Sådan sendes en anonym e-mail


Opdateret den: 01.02.2020

Skal du sende en e-mail, mens du forbliver anonym? I så fald er dette vejledningen for dig. Konventionelle e-mails er næppe anonyme. De har en tendens til at medtage afsenderen’s adresse, aren’t krypteret og også medbringe IP-oplysninger. Enhver med en halv hjerne kan fortælle, hvor de kommer fra. Men som vi’Jeg kan se, at alle disse problemer kan løses relativt let ved hjælp af en ikke-sporbar e-mail-konto.

Hvad er anonym e-mail?

Selvom snail mail sandsynligvis aldrig har været betragtet som sikker - det passerer hænderne på så mange mennesker, der kan føle indholdet og endda åbne det for at kontrollere, hvad’s indeni. Desuden kan det gå tabt eller stjålet på et af stoppestederne mod dens endelige destination. Derfor har nogle af os en tendens til at tænke det modsatte af e-mails sendt fra vores digitale konti, fordi de har adgangskoder, lyser hurtigt, og ingen kan eller burde være i stand til at læse hvad’s inde i andre end dig og modtageren. Desværre, det’er ofte ikke tilfældet. Med enorme dataovertrædelser og lækager, der sker hele tiden, og de populære adgangskoder, som brugerne vælger, almindelige e-mail-konti viser sig ikke at være så svært at knække, selv uden datalogi.

Og at være ikke sikker betyder normalt ikke at være anonym. I dette tilfælde giver det en fordel at sende en snail-mail uden en returadresse, især hvis du skriver med breve udskåret fra et magasin som i de kriminelle film.

Men hvad med e-mail? Selv hvis du opretter en postkasse [beskyttet via e-mail], bliver du bedt om at angive en sikkerhedskopi eller endda et telefonnummer. Selvom du ikke gør det’t gør det, din IP-adresse kan nemt ses af ISP (Internet-tjenesteudbyder), e-mail-udbyderen og endda af modtageren, fordi forbindelsen ikke er krypteret. Så selvom de muligvis ikke kender dit rigtige navn, ved de allerede, hvor du bor.

Er der sådan noget som anonym e-mail?

Og i bekræftende fald, hvad er anonym e-mail? Det har to definerende funktioner. Først, med en virkelig uopsporelig e-mail-konto kan ingen spore dig tilbage, og den anden - anonym e-mail gør det ikke’t indeholder personlige oplysninger. Mens de fleste af os har det helt fint med vores navn og efternavn Gmails, er journalister, der skriver om følsomme emner eller varslere (tror Edward Snowden), i stor fare uden utsporbar e-mail.

De fleste af os kan nå det ønskede niveau af anonymitet ved ikke at medtage reelle oplysninger om os selv, når vi opretter en regelmæssig e-mail og bruger en proxy eller et VPN (Virtual Private Network) til at kryptere din trafik. Men Hvis du har brug for maksimal sikkerhed, kan du overveje at få en ikke-sporbar e-mail-konto.

Sådan fungerer anonym e-mail

Generelt, anonym e-mail fungerer på samme måde som den almindelige. Kun her bruger du falske oplysninger, når du opretter din konto. Men mens nogle udbydere som Gmail muligvis beder om et telefonnummer for at bekræfte kontoen, kan du stadig bruge et engangsnummer i stedet for dit rigtige. hvis du’er det fint med dette niveau af anonymitet, kan du springe over at læse resten af ​​artiklen. Vær bare opmærksom på, at din internetudbyder og e-mail-udbyder kan se din rigtige IP-adresse og finde din placering baseret på den.

Men hvis du vil have det højeste niveau af anonymitet, skal du få en ikke-sporbar e-mail-konto i stedet for en almindelig e-mail-service. En af nøglen ting anonym e-mail gør, krypterer din forbindelse. Det giver mulighed for at beskytte både dit mailindhold og dit privatliv ved at skjule IP-adressen.

