Skjulte VPN-ejere afsløret: 101 VPN-produkter, der drives af kun 23 virksomheder


Sidste opdatering: 3. januar 2020

På overfladen kan det se ud som om VPN-markedet vrimler af forskellige virksomheder, der konkurrerer om et stykke af den voksende forbruger VPN-pie.

Da vi begyndte at se nærmere på VPN'erne og de virksomheder, der ejer dem, bemærkede vi imidlertid noget interessant: En masse af disse produkter ejes af det samme firma. Med vores interesser, der blev anlagt, besluttede vi at grave dybere for at se, hvor mange VPN-produkter der ejes eller drives af hvilke virksomheder.

Nummeret kan overraske dig:

Vores forskning viser, at mindst 101 VPN-produkter ejes eller drives af kun 23 virksomheder.

Dette inkluderer både tværplatforme og kun mobile VPN-produkter. Det inkluderer også direkte datterselskaber eller produkter / mærker såvel som white label-tjenester. Dette repræsenterer et meget større antal, end der tidligere blev rapporteret i anden forskning.

Til vores analyse inkluderede vi kun moderselskaber, der ejer eller driver mere end et VPN-produkt.

Skjulte VPN-ejere afsløret: 101 VPN-produkter, der drives af kun 23 virksomheder Vil du have alle oplysningerne i et let downloadbart format? Tjek vores infographic

Hvorfor er dette vigtigt?

Når det kommer til det rigtige ejerskab af forskellige VPN-produkter og -mærker, er det’Det er vigtigt at vide, hvilket firma der faktisk ejer eller betjener brugerne’ data. Der er to store mulige problemer at overveje.

# 1 Datasikkerhed

Hvis moderselskaberne faktisk er lokaliseret i et 5/9/14 øjenland, som typisk er lande med højt overvågning, skal brugerne være’ data kunne være vidt åbne for disse regeringer. Hvis de er i Rusland, Kina og andre autoritære / undertrykkende regeringer, bliver de tvunget til at give deres data til regeringerne på standardbasis (som vi diskuterede før i vores kinesiske overvågningsanalyse). Moderselskabet kan også være villig til at sælge brugerdata.

For nylig har amerikanske senatorer planlagt en undersøgelse af de udenlandske servere, der bruges til at omdirigere trafik, når de bruger en VPN. Senatorerne Marco Rubio (R-FL) og Ron Wyden (D-OR) bemærkede følgende [pdf]:

“Hvis amerikanske efterretningseksperter mener, at Beijing og Moskva udnytter kinesisk og russiskfremstillet teknologi til at overvåge amerikanere, burde DHS helt sikkert også være bekymret for amerikanere, der sender deres webbrowsingdata direkte til Kina og Rusland.”

# 2 Datasikkerhed

Hvis det ejende selskab er upålideligt, kan det medføre mange problemer. Moderselskaber, der har vist sig at have større sårbarheder, eller endda inkluderer mistænkelige tilføjelser og mulig malware, kan føre til, at brugerdata bliver stjålet, eller endda deres computere bliver hacket.

Vigtige takeaways

De vigtigste punkter, som vores forskning viste:

 • j2 Global (via StackPath) ejer eller driver mindst 13 VPN-produkter. Dog hævder det officielt, at det kun ejer 6: IPVanish, StrongVPN, Encrypt.me (tidligere Cloak), SaferVPN, Perimeter 81 og Buffered VPN (som fusionerede med Encrypt.me). Vi viser, at det leverer white label-tjenester til VPNHub og NameCheap VPN, og driver også 5 andre VPN-produkter
 • Tilsvarende, AnchorFree officielt hævder kun Hotspot Shield-, TouchVPN- og JustVPN-produkter. Det skjuler imidlertid det faktum, at det også ejer Betternet-produkter, i alt 10 ejede VPN-produkter
 • Gaditek, det Karachi-baserede tech-selskab, hævder officielt, at han kun ejer 3 VPN-produkter (PureVPN, Ivacy og den nyere Unblock VPN & Proxy). Men vi’Vi har opdaget yderligere to VPN-produkter. Vi viser også, at dette firma kører VPN-gennemgangswebsteder vpnranks.com, bestvpnservice.com, bestvpn.co og 2 andre
 • Den populære mobile VPN-udvikler Innovative teknologier har 10 VPN-produkter under sit bælte. Vi viser, at 2 af disse VPN-produkter er af dets andet firma, Lemon Clove, og en anden 2 af Autumn Breeze 2018, som det også ejer
 • Amerikansk selskab Actmobile Networks, med 3 VPN-mobile apps, kører eller driver også Free VPN LLC for i alt 6 VPN-produkter
 • Vi viser, at de fleste af populære VPN'er til mobil kun er faktisk kinesisk (drevet af kinesiske statsborgere eller faktisk beliggende i Kina). Dette betyder, at brugerdata sandsynligvis er åbne for kinesiske myndigheder, bekræfter amerikanske senatorer’ frygt for amerikanske data, der falder i kinesiske eller russiske hænder

