Sådan ser du NFL-spil online i 2019-2020: en komplet guide


Sidste opdatering: 09.03.2019

Sidste sæson faldt NFL-myndighederne kravet om, at online-seere skal logge ind via deres CBS, Fox, ESPN eller NBC-abonnementer. Dette er en god nyhed for dem, der ønsker at se spilene på deres computere, tablets eller smartphones.

Det er stadig temmelig kompliceret at se The National Football League-spil online. Nedenfor finder du de bedste muligheder for at streame NFL sæsonen 2019-2020 live online.

Sådan ser du NFL-spil online uden at bekymre dig om blackouts

VPN aktiveret

Hvis blackouter ødelægger din fodboldtidsoplevelse, er en god løsning at bruge en NFL Game Pass International-pakke med et virtuelt privat netværk (VPN). Tricket er at bruge en VPN til at få adgang til en server, hvor blackouts don’t gælder. Her’Vis det’er færdig:

 1. Download en VPN der leverer fremragende streaminghastigheder og har et bredt udvalg af servere. Selvom vi anbefaler NordVPN, vil stort set enhver udbyder fra elite VPN-listen klare det godt.
 2. Opret din VPN-konto, og log ind. Du ønsker måske også at installere klienter til din smartphone eller tablet for at give dig chancen for at se NFL online, uanset hvor du går.
 3. Vælg en NFL Game Pass International-pakke som du kan lide og bruge din VPN til at rute dine data gennem en server i det land. Indien er et populært sted at købe et pas på grund af dets lave priser og en komplet kampplan.
 4. Hvis du køber et indisk spil, gør du ikke det’t har brug for at bruge en indisk server. Vælg i stedet en hurtig server på et sted, hvor blackouts ikke gør’t gælder. Dine data dirigeres gennem denne server, og så vidt NFL Game Pass-teamet ved, er du bosiddende i samme jurisdiktion. Så hvis du’har kæmpet med blackouts i England, kan du posere som tysk fan og få fuld adgang.

Denne løsning er især nyttig for dem i USA. At’fordi den amerikanske version af Game Pass er stærkt begrænset. Det gør det ikke’t har alle live feeds, begrænser sig selv til forsinkede feeds, højdepunkter og lydindhold. Tricket er at få adgang til International Game Pass, som kun kan gøres ved at skjule din amerikanske identitet.

Ikke alle internationale spilpas er dog lige. Prisen og udvalget af tilgængelige spil varierer afhængigt af hvor du køber dit pas, så kontroller forskellige muligheder, før du køber.

Billigste NFL International Game Pass

Her’s listen over de billigste NFL International Game Passes (Pro version) forskellige steder. Du kan købe dem overalt ved hjælp af en VPN.

 • Indien - $ 124,99
 • Costa Rica - $ 124,99
 • Brasilien - 139 dollars
 • Tyrkiet - $ 174,99
 • UK - 175 dollar
 • Mexico - 179 $
 • Tyskland - 181 $
 • Australien - $ 185
 • Sydafrika - 199 dollars

Bedste VPN'er til at se NFL overalt i verden

På grund af alvorlige geobegrænsninger kan det være umuligt at se NFL sæson 2019-2020, hvis du ender i et forkert land. At’hvorfor du bruger nogen af ​​disse VPN-tjenester vil give dig mulighed for at streame NFL-spil overalt.

1. NordVPN

NordVPN servicelogo Besøg NordVPN

NordVPN har den største serverflåde på markedet. Derfor kan du være sikker på, at 5.700+ servere i 60 lande giver dig mulighed for at se NFL-spil overalt.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-servicelogo Besøg ExpressVPN

ExpressVPN er den hurtigste VPN af alle takket være sine 3.000+ servere i 90 lande. Streaming af NFL-spil live online vil være let.

Sådan ser du NFL på Kodi med dit Game Pass

hvordan man ser NFL på Kodi med Game Pass

Hvis du vælger at gå ned ad NFL Game Pass Europe eller Asia ruten, er det’Det er bestemt en god ide at tjekke, hvad Kodi har at tilbyde. Hvis du er’Jeg er bekendt med denne service, Kodi er en open source medieafspiller der streamer indhold direkte fra Internettet på hjemmevideoer. Det fungerer via en app, som er gratis at downloade.

