Mest almindelige VPN-fejl

VPN'er er en fantastisk måde at forblive anonyme og beskyttede, når man surfer på nettet. For at gøre dette opretter en VPN sikre tunneler fra klienten til serveren, alt via Internettet. Der er mange forskellige VPN-udbydere, som du kan bruge, der tilbyder forskellige funktionaliteter og med forskellige omkostninger. Næsten alle af dem vil dog på et eller andet tidspunkt opleve et problem. Når der opstår en fejl, er det vigtigt ikke at blive afskrækket af det som for det meste, dig’Jeg kan løse disse selv ved at følge de enkle processer, som vi skitserer ved siden af ​​hver fejl.


Vi forstår, at disse VPN-systemer kan være svære at konfigurere, simpelthen på grund af den involverede teknologi. At’hvorfor det kan være særlig nedslående at opdage et problem eller at blive konfronteret med en fejlkode. Aldrig frygter dog, vi’er lige her for at hjælpe dig gennem det hele.

Når en VPN mislykkes, vil klientprogrammet normalt rapportere en fejlmeddelelse, oftest med en fejlmeddelelse i form af en kode. Der findes bogstaveligt talt hundreder af forskellige VPN-fejlkodemeddelelser, men der er et nummer, der vises regelmæssigt, og det er disse, vi vil dække i denne artikel.

For det meste har disse VPN-fejl bare brug for en standard fejlfindingsprocedure for at sikre, at alt fungerer problemfrit igen. Ofte kræver disse opløsninger noget så simpelt som at sikre, at computeren bruger VPN-klienten, mens den er knyttet til Internettet. Det kan også være vigtigt at kontrollere, at VPN har de rigtige netværksindstillinger på plads, så den faktisk er i stand til at arbejde med VPN-serveren. Hvis disse mislykkes, har den ældgamle mulighed for at slukke og tænde ting en tendens til at udføre mirakler. Du skal blot slukke for netværket’s firewall kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der forårsager interferensen i VPN. Nogle VPN'er har imidlertid brug for endnu flere fejlfindingsmuligheder, hvis de skal gå tilbage til at arbejde med succes.

Nogle af jer har måske brugt tiden på at konfigurere VPN og ved faktisk ikke, hvad de skal gøre, hvis der er et problem. Ovenstående opløsninger er kun det grundlæggende, så i resten af ​​artiklen vil vi forsøge at dække en række specifikke fejl, hvilket giver dig måderne til at identificere eventuelle problemer.

VPN-fejlkode 800 forklaret

Fejl ved forbindelse til VPN, forbindelsesfejl 800 er det mest almindelige problem, der opstår, når du har at gøre med en VPN. Denne fejlkode betyder ganske enkelt, at en ny fjernforbindelse ikke kunne oprettes og ofte vises som “VPN-forbindelsen mislykkedes med fejl 800”. Dette betyder normalt, at VPN-serveren faktisk ikke kan nås, hvilket er grunden til, at de meddelelser, der er sendt af klienten (du), ikke når serveren.

Der er mange grunde til, hvorfor disse meddelelser ikke sendes til serveren, og normalt har dette at gøre med, at VPN har et ugyldigt navn eller endda adresse på den krævede VPN-server. I andre tilfælde er der netværks firewalls, der faktisk blokerer VPN'er fra at få adgang til dem på denne måde, hvilket også resulterer i, at VPN-tunnelen mislykkedes fejl 800 meddelelser.

En anden grund til, at du har vist fejlen 800 VPN-tunnelfejlkoden, vises, hvis klienten (dvs. dig), har mistet din service i forbindelse med forbindelsestiden til det lokale netværk. Den sidste årsag til, at fejlen 800, der ikke kan oprette forbindelse til VPN-pop-up-meddelelser, er, hvis IPSec-forhandlingen til L2TP / IPSec-tunnelen, som klienten bruger, har en dårlig konfiguration inden for dets sikkerhedsprotokoller..

Der er en hovedårsag til dette, hvilket ofte er tilfældet, når VPN-tunnelen er indstillet som en automatisk. Dette betyder, at med fejlen 800 blev fjernforbindelsen ikke oprettet, fordi de forsøgte VPN-tunneler mislykkedes, og dermed problemet.

Sådan løses VPN-fejl 800

Der er en række forskellige indstillinger, som du kan bruge til at få tingene til at gå igen, især hvis fejlen opstod på en Microsoft Windows-baseret maskine. Uanset om det er Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 eller Vista, er der måder, du kan løse det selv på. Det første trin er at krydstjekke med VPN-serverens brugernavn, adgangskode og adresse er alle korrekte. Derefter er det en enkel ting at sikre, at indstillingerne for både routeren og firewall tillader, at PPTP eller VPN faktisk går gennem TCP Port 1723. I dette tilfælde skal GRE Protocol 47 også etableres for at tillade denne PPTP VPN-forbindelse.

Windows-brugere, der får Windows VPN-fejl 800, kan finde alt dette i VPN-egenskaberne. Ved at klikke på fanen sikkerhed giver du mulighed for at ændre VPN-typen til Point to Point Tunneling Protocol (PPTP), hvilket giver dig adgang igen.

