Hvorfor er min VPN-forbindelse så langsom? 7 måder at øge VPN-hastighed på


Et virtuelt privat netværk giver dig mulighed for at skjule din IP-adresse og kryptere dine oplysninger, så svindlere, hackere og svindlere ikke kan få adgang til dine private onlineoplysninger. En anden grund til, at du vil søge VPN-tjenester, er at omgå geo-blokerede websteder fra bestemte lande. De giver dig adgang til politiske nyhedswebsteder, filmwebsteder, download musik og andre filer.

Selvom mange potentielle VPN-brugere nyder disse fordele, er de imidlertid også bekymrede over VPN-indflydelse på internethastigheden. hvis du’er du en af ​​os, spørger du måske “hvorfor er min VPN-forbindelse så langsom?” eller “gør en VPN langsom downloadhastighed?”. Lade’s udforske dette problem i detaljer.

Hvad der forårsager en langsom VPN-forbindelse?

1. Afstand til VPN-serveren

Den mest påvirkende faktor er den internethastighed, du bruger, og afstanden mellem din placering og VPN-serveren. For eksempel, hvis du opretter forbindelse fra Dubai til en Washington DC VPN-server, kan du opleve langsommere internethastighed. Se efter en VPN-udbyder, der har servere forskellige steder, og sørg for, at nogle af dem er i nærheden af ​​dig.

2. VPN-serverbelastning

En anden årsag til en langsom VPN-forbindelse er dens serverbelastning. Dette sker der hovedsageligt med gratis VPN-tjenesteudbydere når der er mange brugere, der er tilsluttet en server på et bestemt tidspunkt. Det overbelaster serveren og sænker VPN-downloadhastigheden i overensstemmelse hermed. I dette tilfælde skal du prøve at oprette forbindelse til en anden server i det samme land.

3. Protokoller og kryptering

Der er fire mest almindelige VPN-protokoller. Normalt tilbyder udbydere L2TP, IPSec PPTP og OpenVPN, mens nogle andre tilbyder SoftEther eller SSTP. Hver protokol har et andet krypteringsniveau, og hver protokol bruges i forskellige tilfælde. Hovedreglen er jo højere krypteringsniveau - jo lavere VPN-hastighed. Med 128-bit kryptering får du generelt bedre forbindelseshastigheder med L2TP, IPSec og PPTP. Brug OpenVPN (som er mere krypteret og mere sikker) har du dog en langsom forbindelse. SSTP har den bedste balance i krypteringsniveau og hastighed, men det’s kun tilgængelig på Windows.

Læs mere: Mest sikre VPN-protokoller

4. ISP-hastighedsbegrænsning

Dine Virtuelt privat netværk vil aldrig være hurtigere end internethastigheden, som din internetudbyder leverer. Hvis din plan er 40 Mbps, så er det’s den maksimale hastighed, som en VPN kan give, selvom det’er i stand til 50 Mbps.

5. Antivirus-software

Det’er almindeligt for firewalls at bremse VPN-forbindelser. hvis du’vi har allerede krydset andre muligheder, prøv midlertidigt at deaktivere dine antivirusværktøjer så du kunne se, om de’er årsagen til dine VPN-hastighedsproblemer.

7 måder at øge din VPN-hastighed på

Så du startede dit store forhold til en VPN, og forbindelsen er ikke så glat som du forventede, antager vi? Sikkerhed kommer til en pris, min ven. Normalt er denne pris et 10-20% fald i din internethastighed, men hvis du har lyst til at lide af mere, så lad’s grave dette problem lidt dybere.

Her er nogle ting, du kan gøre for at øge din hastighed og glemme utåleligt langsomme VPN-forbindelser.

1. Skift VPN-port / protokol

En VPN-software opretter normalt forbindelse til servere på et præcist portnummer. For eksempel forbindes det til portnummer 443, når du bruger a UDP eller TCP-protokol. Nogle websteder begrænser hastigheden af ​​visse protokoller eller porte. Prøv at ændre protokollen eller porten, indtil du finder den hurtigste kombination.

2. Skift servere

Vælg en server, der er geografisk tæt på dig. Dette resulterer normalt i øget ydelse på internethastigheden. Derudover kan skift til en server i den nærmeste placering muligvis lette eventuelle overbelastningsproblemer, afhængigt af hvor tæt det er på din placering.

3. Udskift WiFi med en kabelforbindelse

Trådløse forbindelser er afhængige af et delt netværk for at transmittere data mellem mange enheder, hvilket normalt resulterer i langsommere hastigheder. Derfor er en af ​​de mest almindelige metoder til at forbedre din VPN-oplevelse at bruge kabelforbindelser. De vil bestemt øge din hastighed og sikre konsistens.

4. Opgrader dine ISP- eller VPN-planer

En VPN kan ikke øge din internethastighed ud over, hvad din internetudbyder leverer. I dette tilfælde skal du opgradere din internetplan til et hurtigere niveau. Husk dog, at internetudbydere muligvis ikke leverer de hastigheder, de lovede.

5. Skift enheder

Nogle enheder har ikke kapaciteten til at levere høje hastigheder på grund af den tunge kryptering af et virtuelt privat netværk. Normalt det’s ældre iOS- og Android-enheder, routere, netværksbundet lagerplads. hvis du’bruger du en af ​​dem, så er din eneste løsning at skifte en enhed, der har en meget mere kapabel processor.

6. Don’t opsæt en VPN på din router

Når du begynder at bruge en VPN, kan du enten konfigurere den på hver af dine enheder eller på din router. Hvis du gik efter den sidstnævnte, du’Jeg har noget arbejde at gøre. En router vil sandsynligvis aldrig indhente hastighederne på din enhed. Plus, du kan’t forventer, at din VPN er hurtig, når din router krypterer data til flere enheder.

7. Brug delt tunneling

For at undgå identitetslækager overfører hovedparten af ​​VPN-klienter netværkstrafik gennem krypteret tunnel. Ja dig’du er mere sikker, men du kan lige så godt være langsommere. For eksempel, hvis du kun ønsker at downloade torrenter anonymt, donerer du ikke’t har faktisk brug for at rute din e-mail eller gennemse den samme forbindelse. Spaltet tunneling giver dig mulighed for at overføre browsertrafik gennem VPN, mens alt andet bruger den almindelige forbindelse.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me