Lær hvordan man ser NFL på Kodi isn’t hårdt. Her’Sådan får du spillet på skærmen på få minutter:

 1. Brug din VPN til at købe et Game Pass-abonnement som beskrevet ovenfor, og download Kodi-klienten.
 2. Når du fyrer op Kodi, skal du gå til “Add-ons” og vælg “Pakkeinstallatør.”
 3. Vælg nu “Installer fra depot” og rul, indtil du finder NFL Game Pass-tilføjelsen.
 4. Vælg installationsindstillingen. Du’Jeg bliver bedt om at angive din NFL Game Pass Europe-adgangskode, og derefter’s gjort tilføjelsen skal installeres på din Kodi-klient.
 5. Du skal modtage en meddelelse om, at dit NFL Game Pass er aktiveret. For at få adgang til spil skal du bare gå til menuen Video-tilføjelser til venstre for din Kodi-brugergrænseflade, og eventuelle igangværende kampe skal være tilgængelige for at se.

Den fantastiske ting ved Kodi er muligheden for at se NFL online, mens denne stream kastes til et standard-tv. Husk dog altid at engagere din VPN for at undgå afbrydelser, da disse stadig gælder uanset om du’igen bruger Kodi eller ej.

Sådan kan du se NFL-spil med Kodi gratis

Du kan se alle NFL-spil på Kodi gratis med den rigtige tilføjelse. Her er nogle af de bedste, der er dedikeret til sport:

 • SportsDevil
 • Overhøjhed
 • Joker Sports

Dette er tredjeparts tilføjelser, hvilket betyder dig’Jeg skal aktivere det “Ukendte kilder” først. At gøre det:

 1. Klik på Kodi-startskærmen Indstillinger ikon
 2. I systemmenuen skal du vælge Systemindstillinger
 3. Rul ned til Add-ons og tænd derefter Ukendte kilder. Der vises et advarselsfelt efter kontrol af knappen. Klik Ja at tænde den

Brug af tredjeparts Kodi-tilføjelser er risikabelt, hvis du tilfældigvis streamer copyright-indhold. Brug en VPN for at undgå juridiske problemer. Ikke kun vil den skjule din IP-adresse, men du’Jeg undgår også ISP-throttling og geo-blokering. Vi anbefaler disse tjenester, der er de bedste VPN'er til Kodi.

Sådan streames NFL sæson 2019-2020 på FireTV eller FireStick gratis

Den bedste måde at se NFL sæson 2019-2020 på FireTV eller FireStick er med Kodi. Efter installation af Kodi, skal du få et af de ovenfor nævnte tilføjelser for at se alle NFL-spil gratis.

Brug af VPN er nødvendigt for at beskytte dit privatliv, når du streamer indhold med tredjeparts-tilføjelser. For at installere en af ​​vores anbefalede VPN'er på FireTV eller FireStick skal du blot følge instruktionerne herunder:

 • Sådan installeres NordVPN på FireStick eller FireTV
 • Sådan installeres ExpressVPN på FireStick eller FireTV

Andre måder at se NFL-spil online gratis på

Selv den billigste Game Pass-pakke, der er tilgængelig, koster over $ 100, hvilket ikke er’t godt, hvis du kun ønsker at se et par kampe hver sæson (eller bare Super Bowl). Så hvad er mulighederne for at finde en NFL live stream gratis?

I dette tilfælde dig’Vi har fået et par andre muligheder:

1. Brug en streamingtjeneste fra dit smartphone-netværk

I USA tilbyder nogle mobiltelefonselskaber som Verizon Wireless gratis NFL-streaming takket være aftaler med Fox, CBS, NBC og ESPN. I dette tilfælde, hvis du tilmelder dig den rigtige told, kan du downloade deres streaming-app og se NFL-spil gratis, uanset hvor du vil.

Men blackouts vil stadig gælde som sædvanligt, så en VPN er nødvendig for at undgå dem.

2. Brug Amazon Prime til at fange spillet

I disse dage er The National Football League ikke’t begrænset til tv-netværk eller kabelnetværk på skolen. Amazon har også deltaget i floden og screenet torsdag nat fodboldkampe gratis til alle Amazon Prime-abonnenter.

Så hvis et stort spil kommer op, kan det at udløse en gratis Prime-prøve være den ideelle måde at se det på.

3. Find en pålidelig Flash-strøm

Næsten alle spil i NFL streames af et eller andet sted, og alt hvad du behøver er en browser for at få adgang til disse feeds. Et godt sted at se på er Reddit NFL Streams-webstedet med aggregatstrømme, som folk ser på.

Men don’t forventer en fantastisk opløsning og en silkeagtig seeroplevelse. Disse vandløb har en tendens til at være lidt ru omkring kanterne. Og hvis du bruger dem, skal du sørge for at anvende din VPN for at holde din identitet sikker og sund.

Sådan ser du NFL-spil uden Game Pass

Hvis du er’er ikke interesseret i at se NFL-spil på anonyme streams eller hvis Amazon’s valg af kampe isn’t bredt nok er der andre betalte tjenester at tænke på:

DirecTV logoDirecTV

DirecTV bærer nu NFL Sunday Ticket. Denne service inkluderer alle de tv-søndagskampe, uanset hvor seeren befinder sig, hvilket gør det praktisk at komme omkring lokale tilknyttede restriktioner.