Du kan se det fulde resume af vores fund i vores detaljerede infographic. Nedenfor kan du se, hvor mange af disse VPN-produkter, der er tilgængelige i både Google Play og Apple App-butikker.

# 1 j2 Global (via StackPath) - 13 samlede VPN-tilbud

j2 Global - Stackpath

j2 Global (som også ejer teknisk publikation PCMag) for nylig erhvervet StackPath’s VPN-produkter. StackPath er angivet som “et amerikansk indholdsleveringsnetværk, cloud-service og webapplikations firewall-udbyder.” I et forsøg på at udvide sine tilbud købte StackPath Highwinds i 2017, og sammen med det kom IPVanish, StrongVPN og Encrypt.me (tidligere Cloak).

I juli 2019 annoncerede j2 Global, at det købte den israelsk-baserede SaferVPN, og i november 2019 fusionerede Encrypt.me med Buffered VPN. Gennem sin white label-sektion, WLVPN, som StackPath købte i 2016, tilbyder den white label VPN-tjenester til begge VPNHub (Pornhub’s VPN) og Namecheap VPN. Reddit-brugere opdagede, at NameCheap VPN bruger WLVPN-tjenesten.

På WLVPN’s websted, viser de også Overplay VPN-tjenesten som en af ​​deres kunder.

wlvpn-partnerliste

Baseret på DNS-serveradresser er Unblock-Us også forbundet til WLVPN / Highwinds og ejes eller drives af StackPath eller CEO Lance Crosby.

Faktisk kan vi via Crosby forbinde disse andre VPN'er også:

 • netDNA (tilbyder tilpassede VPN-tjenester)
 • NetProtect
 • Sikker forbindelse

Første interessante punkt rejst:

Unblock-us er ikke listet som værende en klient til WLVPN eller har nogen tilknytning til Highwinds eller StackPath.

Når vi ser på instruktionerne til opsætning af Unblock-us på Windows, finder vi imidlertid disse DNS-serveradresser.

blokerer for os highwinds

De er begge forbundet med Highwinds-organisationen.

DNS 1: 64.145.73.5

isp-organisation highwinds markeret

DNS 2: 209.107.219.5

isp-organisation highwinds dns2 markeret

Udover DNS-server-ledetråden, kig på deres medarbejder’s LinkedIn-profiler afslører også nogle interessante tendenser:

Peter Gratale’s LinkedIn-profil viser, at han arbejdede hos både Unblock US og Highwinds fra 2014 til 2016:

Skjulte VPN-ejere afsløret: 101 VPN-produkter, der drives af kun 23 virksomheder

Andet interessant punkt rejst:

Du har muligvis bemærket to forskellige navne på den samme Unblock-Us-tjeneste: UnblockUS og Unblock-Us. Der er to separate LinkedIn-sider til disse “virksomheder”: UnblockUS og Unblock-Us, som fører os til et firma kaldet NetProtect. Begge disse virksomhedssider viser imidlertid webstedet www.unblock-us.com som deres domæne, som er det egentlige websted for Unblock-Us VPN-tjenesten.