Hvad’s mere med anonym e-mail-service, dit kodeord er også beskyttet mod snoopere, hvilket betyder ingen’vil logge ind på din ikke-sporbare e-mail-konto, medmindre du’Vi har besluttet at bruge det “12345678” kode igen. Endelig kan du dække fodsporene for din aktivitet ved at opsætte en auto-destruct-funktion til en sådan postkasse. Når det er sagt, det’s vil sandsynligvis aldrig være muligt at slette dine Hotmail- eller Gmail-kontodata fuldstændigt.

Hvad’s forskellen mellem anonym e-mail-konto og almindelig e-mail-konto?

Den største forskel mellem den almindelige og den anonyme e-mail-konto er vel, den ene er anonym og den anden - ikke så meget. Det betyder at i visse tilfælde gør din almindelige Gmail muligvis bedre end enhver anonym e-mail, så du burde ikke’t slette det, selvom dit hovedmål er maksimal privatliv.

Disse sager inkluderer kommunikation i en forretningsmæssig (og lignende) indstilling. Ikke engang et IT-firma vil blive imponeret, hvis du sender dit CV fra en underlig anonym e-mail-adresse. At nå ud til en potentiel samarbejdspartner med en e-mail [beskyttet via e-mail] kan sammenlignes med at skyde dig selv i benet, mens du træder på en slange. Hvad’s mere, regelmæssige e-mails er bare lettere at konfigurere og mere brugervenlige. Hvis du skal skrive mindst et par e-mails om dagen, skal du’Jeg kender snart forskellen.

Sidst men ikke mindst, anonyme e-mail-konti kan’t bruges til at logge på andre tjenester. hvis du’er det ikke den personlige buff, der bruger en adgangskodemanager, har du sandsynligvis nogle websteder eller apps, som du logger ind med dine Gmail-legitimationsoplysninger. Mens det’Det er ikke den sikreste mulighed, det er bestemt en praktisk enhed, især når du ikke gør det’t har brug for at indtaste dine unikke logininfo på din telefon midt på gaden, mens du skynder dig til et møde med den kanel Shortbread Latte i den ene hånd.

Som du kan se, at holde din almindelige e-mail er sandsynligvis en god idé. Men her’hvorfor er det en fordel at have en anonym e-mail-konto. Til at begynde med giver det dig mulighed for det kommunikere en vigtig besked uden at gå på kompromis med din identitet. Mens modtageren måske mistænker, hvem der kunne’jeg har skrevet beskeden, i det mindste der’er intet bevis på, at du’det var den der gjorde det. Dette inkluderer også de situationer, hvor du vil informere myndighederne om noget problem uden risikoen for, at din private info havner i de forkerte hænder, der er klar til at kvæle dig.

Dette er endnu bedre end et anonymt telefonopkald, hvor din stemme kan genkendes, og listen over mulige mistænkte er skåret i halve ved at bestemme din køn. Endelig, det’er lettere at skjule for spammere, når du bruger en ikke-sporbar e-mail-konto. Selv hvis de formår at skubbe et klik eller to ud af dig, vandt de’t får dine personlige oplysninger fra det, hvilket gør det svært at målrette mod det næste angreb.

Sammenligning af almindelig e-mail og anonyme e-mail-konti

Regelmæssig e-mail-konto
Anonym e-mail-konto
Opsætning Let Tager noget tid
brugergrænseflade Let at bruge Tager tid at vænne sig til
Troværdighed Høj (hvis brugeren’s rigtige navn’bruges) Lav
Login til andre tjenester Let N / A
Anonymitet Lav Høj
Spambeskyttelse Medium (filtreret) Høj
Beliggenhed
USA (Google) Diverse inkl. Schweiz
Gratis version
Ja Ja
Opbevaring af postkasse
15 GB (Google) 1-100 GB
Vedhæftningsgrænse
25 MB (Google) 25-50 MB
Sikkerhedsfunktioner
Grundlæggende login-kode til kodeord

Transportlagssikkerhed (TLS)

To-faktor godkendelses-loginproces

Ende-til-ende-kryptering for at sikre fuldstændigt privatliv

Som du kan se fra tabellen, både almindelig e-mail og anonyme e-mail-konti har deres fordele og fordele. For sidstnævnte tilfælde afhænger det også af den faktiske service og den valgte prisplan. At’Derfor anbefaler vi at bruge begge dele, selvom det ville være lettere at ikke gider og kun bruge en postkasse til alle formål.