Youtube TV logoYouTube TV

Ikke overraskende har streaming gigantisk YouTube forsøgt at muskulere ind i NFL-aktionen og streamet næsten hele ligaen’s-spil (to torsdagskampe skrubbes) for omkring $ 40 pr. måned.

Hulu logoHulu

En anden streaming-specialist, Hulu’s LiveTV-service tilbyder en lignende spredning af kampe som YouTube, til omtrent samme pris

FuboTV logoFuboTV

En relativ begivenhed i streamingscene, FuboTV inkluderer alle torsdagskampe, men går glip af spil, der er vist af ESPN, mens alle de andre match-ups bevares. Det’er også lidt dyrere.

SlingTV logoSlingTV

Denne streaming-tv-opstart tilbyder to begrænsede pakker (deres blå og orange planer) og en osteagtig hovedpakke, der indeholder hver kamp.

PlayStation Vue-logoPlayStation Vue

PlayStation 4-ejere kan bruge deres banebrydende konsol til at streame NFL-kampe og betale omkring $ 50 pr. Måned for stort set hvert spil.

Du kan sandsynligvis se et mønster dukke op her. Disse streamingtjenester har en tendens til at tilbyde næsten alle de tilgængelige spil, selvom et par spil måske er gået glip af her og der.

Den vigtigste ting at huske er, at med en NFL Game Pass + VPN-kombination kan du få adgang til enhver fangst og hver omsætning for hver uge af sæsonen.

Så hvis du’er en ægte fodboldfan, det’det er en god ide at finde det rigtige VPN- og Game Pass-abonnement. På den måde vandt du’t savner en ting.

Hvad’s handlen med NFL-strømafbrydelser?

For mange mennesker vil den første mulighed for at se fodbold være en live tv-strøm fra udbydere som ESPN, CBS, Fox eller NBC. Og her’s hvor ting kan blive kompliceret.

I årevis styrede blackout-reglerne, hvad der kunne vises, og hvor. Fra 1973 til 2014 tvang The National Football League tv-selskaberne til at black-out spil med lokale hold med det formål at maksimere deltagelse på NFL-stadioner.

Hvis et spil ikke var’t udsolgt 72 timer før kick-off, ville det ikke’t være på tv i det nærliggende område. Dette blev reformeret i 2014-15, og siden har NFL opereret en “mørklægningsophæng.” Men dette kan rulles tilbage på ethvert tidspunkt, hvis ligaen føler, at fremmøde lider.

En anden kontroversiel politik med hensyn til at vise hold uden for det lokale “hjemmemarked” areal. For eksempel gælder regler, der sikrer, at lokale hold får vist deres spil i deres helhed. hvis du’Når du ser en cliffhanger mellem San Diego og 49erne i Green Bay, kan du gå glip af de sidste 5 minutter af kampen, hvis det overskrider, og Packers er planlagt til det næste tv-slot. Og det lokale netværk viser altid det lokale hold, potentielt forlader fans af hold uden for området, de lever ud af held.

Blackouts gælder også for nyere innovationer som NFL Game Pass - en streaming-pakke tilgængelig for fans beliggende uden for USA, som giver fans mulighed for at se NFL live i HD. I teorien. I praksis sorte selv Game Pass de to spil, der blev vist i Storbritannien af ​​Sky Sports, og udsendte liveoptagelser 24 timer senere.

Når systemer som dette er på plads, kan det være en smerte at se NFL online, og det kan være hårdt at følge din yndlingsfranchise. Heldigvis er der måder omkring dette, og de don’t kræver dybdegående teknisk viden.

Lær NFL at kende’s førende hold

NFL er opdelt i to konferencer, den amerikanske fodboldkonference (AFC) og den nationale fodboldkonference (NFC). Til gengæld er begge disse konferencer opdelt i 4 afdelinger, kaldet det nordlige, sydlige, østlige og vestlige. Her’s hvordan holdene formede sig til sæsonen 2018-2019.

For det første AFC East:AFC East - NFL hold

AFC West:AFC West - NFL hold

AFC Syd:AFC Syd - NFL hold

Og AFC North:AFC North - NFL hold

Og NFC øst:NFC East - NFL teams

The NFC West:NFC West - NFL hold

NFC Syd:NFC Syd - NFL hold

Og NFC nord:NFC North - NFL hold

I alt fungerer dette kl 256 almindelige sæsonspil, med hvert hold spiller 16 gange over en periode på 17 uger. Derefter kommer efter-sæsonen, med wild card-kampe og divisions-slutspil, efterfulgt af AFC- og NFC Championship-kampene, og derefter Super Bowl selv.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 10

map