofte uden vores viden eller eksplicit samtykke. Men du kan nemt slette det (og alle burde sandsynligvis gøre det regelmæssigt).

Vedtage stærkere sikkerhedspraksis i fremtiden for at undgå problemer med personlige data

Som vi’Vi har set, at det er tidskrævende at slette personlige oplysninger fra Google. Men hvis du er bekymret for mennesker, der misbruger din historie og dine data, er det’Det er vigtigt, at du ved, hvordan du gør det.

Husk dog, at Google ikke er’t Internettet. Når du fjerner data fra Google-resultater, forbliver websiderne muligvis online og tilgængelige. Så for 100% sikkerhed, dig’Jeg bliver nødt til at anmode om, at webstedsejere tager forsegende sider.

Og for endnu mere sikkerhed er det fornuftigt at vedtage stærkere sikkerhedsadfærd i fremtiden. Undgå at tilbyde personlige oplysninger på sociale medier eller opslagstavler, brug VPN'er til at kryptere de data, du sender, og sørg for at slette de data, som tech-giganterne har om dig. På den måde kan du nyde Internettet, men forblive fri for bekymring over dine personlige data.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me