Hvorfor skulle du sende en anonym e-mail?

Anonyme e-mails er ofte forbundet med tvivlsomme aktiviteter såsom forfalskning eller phishing, og der’det er ingen tvivl om, at cyberkriminelle skaber anonyme e-mail-beskeder i store mængder. Men der er nogle legitime grunde for almindelige mennesker til at lære at sende en anonym e-mail.

For eksempel, du ønsker måske organisere en overraskelse fødselsdagsgave til en ven eller slægtning. For at overtale dem til at deltage i din mysteriebegivenhed, sender du dem muligvis en anonym e-mail og foregiver at være en helt anden.

Og i forretningsverdenen er det vigtigt at beskytte data og kontakter. Ved at bruge anonyme e-mail-konti kan meget følsom kommunikation holdes fortrolig, der giver personalet frihed til at udtrykke sine meninger uden at bekymre sig om konsekvenserne.

Så er der situationer, hvor den ene side af en samtale ønsker privatliv. F.eks. Kan journalister blive bedt af kilder om at gøre det muligt for dem at skjule deres identitet. I dette tilfælde kan en anonym e-mail-adresse være en enorm hjælp.

Endelig i en verden, hvor stater ser ud til at være involveret i den uendelige magtfanger for at kontrollere større overvågningsressourcer, at lære at sende anonyme e-mails er simpelthen god praksis. I fremtiden kan det være forskellen mellem at undgå blik fra fjendtlige retshåndhævende myndigheder og at bevare din frihed.

At opsummere, tilfælde, hvor du har brug for at sende en anonym e-mail, er som følger:

  • Kommunikere med dine venner i hemmelighed, når du forbereder en overraskelse
  • Udtrykke en mening om arbejdsgiveren uden at afsløre din identitet
  • Kontakt med en journalist, mens du gemmer dit privatliv
  • Ønsker at undgå en informationslækage i politiske omgivelser

Så der er mange gode begrundelser for at beslutte at oprette anonyme e-mail-konti. Lade’s se hvordan det’er gjort, og hvor meget det koster.

Hvor meget koster det at sende en anonym e-mail?

Priserne afhænger af kvaliteten af ​​den ikke-sporbare e-mail-service, naturligt. En gratis anonym e-mail-konto er normalt ikke en god langsigtet mulighed på grund af manglen på lagringsstørrelse. På den anden side viser gratis almindelige e-mail-tjenester dig annoncer, og du vandt’t se dem, når du bruger en betalt, ikke-sporbar e-mail-konto. Derfor det’det er op til dig at beslutte, hvilken pris der er stejlere - de få bukke pr. måned eller din anonymitet.

hvis du’hvis du planlægger at sende en lejlighedsvis klage over en ødelagt kaffemaskine til din chef eller forbande borgmesteren om manglen på parkeringspladser i centrum, kan du gøre med en gratis anonym e-mail-konto. Den største ulempe ved gratis ikke-sporbar e-mail er det begrænsede lagerplads og det lille antal e-mails, du kan sende.

Den gode nyhed er, at de fleste anonyme e-mail-udbydere tilbyder en gratis service, som du kan prøve, inden de går ind på en betalt version. Deres priserne varierer fra $ 1 til $ 30 pr. måned og op. Det gennemsnitlig månedlig pris forbliver mellem $ 4 og $ 5 afhængigt af de anonyme e-mail-tjenester og deres planer, du tager til sammenligning.

Du kan altid gemme på dit anonyme e-mail-abonnement ved at tage en årlig plan. For eksempel koster det at tage HushMail i tolv måneder $ 49,98, hvilket sparer dig næsten $ 22. Selvom jeg er ærlig, giver en hel del ikke-sporbare e-mail-tjenester ingen rabatter for langvarige brugere, hvilket betyder, at det eneste du’Genopsparing med en årlig plan er besværet med at betale det månedligt.

De fire vigtigste fordele for dig’Jeg betaler for, når du tager en premium, anonym e-mail-plan, er den ekstra lagerplads, en stigning i afsendelsesgrænsen, kundesupport og forbedret sikkerhed. Selvom du ikke gør det’t vil lege med den gratis version, kan du prøve de fleste betalte tjenester, der kender der’s a pengene-tilbage-garanti.