Både unblock-us.com og netprotect.com har den samme favorit:

Skjulte VPN-ejere afsløret: 101 VPN-produkter, der drives af kun 23 virksomheder

Unblock-Us har følgende adresse nederst på sin hjemmeside:

NetProtect Ltd, 236 Strovolos Avenue, Strovolos, 2048, Nicosia, Cypern

Når man ser på NetProtect’s hjemmeside, ser vi følgende to adresser anført:

På verdensplan: 21 Pine Road, Belleville, St Michael, BB11113, Barbados | EU: NetProtect Ltd, Grigori Afxentiou, 133 Agios Dometios, 2369, Nicosia Cypern

De viser det samme firmanavn (NetProtect Ltd.) med lidt forskellige adresser på Cypern. Når du går til denne URL: https://promo.unblock-us.com/welcome, skal du dog’Jeg ser nøjagtigt de samme to adresser fra NetProtect’s hjemmeside.

Og da vi kiggede på Barbados-adressen, opdagede vi, at der faktisk var 96 enheder, der var registreret på den samme adresse (takket være Panama Papers). Ingen af ​​dem er NetProtect eller Unblock-us.

På dette tidspunkt’det er sikkert at sige, at de’er begge det samme selskab.

Og for at forbinde det hele tilbage til StackPath, bare i tilfælde af at vi ikke har noget’t bevist vores punkt endnu: der’er et firma kaldet Netprotect LLC, der er registreret i Florida. Her er de vigtigste personer i denne virksomhed:

lance crosby netprotect llc

Hvis det navn ser dig kendt ud, er det’s fordi det’er den samme Lance Crosby…

lance crosby netprotect llc 1

…der ejer Highwinds Network Group…

lance crosby netprotect llc 2

…samt StackPath, Overplay, Strong Technology (StrongVPN) og mange andre virksomheder.

# 2 AnchorFree - 10 samlede VPN-produkter

AnchorFree mobile VPN-produkterAnchorFree mobile VPN-produkter

AnchorFree har været involveret i VPN-branchen siden lanceringen af ​​sit hovedprodukt, Hotspot Shield, i 2008. I februar 2015 erhvervede AnchorFree JustVPN og TouchVPN. JustVPN har kun et VPN-produkt: en Android-app kaldet “JustVPN - Gratis ubegrænset VPN & Proxy.”

TouchVPN har tre unikke apps. To er til Android (Touch VPN, VPN 360), og tre er til iOS: VPN 360, Touch VPN, VeePee VPN Proxy.

I november 2016 blev Betternet Technologies overtaget af AnchorFree. Betternet opretter følgende apps:

Android:

 • VPN Free - Betternet Hotspot VPN & Privat browser
 • VPN Proxy af HexaTech
 • VPN i Touch (udvikler angivet som bare) “Betternet”)

iOS:

 • Bedste VPN-proxybetternet
 • HexaTech Ubegrænset VPN
 • VPN i Touch
 • VPN Pro | Livstid Proxy & Bedste VPN af Betternet

Ved at fjerne duplikater af iOS- og Android-apps (med forskellige navne) ser vi, at AnchorFree har 10 samlede VPN-produkter, inklusive unikke app-tilbud.

Interessante punkter rejst:

At komme til den konklusion, at AnchorFree købte Betternet, var en opgave i sig selv. Ser du der’er ingen registrering af, at denne erhvervelse nogensinde er sket. Så hvordan ved vi, at Betternet ejes af AnchorFree?

Et par ting.

For det første er det største bevis Betternet’sin egen privatlivspolitik. Der vises AnchorFree meget synligt at være firmaet bag Betternet. Når man ser på AnchorFree’s fusioner og erhvervelser på konkurrentinformationswebstedet Owler.com, vi ser JustVPN og TouchVPN som de eneste erhvervelser fra AnchorFree:

AnchorFree listede opkøb

Nu er det vigtigste spørgsmål: Hvorfor udsendte AnchorFree en pressemeddelelse for sin erhvervelse af JustVPN og TouchVPN, men ikke for Betternet? Faktisk er der overhovedet ingen direkte information om denne erhvervelse (firmablog-poster, pressemeddelelser, omtaler i interviews, artikler osv.), Selvom disse oplysninger er let tilgængelige?

