Udskrivning via VPN – hvorfor det kan være en udfordring


Med så mange fordele, fra øget sikkerhed til at fjerne blokering af geo-blokerede websteder, ændrer en VPN helt sikkert den måde, du opretter forbindelse til internettet til det bedre.

Men når du ændrer den måde, du opretter forbindelse til internettet, gør du’Jeg bliver nødt til at ændre, hvordan du bruger din computer på andre måder også. At’s, fordi når du først begynder at bruge en VPN, vandt nogle af de væsentlige processer, du er afhængige af’t fungerer nøjagtigt som de plejede at gøre. Et eksempel er udskrivning af fotos og dokumenter.

Hvis du bruger en trådløs printer derhjemme eller på arbejde, har du måske bemærket, at den vandt’t opret forbindelse til din computer eller fuldfør udskriftsjob, mens din VPN er online. Mange VPN-newbies antager, at dette bare er en irriterende fejl eller fejl, som deres udbyder har brug for at løse. Dog det’s er faktisk en uundgåelig konsekvens af at bruge en VPN.

Når du opretter forbindelse til en VPN-server, omdirigeres al din trafik gennem et eksternt netværk. At holde dine data væk fra lokale netværk er det, der holder dig skjult for din internetudbyder og hackere, og derfor er VPN'er et så godt sikkerhedsværktøj. Ulempen med at oprette forbindelse til internettet via et fjernnetværk er imidlertid, at din trådløse printer stadig vil være tilsluttet dit lokale netværk. Som et resultat, når du prøver at udskrive et dokument, vil din computer ikke kunne oprette forbindelse til printeren - ligesom det ville gøre, hvis du virkelig prøvede at udskrive fra et fjerntliggende sted.

Heldigvis, selv om dette problem kan være en stor gener, er der flere løsninger, du kan prøve, hvis du kan’t udskrive til en lokal printer, mens du er tilsluttet din VPN. Her er vores seks øverste tip til brug af din trådløse printer med en VPN.

Mulighed 1 - Skift dine VPN-indstillinger

Med nogle VPN'er er det så simpelt at få din computer til at oprette forbindelse til din trådløse printer som at ændre indstillingerne. Dette er muligt, hvis din VPN har en mulighed for at skifte brug af lokale netværksressourcer. Når den er aktiveret, giver denne mulighed dig mulighed for at oprette forbindelse til printere og andre enheder på dit lokale netværk uden at deaktivere din VPN.

Generelt findes denne indstilling i Indstillinger eller Indstillinger fanen på din VPN. Se efter det under en titel som Aktivér lokal LAN-adgang, Tillad adgang til lokale netværksenheder, eller noget lignende. Hvis du kan’t find indstillingen, kontroller hjælpefilerne fra din VPN-udbyder eller kontakt dem for at finde ud af, om denne funktion er tilgængelig.

Valgmulighed 2 - Opret forbindelse til din printer via IP

hvis du’er en Mac-bruger, og ovenstående mulighed gør det ikke’t fungerer for dig, kan du muligvis få din computer til at arbejde med din trådløse printer ved at oprette forbindelse direkte til den via sin IP-adresse. For at prøve denne metode er den første ting, du skal gøre, at finde din printer’s IP-adresse.

Hvis din printer har en skærm, kan du ofte se IP-adressen ved at vælge denne indstilling i menuen. Hvis ikke, kan du finde det ved midlertidigt at afbryde din VPN og følge disse instruktioner:

 1. Når først du’igen frakoblet, skal du linke din printer til din computer som sædvanligt.
 2. Gå til Apple-menuen, og vælg Systemindstillinger
 3. Klik Printere & Scannere, vælg derefter din printer på listen
 4. Klik Åbn udskriftskø, vælg derefter Udskriv testside fra Printer menu øverst på skærmen.
 5. Find enheds-URI på testsiden, og scan, indtil du ser ‘IP =’. IP-adressen er den nummerstreng, der er anført efter disse bogstaver.

Når du har IP-adressen, er det enkelt at forbinde din printer med IP-adresse.

 1. Gå til Apple-menuen, og vælg Systemindstillinger.
 2. Klik Printere & Scannere.
 3. På listen over tilsluttede printere og scannere er du’Jeg ser en ‘+’ knap. Klik på dette for at komme til Tilføj printere skærm.
 4. Vælg fanen IP, og skriv IP-adressen på din printer.
 5. Klik Tilføje. Når først du’Når du har gjort dette, skal din printer vises som online, selv når du’er tilsluttet din VPN.

Valgmulighed 3 - Brug router-appen

Tilslutter du din VPN via din udbyder’s computersoftware? Selvom disse standard VPN-klienter er tilstrækkelige til de fleste anvendelser, gør de det’er ikke altid ideel til brug af lokale enheder som printere. Skift til din VPN’s router-app kan i stedet hjælpe dig med at løse dine printerproblemer.

Denne metode fungerer, fordi når du bruger din VPN gennem din router, opretter hver enhed på dit netværk forbindelse til den samme fjernserver - inklusive din printer. Når din printer og computer begge er tilsluttet det samme netværk, skal du ikke have noget problem med at sende gennem udskriftsjob som normalt.

