Google Cloud VPN Oversigt

Det er svært at benægte, at Google er vokset markant, lige siden det brast på scenen i de sidste faser af det 20. århundrede. Når alt kommer til alt er det gået fra at være bare en søgemaskine til at tilbyde vidt brugte tjenester og produkter som YouTube og Google Mail, ud over en af ​​verdenen’s mest populære mobile operativsystemer i form af Android. Så det’det er sikkert at sige, at Google’s produkter har taget verden med storm i de sidste par årtier.

Efter introduktionen af ​​Google Cloud Platform i 2008 begyndte tech-giganten at levere en samling af deres databehandlingsressourcer - hvilket gjorde dem tilgængelige som et offentligt cloud-tilbud, som offentligheden kunne udnytte fuldt ud. I 2017 havde Google lavet 22 zoner og 8 nyhedsregioner til rådighed, hvilket udvidede det oprindelige tilbud på 18 zoner i 6 regioner. Dette omfattede Oregon, Iowa, Belgien, Taiwan, Tokyo og South Carolina.

En af de mest populære tjenester leveret af Google Cloud Platform er utvivlsomt Google Cloud VPN-tjenesten - så du kan forbinde netværket i dine lokaler til dit Google Cloud Platform Virtual Private Cloud (VPC) netværk. Dette gør brug af en sikker IPsec VPN-tunneling-protokol som krypterer trafik, der kører mellem de to netværk ved en gateway, så dekrypteres den af ​​den anden VPN-gateway.

I den følgende artikel, vi’Jeg går nærmere ind på, hvad Google Cloud VPN handler om, og hvordan det kan hjælpe med at sikre private netværk og alle data, der overføres over netværket. Så uden yderligere problemer, lad’s komme til det!

Hvad er Google Cloud VPN, og hvad gør den?

Før vi springer ind i, hvordan Google Cloud VPN fungerer, ville det være passende at forklare nøjagtigt, hvad det er først, ikke? Det er vel egentlig en service, der giver dig mulighed for at forbinde din eksisterende infrastruktur til den bredt anvendte Google Cloud Platform, også kendt som GCP.

Ved hjælp af den samme infrastruktur, der bruges til slutbrugerprodukter, herunder YouTube og Google Search, er Google Cloud Platform gået fra styrke til styrke, idet det giver sin brugerbase mulighed for at drage fordel af over 50 tjenester. Dette inkluderer ikke kun Google Cloud VPN, men det inkluderer også sådanne ting som Opbevaring og databaser, netværk og identitet, styring og udviklerværktøjer, og så meget mere.

Hver funktion på Google Cloud Platform kan bruges individuelt eller endda i kombination. Så hvis du’når du ønsker at gøre brug af Google Cloud VPN-tjenesten sammen med en anden af ​​tjenesterne, har du muligheden for at gøre nøjagtigt det, hvis du ønsker det.

Nu hvor du’Vi har fundet ud af lidt om Google Cloud VPN og den service, den er i stand til at give dig, den’det er tid for dig at opdage nøjagtigt, hvordan det fungerer, og hvordan det kan hjælpe med at sikre dine data, der overføres over dit netværk. Her’s alt hvad du har brug for at vide.

Hvordan fungerer Google Cloud VPN?

hvis du’hvis du ønsker at gøre brug af Google Cloud VPN, er der nogle ting, du skal være opmærksom på på forhånd. Med det i tankerne vil følgende afsnit dække alle de vigtige oplysninger, der giver dig en dybere forståelse af, hvad Google Cloud VPN er i stand til, når du har alt, hvad du har brug for for at komme i gang.

Når du har tilmeldt dig Google Cloud Platform, har du muligheden for at drage fuld fordel af hver enkelt ressource, der er tilgængelig via tjenesten. Naturligvis er Google Cloud VPN kun en af ​​de tjenester, du råder over - så du kan forbinde dit private, lokale netværk til de sikrede ressourcer på den utroligt kraftige og sikre Google Cloud-platform.

Arbejder over en IPsec forbindelse ved hjælp af et delt håndtryk (enten IKEv1 eller IKEv2) Understøtter Google Cloud VPN både statiske og dynamiske ruter, når du bruger en Cloud Router. Det, der dog er vigtigt at huske, er, at Google Cloud VPN er kun til router-til-router VPN-forbindelser, og ikke klient-til-sted-forbindelser. Dette er noget, du ville gøre, hvis du skulle oprette forbindelse ved hjælp af en enhed såsom en computer eller en tabletenhed.

Hele opsætningsprocessen skal være relativt enkel og enkel for enhver, der er ekspert, når det gælder opsætning af VPN-forbindelser. For at få tingene i gang skal du køre gennem dine indstillinger på Google Cloud Platform webgrænseflade. Når du først har gjort det nøjagtigt, vil du være i stand til at forbinde din eksisterende infrastruktur til den sikre Google Cloud Platform over internettet - ved at drage fuld fordel af den godkendte og krypterede forbindelse, der altid holder dine personlige oplysninger og data sikre.

Husk dog, at selvom VPN fra sted til side understøttes med en SLA på 99% serviceadgang, har du brug for en dedikeret fysisk eller virtuel VPN-gateway på klientsiden. Så husk at huske dette, før du forsøger at få alt opsat.

Endelige tanker

Så der har du det! Det afslutter vores komplette oversigt over Google Cloud VPN! Det’det er klart at se, at det giver dig mulighed for at sikre dit private netværk med en krypteret forbindelse, alt sammen med at sikre, at alle data, der overføres over netværket, holdes sikre og langt væk fra nysgerrige øjne..

Dette er et godt valg for virksomheder, der søger at forhindre, at deres data udsættes for uautoriseret adgang, og giver dig mulighed for at drage fordel af dine Google Cloud Platform (GCP) ressourcer ved at forbinde dem til dit private netværk via et VPN (Virtual Private Network) Hvad er en VPN?.

Alt i alt det’Det er vigtigt at huske, at du skal gøre alt, hvad du kan for at beskytte dine personlige oplysninger i den digitale tidsalder. Når alt kommer til alt er der et stadigt stigende antal cyberangreb, der forekommer overalt i verden. Så hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler, kan du godt blive et offer selv. Heldigvis er en VPN den perfekte løsning, da den ikke kun beskytter dine data, den krypterer også din webtrafik og giver dig også mulighed for at nyde sikker og anonym browsing.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me