Dette er sandsynligvis relateret til alle de dårlige nyheder omkring Betternet - og forskning, der viser, at det’er en af ​​de værste VPN-udbydere derude.

# 3 Gaditek: 7 samlede VPN-produkter

Gaditek mobile VPN-produkterGaditek’s mobile VPN-produkter

Gaditek er et Pakistan-baseret firma, der ejer PureVPN, Ivacy og Unblock - et nyere VPN- og proxyprodukt.

Et interessant punkt er, at dette “Ny tidsalder” Virksomheden har også interessant marketingpraksis. Medarbejderne på Gaditek / PureVPN er også blevet forbundet til følgende VPN-gennemgangssider:

 • vpnranks.com
 • bestvpnservice.com
 • kodivpn.co
 • bestvpn.co (tidligere bestvpnprovider.com)
 • usavpn.com

Dette er en profil fra Humayoun Khan, der arbejdede på Gaditek fra 2014-2015 og skrev “objektive VPN anmeldelser” til vpnranks.com, netflixdown.com og bestvpnprovider.com:

Humayoun Khan profil

Derudover er Aazim Akhtar noteret som Senior Editor for vpnranks.com, men på Zoominfo.com, han’er opført som arbejder hos Gaditek som deres teamleder for indholdsproduktion:

Aazim akhtar

Endelig har vi Syed Ameer Abbas Rizv, hvis rozee.pk jobprofil viser, at han arbejdede for Gaditek fra 2014-2018 og arbejdede på bestvpnservice.com, bestvpnprovider.com og kodivpn.co.

Ud af disse er vpnranks.com den mest succesrige med ca. 2,5 millioner besøgende hver måned på webstedet, ifølge SimilarWeb.

Interessante punkter at overveje:

Langs vores forskning opdagede vi, at nogle ansatte i PureVPN / Gaditek også arbejdede for en anden VPN-udbyder kaldet OneVPN, som ejes af Unravel Technologies.

Unravel formodes at være baseret i Hong Kong, men ligesom PureVPN er dens base faktisk i Karachi, Pakistan. Muhammad Fahad’s jobprofil viser ham, der først arbejdede Gaditek og derefter Unravel, begge i Karachi:

Myhammad Fahad gaditek afslører

Så der’s Ashad Zaid’s LinkedIn-profil, der viser, at han kun arbejdede på Gaditek fra 2015-2016, men ikke Unravel Technologies eller OneVPN, men stadig lister OneVPN (sammen med Gaditek-produkterne PureVPN og Ivacy) som nogle af de projekter, han’s arbejdede med:

OneVPN-del af PureVPN

En sandsynlig årsag: OneVPN er endnu et VPN-produkt’ejes eller drives af Gaditek.

Et andet interessant punkt: PureVPN, IvacyVPN og vpnranks.com deler alle den nøjagtige samme registreringsadresse i Singapore. Et andet firma på denne liste - Innovative Connecting - har også den samme adresse.

Det er sandsynligvis de’har ikke forbindelse direkte, men kun ved hjælp af det samme regnskabsfirma, TMF Group, der er registreret på samme adresse.

# 4 Kape Technologies: 3 samlede VPN-produkter

KapeTechnologies mobile VPN-tilbudKapeTechnologies mobile VPN-tilbud

Kape Technologies er et firma med sin placering på Isle of Man. I 2017 erhvervede den den rumænske VPN-udbyder CyberGhost VPN, og i oktober 2018 erhvervede den den tysk-baserede VPN-udbyder ZenMate.

I november 2019 købte Kape Technologies London Trust Media, der ejer privat internetadgang.

Det første interessante punkt at overveje:

Kape Technologies indtil marts 2018 fik et andet navn: Crossrider. Hvorfor ændringen?

Fordi Crossrider er kendt for at inficere brugere’ enheder med malware og anden adware. Ifølge Symantec’s Sikkerhedscenter, Crossrider-programmet havde adware med stor indflydelse på risikoen. Programmet var i stand til at erstatte annoncer med sine egne i browsere, indsamle personlige data og oprette forbindelse til crossrider-domænet.