Ikke hver VPN har en router-app, men det gør aldrig ondt at tjekke din udbyder’s hjemmeside eller kontakt dem for at finde ud af det. Da router-apps har andre fordele, såsom øget brugervenlighed og muligheden for at bruge din VPN på enheder, der ikke gør’t har en dedikeret app, kan du overveje at opgradere til en anden udbyder, hvis din kun har computer- og mobilapps.

Ingen VPN er perfekte, men denne kommer forbandede tætte lynhastigheder, uknuselig sikkerhed, P2P-venlig privatlivspolitik - ExpressVPN udmærker sig ved næsten alt. Hent ExpressVPN

Valgmulighed 4 - Brug delt tunneling

Som standard, når du’igen forbundet til internettet via din VPN, dirigeres al din trafik gennem en VPN-tunnel. Selvom dette er fantastisk til sikkerhed, er det, der sender dig hver smule data til fjernserveren, hvad der forhindrer dig i at sende opgaver til din lokale, trådløse printer. Nogle VPN'er har dog en særlig funktion, der giver dig mulighed for at sende de valgte data over din sædvanlige, lokale forbindelse uden at afbryde forbindelsen til din VPN. Denne funktion kaldes split tunneling.

Som navnet antyder, opdeler split tunneling din trafik i private (VPN-routede) data og offentlige (lokalt dirigerede) data. Hvis din VPN har delt tunneling, du’Jeg vil være i stand til at vælge hvilken software på din computer, der kan sende data via VPN, enten ved at ekskludere specifikke apps eller kun tillade bestemte apps. Hvis du f.eks. Udskriver ofte fra en PDF-læser eller teksteditor, kan du indstille din VPN til at forhindre, at softwaren opretter forbindelse. Hvis du holder disse apps på din lokale forbindelse, kan de derefter synkronisere med din lokalt tilsluttede printer.

Selvfølgelig’Det er vigtigt at bemærke, at begrænsning af bestemte apps fra at oprette forbindelse til din VPN betyder, at alle data, du sender fra dem, kunne ses af din internetudbyder eller nogen anden, der snuskede på din forbindelse.

Valgmulighed 5 - Brug Google Cloud Print

En anden god måde at omgå disse VPN-begrænsninger er at bruge en fjern trådløs udskrivningsmetode, der ikke gør’t kræver, at din printer og computer er tilsluttet det samme netværk. Der er mange fjerntrykstjenester tilgængelige i dag, men Google Cloud Print er en af ​​de mest populære og tilgængelige. Ved hjælp af Google Cloud Print kan du udskrive et dokument til en printer, der findes på ethvert netværk - hvad enten det er’er halvvejs rundt om i verden eller på dit kontor.

Det’er let at konfigurere Google Cloud Print med enhver trådløs printer:

 1. Åbn din Chrome-browser.
 2. Gå til Indstillinger, rulle ned til Fremskreden, og klik Google Cloudprinter under Trykning afsnit.

Skriv alternativt chrome: // setting / cloudPrinters i navigationslinjen.

 1. Klik Administrer Cloud Print-enheder.
 2. Log ind, og følg derefter trinnene for at tilføje din printer.

Når først du’har tilsluttet din printer til skyen, er det nemt at udskrive dokumenter. Alt hvad du skal gøre er at gå til google.com/cloudprint og uploade din printfil. Windows-brugere kan spare tid ved at downloade Google Cloud Print-appen, som tilføjer Cloud-udskrivning til dit almindelige udskrivningsvindue. Du kan også udskrive direkte fra Gmail-appen ved at klikke på 3-punkts-menu-knappen på en hvilken som helst e-mail og vælge Google Cloudprinter.

Der er dog en ulempe med denne metode: For at udskrive skal du have en computer tændt og tilsluttet dit lokale netværk (uden VPN), når du vil udskrive. Som et resultat heraf’er bedre egnet til kontorer med flere computere end til VPN-brugere til hjemmet.

Heldigvis er der en måde at omgå dette på, hvis du kan lide lyden af ​​Cloud-udskrivning - opgrader til en Cloud-klar printer. Disse printere er allerede konfigureret til at oprette forbindelse til Cloud-udskrivningstjenester, så de ikke gør det’t har brug for enhver pc-forbindelse for at arbejde. hvis du’Når du ikke er sikker på, hvor du skal starte, er HP ePrint-linjen fantastisk til dette formål.

Valgmulighed 6 - Tilslut din printer med et kabel

Hvis du kan’t brug ovenstående muligheder uanset årsag der’s en enkel løsning, du kan bruge i en knivspids, når du kan’t udskrive til en lokal printer, mens du er tilsluttet din VPN: tilslut din printer til din computer via et kabel. Når din printer og computer er tilsluttet direkte i stedet for over internettet, skal du ikke’t har problemer med at udskrive dine dokumenter, selv når din VPN er aktiv.

De fleste printere opretter forbindelse til computere ved hjælp af standard USB AB-kabler, som du kan afhente billigt i de fleste papirvarer og computerforretninger. Selvfølgelig er denne metode low-tech og fungerer kun, mens din printer er tilsluttet din computer, så det’er bedst at prøve en af ​​de ovennævnte løsninger for at løse problemet permanent.

Med så mange tilgængelige rettelser, du’være sikker på at finde en der fungerer til dig og dit udskrivning dilemma. Og husk, selvom det kan tage nogen tid at finde ud af, hvordan man bruger en VPN, er sikkerhedsfordelene langt større end negativerne.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me