VPN-fejlkode 691 forklaret

Hvis du nogensinde får VPN-fejlkoden 691, kan det være noget forvirrende at vide nøjagtigt, hvad dette betyder og efterfølgende, hvordan man løser det. Heldigvis er ud af alle VPN-fejl, der viser op VPN-forbindelsesfejl 691, faktisk en af ​​de nemmeste at løse og en, der er forårsaget af det mindst stødende problem.

For det meste opstår fejlen 691, der opretter forbindelse til VPN-meddelelsen, når forbindelsen mislykkedes, fordi brugernavnet og adgangskodekombinationen, der blev givet af dig, klienten, ikke blev genkendt af serveren. Det kan også være, at godkendelsesprotokollen ikke var tilladt på den bestemte fjernadgangsserver. Dette betyder, at selv når du bruger en højprofil VPN, såsom Pure VPN, kan fejl 691 stadig opstå.

I hovedsagen opstår VPN-forbindelsesfejl 691, når godkendelsesdelen af ​​forbindelsen mislykkedes, fordi de forkerte oplysninger eller legitimationsoplysninger blev givet til serveren.

Sådan rettes VPN-fejl 691

Opsætning af VPN'er kan være kompliceret i starten, men mange af disse fejl kan faktisk rettes af dig selv uden behov for ekstern hjælp. Hvis VPN-fejl 691 Windows XP, Windows 77, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller Vista Windows VPN-fejl 691 opstår, er der adskillige trin, du kan tage for at løse den og komme tilbage til at arbejde anonymt.

Det vigtigste trin til at løse forbindelsen mislykkedes med fejl 691 VPN-problem er først at sikre, at det rigtige brugernavn og adgangskode blev indtastet i VPN. For at sikre, at adgangskoden er korrekt, og at der ikke gentages fejlen 691 på VPN, foreslår vi, at du sikrer, at Caps Lock ikke er aktiveret, når du skriver. Det’Det er også vigtigt at sikre dig, at protokollen til godkendelse af dig’ve, der er valgt til serveren, er faktisk tilladt af denne server.

VPN-fejlkode 720 forklaret

Når du bruger en VPN er det relativt almindeligt, at et problem af en eller anden art dukker op under brugen. VPN-fejl 720, en forbindelse til fjerncomputeren mislykkedes, er en af ​​de mest almindelige af disse. Dette er simpelthen computerens eller enheds manglende evne til faktisk at nå serveren. Dette skyldes, at IP-adressen ikke fungerer korrekt og betyder, at du’Jeg skal faktisk etablere en gyldig server-IP-adresse for at fortsætte med at surfe på Internettet på en anonym måde. Selv hvis du’ved hjælp af Windows VPN-fejl 720 kan og vil forekomme, hvis tingene ikke er tilfældet’t arbejder rigtigt.

Sådan løses fejl VPN-fejl 720

VPN 720-fejlen Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 alle vil lide problemer. For at løse dette skal du åbne Network and Sharing Center og gå til Skift adapterindstillinger.

Når du er her, skal du finde den indgående forbindelse, hvor du kan højreklikke for at ramme egenskaberne. Gennem dette, dig’Jeg finder fanen Netværk, og find internetprotokollen version 4 eller IPV4. Dobbeltklik på dette vil se det åbne i egenskaber, hvor du derefter kan vælge den som den IP-adresse, du vil bruge, når du opretter forbindelse til serveren via VPN.

Denne metode skal fungere for ovennævnte operativsystemer og se dig godt på vej til at fungere godt igen.

VPN-fejlkode 789 forklaret

hvis du’igen ved hjælp af et Windows-operativsystem, vil du på et tidspunkt støde på VPN-fejl 789 L2TP-forbindelsen mislykkedes. Uanset om du bruger en Meraki Client VPN, kan der stadig opstå fejl 789. Som vi sagde, dette er en fejl i L2TP-forbindelsen og har en tendens til at forekomme, fordi sikkerhedslaget er mødt med en behandlingsfejl under forbindelsen mellem klienten (dig) og serveren. Heldigvis er dette en mere generisk fejl, der skal opstå, når du bruger en VPN, og hvis du ved hvad du skal gøre, er det nemt at rette op.

Sådan rettes VPN-fejl 789

Uanset hvilket operativsystem du bruger der’s en mulighed for Windows VPN-fejl 789 Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP er alle følsomme for denne begivenhed. Især gennem Windows 7 L2TP IPSEC VPN-fejl 789 kan forekomme. For at undgå, at dette sker igen, kan du sikre dig, at det rigtige certifikat bruges på begge sider, din og serveren’s. I nogle tilfælde kan der være en Pre Shard-nøgle eller PSK, der skal bruges, så du skal være sikker på at bruge den konfigurerede PSK på både din ende og VPN-serveren, for at tingene fungerer problemfrit.

VPN-fejlkode 807 forklaret

Fejl 807 er et almindeligt VPN-problem, hvor netværksforbindelsen mellem klientcomputeren og VPN-serveren afbrydes. Faktisk handler dette spørgsmål mere om serveren end den faktiske enhed, du bruger. Ofte vises denne meddelelse på en række operativsystemer, herunder en Microsoft VPN-fejl 807 Windows 10, Windows 8.1.