Malwarebytes havde lignende oplysninger, hvor de advarede brugere om, at Crossrider-programmet var involveret i browserkapring, ondsindet softwarepakkelagere, adware og andre monetiseringsmetoder.

Faktisk indrømmede Crossrider / Kape administrerende direktør Ido Erlichman, at ændring af deres navn var på grund af “stærk forening af virksomhedens tidligere aktiviteter.”

Der er 3 mere vigtige punkter at overveje:

1. CyberGhost’s marts 2018 Betingelser og vilkår angivet følgende:

cyberghost crossrider t & c

Men den nuværende T&C erstatter det med CyberGhost.

cyberghost crossrider t & c 2019

Hvorfor gør det ikke’det nævner Kape?

2. Crossrider’s Grundlægger og CEO (indtil marts 2016) var Koby Menachemi, der var en del af Unit 8200, Israel’s version af NSA. Annonceinjektion (som Crossrider-programmet) er blevet knyttet til efterretningsbureauer.

3. Den største investor i Crossrider / Kape Technologies er Teddy Sagi, hvis navn var inkluderet i Panama Papers lækage.

Andet interessant punkt at overveje:

Når man ser på denne situation og specifikt på deres skiftende T&Cs, der’er et interessant juridisk spørgsmål at overveje: hvilken jurisdiktion vinder, moderselskabet’s eller datterselskabet’s?

Hvis myndighederne skulle henvende sig til Kape Technologies, som som en Isle of Man-registreret virksomhed er under britisk lovgivning, kunne de tvinge rumænsk CyberGhost eller amerikansk-baseret PIA til at levere logs over sine VPN-brugere, eller endda indføre overvågningssystemer?

En interessant sag, der ofte dukker op, er, når Highwinds (før de blev købt af StackPath) var moderselskabet til IPVanish. Selvom begge var i samme jurisdiktion, hævdede IPVanish ingen logfiler, men vendte de logfiler, det faktisk holdt til Homeland Security.

Ifølge sagsmapper udstedte den føderale agent en indkaldelse til IPVanish’s moderselskab, Highwinds Network Group, der gav ledetråde til at hjælpe agenten med at indsende et mere specifikt, detaljeret stævning.

Agent sendte derefter den anden indkaldelse til “alle data tilknyttet IRC-trafik ved hjælp af IP 209.197.27.72, port 6667.” Highwinds / IPVanish overholdt.

Spørgsmålet er: hvis de britiske myndigheder henvendte sig til Kape Technologies og bad dem om specifikke logfiler på en bestemt CyberGhost-bruger, ville CyberGhost / Kape kunne afvise anmodningen?

Vi bad deres kundesupport, og de benægtede denne mulighed:

CyberGhost-support 1

CyberGhost Support 2

CyberGhost Support 3

Dog det’er lidt svært at tage noget VPN-udbydere siger til pålydende værdi. IPVanish var trods alt ikke’t skulle have nogen logfiler at give til myndighederne - indtil de blev kontaktet af myndighederne.

Apps til kun mobil

Det mobile eneste VPN-marked er lidt mere ligetil: mange VPN-udviklere producerer mere end et VPN-produkt.

De’er stort set gratis VPN'er, hvilket betyder, at de’igen sælge annoncer til brugere eller sælge brugerdata til tredjepart.

# 5 Innovativ forbindelse: 10 samlede VPN-produkter

Innovativ tilslutning af mobile VPN-produkterInnovativ tilslutning af mobile VPN-produkter

Denne Android-udvikler fremstiller direkte TurboVPN, VPN Master, VPN Proxy Master Pro og VPN Proxy Master Lite. Det udvikler også iOS-appen VPN Sofast - Mymobilesecure.

Interessante punkter at overveje:

Innovative Connecting er også blevet forbundet med Lemon Clove (ud over et tredje firma, ALL Connected Co. Ltd). Lemon Clove laver VPN-apps Snap VPN og VPN Robot.

Citronfedd og innovativ forbindelse har begge den samme sekretær og nøgleadresser.