Måder at anonymisere dine e-mail-konti: hvad (ikke) at gøre

Anonym din e-mail

Før du diskuterer effektive måder at forblive anonym, når du sender e-mails, skal du gøre det’er vigtigt at bemærke et par populære strategier, der ikke’t fungerer - selvom de ser ud til at være på overfladen.

Når de for eksempel vil skjule deres identitet, beslutter mange mennesker simpelthen at oprette e-mail-konti under et andet navn. Dette skaber en falsk persona til at sende beskeder til venner og fungerer normalt til det formål, men det gør det ikke’t levere korrekt anonymitet.

Til at begynde med, de fleste almindelige e-mail-konti kræver, at brugere indtaster en form for ægte godkendelse, f.eks. deres telefonnummer. Og når du’når de er aktive på kontoen, vandt disse tjenester sandsynligvis’t bruge kryptering.

Det betyder at din IP-adresse udsættes konstant. Og disse oplysninger kan knyttes let nemt til din faktiske placering og identitet - besejre formålet med at oprette en falsk konto.

Så hvis du ønsker en ikke-sporbar e-mail-konto, anbefaler vi, at du tænker lidt ud over blot at tilføje en anden Gmail-adresse. Der er mere effektive taktikker end det, og de er’t meget svært at implementere.

1. Føj en VPN til din falske e-mail-konto

Den første måde er ligetil og temmelig effektiv. Ved at tilføje en VPN til en falsk e-mail-konto kan du tilføje dit eget lag af kryptering. Derudover vil VPN skrumpe din IP-adresse, hvilket gør det vanskeligt for snoopere at identificere, hvem du er.

En VPN er især vigtig, hvis du agter at bruge velkendte massemarkeds-e-mail-konti som Yahoo eller Gmail. Disse tjenester logger din IP-adresse, hver gang du sender en meddelelse (og vil med glæde overdrage den til regeringen med en legitim stævning).

VPN'er løser dette problem og sikrer, at e-mail-udbyderen ikke har adgang til din konto. Så uanset hvad du sender vil efterlade meget få spor af din identitet i den virkelige verden.

Hvis du vælger at tage denne rute, Sørg for, at din VPN kører, før du får adgang til din e-mail-konto. Og udfør med jævne mellemrum IP-lækketest for at sikre, at din identitet ikke er’t udsættes.

Der er mange forskellige VPN-tjenester at vælge imellem. Der er nogle gode gratis VPN'er tilgængelige, men med det formål at have en ikke-sporbar e-mail-konto, vi’d anbefaler at bruge betalte VPN-tjenester i top kvalitet. Mens vores overordnede nr. 1 er ExpressVPN på grund af dens hastighed, runner-up NordVPN er den mest sikre VPN-mulighed, du kan få, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der har behov for e-mail og generel anonymitet.

2. Brug en remailer

Remailers er specialværktøjer, der sender e-mails og omdirigerer dem anonymt til tredjepartsadresser. Som et resultat bør modtageren ikke have nogen idé om, hvem der sendte den originale meddelelse.

Den videre postdel ved at bruge remailers som Rapid Remailer, AnonEmail eller Paranoia er ret pålidelig og meget svært at knække. Men der er en potentiel svaghed ved at bruge denne strategi.

Remailer selv kender generelt oprindelsen af ​​hver e-mail der passerer gennem dets servere, så brugerne skal stole på deres privatlivspolitik og virksomhedernes integritet. Og som vores omfattende erfaring med cybersikkerhed har lært os, kan du det’t tage en af ​​disse ting for givet.

På grund af dette, Hvis du vælger at sende en ikke-sporbar e-mail via en remailer, er det fornuftigt at have en VPN i gang i baggrunden. På den måde kan remaileren’fortæl, hvor meddelelsen kom fra, hvilket sikrer en meget højere grad af anonymitet.

3. Vælg en anonym e-mail-udbyder

Protonmail bruger login-vindue

Begge metoder ovenfor giver dig mulighed for at sende e-mails uden at advare modtageren om din rigtige identitet. Men der’s et andet element til spørgsmålet om, hvordan man sender en anonym e-mail, som de ikke sender’t tager så godt hensyn til: sikkerhed.