Normalt er dette problem forårsaget af et problem i VPN, der transmitteres til den anden server. Resultatet af dette er fra latenstid eller endda at din VPN-server har kapacitet. Det kan også være fra overbelastning på serveren, en firewall-blokering, en defekt internetforbindelse eller endda en systemcache, der er blevet overbelastet. I disse tilfælde donerer du ikke’Det er ikke nødvendigt at få panik, da der er ting, du kan gøre for at oprette forbindelse igen og sikre dig, at du kan surfe anonymt online.

For det meste involverer dette simpelthen genforbindelse til VPN-serveren, men hvis problemet bliver kontinuerligt, vil vi foreslå, at du kontakter administratoren for at se, hvordan netværkets kvalitet faktisk er.

Sådan rettes fejl VPN-fejl 807

På et tidspunkt vil du sandsynligvis opleve dette netværksproblem. Hvis du har Windows VPN-fejl 807, er det let at løse, da dette problem fortsætter som en fejl 807 VPN Windows 7 og Windows 8.1.

Det første trin er midlertidigt at deaktivere den antivirus, du har på plads, og også firewall. Du bliver også nødt til at konfigurere VPN'er på tværs af alle dine enheder. Overraskende er dette ofte den mest almindelige årsag til, at fejlen 807 opstår, og dette er simpelthen fordi firewall blokerer for din anmodning om at oprette forbindelse.

Derefter skal du rense både din historie og cookies. Dette kan gøres gennem dit register eller alternativt kan du downloade CCleaner og lade det køre for at rydde alt ud.

Trin tre kræver, at du kontrollerer VPN IP-adresse, adgangskode og brugernavn for at sikre, at alle af dem er korrekte. Endelig skal du tjekke gennem VPN-egenskabssektionen i fanen Sikkerhed og sikre dig, at forbindelsestypen er indstillet til Point-to-Point Tunneling Protocol, også kendt som PPTP. Valg af IPN-adresse på VPN og kontrol af forbindelsen skal se dig tilbage i branchen.

En anden meget enkel metode til at løse dette problem er ved at kontrollere internetforbindelsen. Hvis Internettet ikke fungerer korrekt, er det vigtigt, at du blot frakobler routeren og genstarter den. Alternativt skal du fjerne stikket til LAN'et og derefter tilslutte det igen.

Når du har gennemført et eller alle disse trin, skal du finde ud af, at alt fungerer korrekt. Hvis denne fejl dog fortsat dukker op, kan det være tid til at kontakte supportpersonalet på den bestemte VPN, du bruger.

VPN-fejlkode 812 forklaret

VPN-problemet med 812-fejl, der opstår, er, når forbindelsen forhindres på grund af en politik, der er konfigureret af RAS- eller VPN-serveren.

Normalt vil den fejlmeddelelse 812, der dukker op, specifikt beskrive problemet som med den godkendelsesmetode, der bruges via serveren, og at brugernavnet og adgangskoden ikke’t ser ud til at matche de, der blev konfigureret gennem forbindelsesprofilen i den indledende installationsfase. Ofte går meddelelsen videre til at sige, at du endda bør kontakte administratoren af ​​serveren for at informere dem om den fejl, der er dukket op.

Nogle gange bliver dette et problem, da serveren kan sløjfe, starte og stoppe regelmæssigt. Heldigvis er der en rettelse til fejlen 812 VPN-server 2012-problemer. Herunder er en måde at løse RAS VPN-serverfejl 812.

Sådan løses fejl VPN-fejl 812

hvis du’er bekymret for fejlen 812 VPN-forbindelsesproblemet, her’er en løsning. Det involverer en ændring af den primære DNS. Du bliver nødt til at ændre dette til domænecontrolleren.

Når du har opnået dette, skal du konfigurere den sekundære DNS og gøre dette til den eksterne server. Vi er nødt til at gå tilbage til den primære DNS på dette tidspunkt og indstille dette til 8.8.8.8, da dette er Primær Google.

Når indstillingerne er anvendt, kan du derefter kontrollere VPN-forbindelsen. Dette skal løse problemet, da det er et RAS-serverforbindelsesproblem. Denne løsning løser VPN-fejlen 812 Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Dette er blot nogle af de problemer, der kan påvirke dig, når du bruger en VPN. Disse problemer har en tendens til at påvirke Windows-brugere med nogle problemer, der er mere udbredt i nogle operativsystemer end andre.

Som en generel regel kan alle Microsoft-systemer blive påvirket af en eller anden af ​​disse fejl. Windows 7, 8, 8.1, 10, XP og Vista kan alle blive påvirket, men løsningen, der er anført ovenfor, skal få dig gennem disse problemer. For yderligere problemer med fejlkoden, se resten af ​​vores websted.

Forhåbentlig hjælper alle disse oplysninger dig med til en glad og stressfri VPN-oplevelse, idet du opretholder din anonyme og sikre internet surfing.

Anbefalet læser

Mest sikre VPN-protokoller

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me