ALL Connected er angivet som App-udvikler i App Store for TurboVPN og VPN Master, mens Innovative vises som udvikleren i Play Store for de samme apps (plus en frem og tilbage kæde af links mellem deres websteder og apps på mobilappen butikker).

Lemon Clove har en fælles adresse med Innovative og sekretæren for bestyrelsen er den samme (Loo Ping Yoo). Politikkerne for både Turbo og Master VPN hostes på lignende Cloudfront-domæner, der linker til Innovative. Men App Store-politikken til MasterVPN er vært på ALL Connected’s domæne. SnapVPN-politikken er på det samme Cloudfront-domæne. Alle politikker deler de samme ødelagte engelske og skrivefejl.

Direktøren for Innovative ser ud til at være Danny Chen, der er administrerende direktør for Linksure. Han optræder i et Singapore-register som direktør for innovativ aktiebesiddelse. Yoo Loo Ping er sekretær for både citronfedd og innovativ og er en borger i Singapore.

Så der’er udseendet på begge deres websteder - som er temmelig identiske med hensyn til design, ordlyd og alt andet end firmaets navn.

Her’s Innovativ forbindelse’s hjemmeside:

Skjulte VPN-ejere afsløret: 101 VPN-produkter, der drives af kun 23 virksomheder

Og her’s Lemon Clove’s hjemmeside:

side om side-citronfedd

Når vi ser på registreringsoplysningerne til turbovpn.co, bemærkede vi, at domænet var registreret med en Gmail-adresse. Da vi kiggede på andre domæner, der er registreret af [e-mail-beskyttet], bemærkede vi, at den også angav sitronkløve.net sammen med Lemon Clove’s vpnsnap.com og Innovative Connecting’s egen turbovpn.co og vpnmaster.co:

citronfedd innovativ tilslutning

Hvorfor skulle Lemon Clove skjule at være tilknyttet eller ejes af Innovative Connecting?

Andet interessant punkt at overveje

Når vi kiggede gennem APK-filerne til innovativ forbindelse / citronfedd / alt forbundet, opdagede vi følgende:

Innovativ forbindelse - Efterårbrise 2018

De nederste 5 er allerede kendt for os som under Innovativ forbindelse:

 • “free.vpn.unblock.proxy.vpnpro” - Snap VPN (citronfedd)
 • “free.vpn.unblock.proxy.freenetvpn” - Freenet VPN (varemærket af All Connected / Innovative Connecting)
 • “free.vpn.unblock.proxy.vpnmaster” - VPN Master (innovativ forbindelse)
 • “free.vpn.unblock.proxy.turbovpn” - TurboVPN (innovativ forbindelse)
 • “free.vpn.unblock.proxy.vpn.master.pro” - VPN Proxy Master (innovativ forbindelse)

Da vi søgte efter den første, fandt vi imidlertid, at det var appen “Ubegrænset gratis VPN-monster - hurtig sikker VPN-proxy” udviklet af en udvikler kaldet Autumn Breeze 2018. Ved at grave videre, opdagede vi en reference, at dette faktisk er et innovativt Connecting-produkt:

Innovativ forbindelse - Autumn Breeze VPN Monster

Da vi kiggede på en anden Autumn Breeze-app, HOT VPN-Free&# 65381; blokering&# 65381; Proxy, vi har bemærket, at deres privatlivspolitik indeholder navnet “Citronfedd” og ser ud til at være skrevet til den appudvikler:

Autumn Breeze er forbundet med citronfedd

# 6 SuperSoftTech: 3 samlede VPN-produkter

SuperSoftTech mobile VPN-tilbudSuperSoftTech mobile VPN-tilbud

Denne virksomhed udvikler følgende apps:

 • SuperVPN
 • VPN-betalingsværktøj
 • LinkVPN (ved hjælp af FuryWeb Tech, en anden af ​​Jinrong Zheng’s udviklernavne)

Interessante punkter at overveje:

Selvom dette officielt ejes af SuperSoftTech-selskabet det’s med base i Singapore, hører det faktisk til den uafhængige appudgiver Jinrong Zheng - sandsynligvis en kinesisk statsborger med base i Beijing.