Den eneste måde at sikre, at indholdet af dine e-mails forblev anonymt og beskyttet mod statsovervågning eller cyberkriminelle, er at bruge en krypteret e-mail-konto.

Ikke alle e-mailudbydere driver denne form for service (og mainstream-virksomheder som Gmail gør bestemt ikke det’t), så du’Jeg bliver nødt til at kigge efter en specialiseret sikker e-mail-udbyder. Heldigvis er der et par få rundt.

For eksempel, protonmail giver krypterede e-mail-konti gratis, mens de også tilbyder førsteklasses premium-service, starter fra $ 4,50. Når du sender en besked via deres servere, krypteres alle data fra “ende til ende” forbliver anonym i alle faser.

Derudover gør ProtonMail ikke’t bede om personlige oplysninger, når du tilmelder dig, og de don’t log IP'er. Tilføj en VPN af høj kvalitet til blandingen, og der er meget få måder, din identitet kan lækker ud, når du bruger deres tjenester.

Og ProtonMail er ikke’t det eneste sted at oprette ægte anonyme e-mail-konti. Du kan også oprette en anonym e-mail med virksomheder som MailFence, Mailinator og SecureEmail. Så der’s masser af valg, med det bedste udarbejder vores Top 10 liste over mest sikre e-mail-udbydere i 2020.

Når du vælger den bedste anonyme e-mail-tjeneste, anbefaler vi dig at tjekke deres gratis version og se, om du har brug for at starte med premium-versionen fra start. Husk også forskellene i maksimal opbevaring og vedhæftningsstørrelse. Og vigtigst af alt, se det land, hvor virksomheden bag den anonyme e-mail er registreret. Vi rådgiver styrer væk fra USA og andre medlemmer af Fourteen Eyes-alliancen fordi hvis nogen vigtig vil interessere dig, vil det være meget lettere at få en stævning på den amerikanske jord end i Schweiz. Apropos, tag din tid og læs fortrolighedspolitikken. Det kan vise sig, at en service ikke er så anonym, som den ser ud ved første øjekast.

Hvad med at sende en anonym e-mail med vedhæftede filer?

hvis du’d vil gerne sende vedhæftede filer, i stedet for enkle tekst-e-mails, er der et par ting at tænke på, før du springer ind.

for det første, ikke alle anonyme e-mail-adresseleverandører tilbyder enorme mængder plads til brugere at udfylde med fotos, Word-dokumenter eller regneark. Så vælg et firma, der giver dig en vis kapacitet til at lege med. For eksempel har FastMail eller Zoho Mail 100 GB-planer, mens den maksimale lagring af postkasse, du får fra Tutanota Mail, er 10 GB.

Så der’s størrelsen på selve vedhæftningen. Gmail begrænser vedhæftningsstørrelsen til 25 MB. Nogle ikke-sporbare e-mail-tjenester, såsom ProtonMail eller Tutanota Mail, tilbyder det samme beløb, mens andre kan lide FastMail eller HushMail dobbelt så meget. Selvom dette kan virke som en stor fordel, skal du overveje det faktum, at Gmail-brugere ikke vil være i stand til at modtage din lækkede 50 MB .csv-database over kommunekontorer, der’har været sent på at arbejde mindst fem minutter i de sidste fem år.

Vigtigere er det, at du husker det at sende anonyme e-mails med vedhæftede filer betyder, at de ofte straks markeres som spam af modtagere - og med god grund. Så hvis du vil have din vedhæftede fil åbnet, skal du give et par stykker ægte oplysninger om, hvorfor modtageren skal stole på dig.

Den grundlæggende proces til at sende en anonym e-mail med vedhæftede filer er imidlertid den samme som for almindelige meddelelser. Og som vi’Vi har set, at sende anonyme e-mails isn’t så hårdt. Husk bare at købe en god VPN, vælge din udbyder og få mest muligt ud af de værktøjer, du har til rådighed. Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger, tøv ikke med at sende dem i vores kommentarafsnit nedenfor!

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me