Kontakt-e-mail-adressen i Play-butikken ([e-mail-beskyttet]) linker til en kinesisk adresse i Beijing. Jinrong Zheng har frigivet flere apps (hovedsageligt spil), der næsten alle starter med præfikset “super.”

SuperVPN er blevet rangeret som den # 3 mest malware-rigged VPN-app i en australsk undersøgelse fra 2016 af Csiro [pdf]:

SuperVPN malware

Interessant nok, AnchorFree’s Betternet er angivet som nr. 4.

# 7 Act Mobile Networks: 6 samlede VPN-produkter

Handle mobile netværk mobile VPN-produkterHandle mobile netværk mobile VPN-produkter

Som Act Mobile Networks udvikler det følgende apps:

 • VPN (Dash VPN)
 • Dash Net Accelerated VPN
 • VPN On - Hurtigste og bedste VPN

Interessante punkter:

Denne udvikler deler den samme registreringsadresse i Californien med Free VPN LLC, der udvikler følgende apps (iOS og Android):

 • Privat browser + USA Wifi VPN
 • Gratis VPN af Gratis VPN .org ™
 • VPN Pro + Fast videobrowser

Men i stedet for at der er et tilfældighed, eller at de bruger samme regnskabsfører eller anden grund, er disse virksomheder meget forbundet.

Ikke kun deler de den samme adresse, men de er også officerer i hinandens virksomheder:

gratis vpn llc actmobile netværk 1

gratis vpn llc actmobile netværk 2

Mest sandsynligt, de’er det samme firma: Actmobile Networks, som faktisk ikke er baseret i Californien (det’er nu inaktiv), men i Delaware.

Gratis VPN'er til mobil kun med kinesisk oprindelse

Vi opdagede, at en god mængde af de gratis VPN'er, der kun er til mobilenheder, ejes af kinesiske virksomheder eller virksomheder, der drives af kinesiske statsborgere.

Disse inkluderer:

 • Innovativ forbindelse (10 VPN-apps): Direktør Danian “Danny” Chen er en kinesisk statsborger (Chen’s LinkSure er den eneste aktionær og deler den samme adresse som Innovative Connecting)
 • Hotspot VPN (5 VPN-apps): Direktør Zhu Jianpeng har en boligadresse i Heibei-provinsen i Kina
 • Hej sikkerhed (3 apps): VPN-apps er en del af Shenzhen HAWK Internet, et datterselskab af det kinesiske større firma TCL Corporation
 • SuperSoftTech (2 apps): selvom det officielt ejes af Singapore-baserede SuperSoftTech, hører det faktisk til den uafhængige appudgiver Jinrong Zheng, en kinesisk statsborger med base i Beijing.
 • LEILEI (2 apps): af titlerne på VPN'erne (alle skrevet med kinesiske tegn), det’s sandsynligvis, at denne udvikler er kinesisk eller har base i Kina
 • Newbreed Network Pte.Ltd (6 apps): igen, mens den har en Singapore-adresse, er webstederne til dets VPN-apps SGreen VPN og NodeVPN helt på kinesisk, mens NodeVPN’s site viser People’Kina som sin placering.

Tjek vores anden forskning:

 • Gratis antivirus-apps, der anmoder om enorme mængder af farlige tilladelser, de ikke giver’t behov
 • Hvordan man slår Google Play’s algoritme og få 280 millioner installationer
 • Undersøgelse: hvordan verden’s øverste websteder sporer din online opførsel
 • Hvem dominerer det stigende VPN-marked i 2019? Her er tallene
 • VPN-fortrolig: hvor privat er dit VPN-køb?

Disclaimer:
Vi undersøger omhyggeligt vores historier og bestræber os på at præsentere et nøjagtigt billede for vores læsere. Vi’er du også menneskelig, og hvis du mener, at vi har begået en faktuel fejl (i modsætning til at være uenig i en mening), så kontakt os, så vi kan undersøge og enten rette eller bekræfte fakta. Kontakt os venligst ved hjælp af vores Kontakt os-side.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me