TorGuard mod NordVPN

I dag vi’Jeg vil sammenligne to af de bedste tilgængelige VPN'er - TorGuard vs NordVPN. Begge findes konstant blandt de top 5 på forskellige websteder for tech og cybersikkerhed, og begge har hære af fans, der kan fortælle dig, at en af ​​dem er en no-brainer, mens den anden er et stykke møde.


Vi lægger denne sammenligning i hænderne på en, der ikke er fan af en af ​​disse for at se, hvor den ene klarer sig bedre end den anden, og hvad det samlede resultat er efter at have opsummeret nøglepunkter som sikkerhed, hastighed, streaming, torrenting, arbejde i Kina , brugervenlighed, support og pris.

Endelig vil vi igen understrege det “Tor” i TorGuard fejles ofte som en henvisning til Tor-netværket, men faktisk det’er en forkortelse af “torrent”.

Sikkerhed

Privatliv

NordVPN er registreret i Panama - en klar vinder med hensyn til politik for datalagring og generelle udsigter til databeskyttelse. TorGuard hører til USA - et land med 5 øjne med en historie om overtrædelser af privatlivets fred og retten (under visse omstændigheder) til at anmode om personoplysninger fra ethvert firma i USA. Mens TorGuard tilfældigvis er et sådant firma, skal du ikke bekymre dig for meget - det ser ud til, at de har en forsvarlig ingen logningspolitik.

I år afslørede vi imidlertid, at TorGuard bruger Gmail som deres posttjeneste, som ikke er den sikreste, når det gælder om at sikre, at dine oplysninger holdes væk fra tredjepart. Da Google afslørede, at nogle tredjepartsudviklere kan få adgang til din e-mail, udgør dette en potentiel trussel for alle, der bruger TorGuard.

Omdømme klogt, begge VPN'er har et godt navn, medmindre NordVPNs nylige data mining-skandale viser sig at være sandt - det ville virkelig gøre TorGuard vs NordVPN-kampen hurtig. TorGuard skal endnu ikke bebrejdes for alt, hvad der alvorligt går på kompromis med brugeranonymiteten.

Tekniske aspekter

TorGuard deaktiverer IPv6 automatisk mens den også blokerer for potentielle DNS / WebRTC-lækager. Det understøtter OpenVPN, SSTP, IKEv2, L2TP / IPSec-protokoller. NordVPN har også de samme anti-lækage-funktioner samt yderligere PPTP-protokoller.

Når det kommer til yderligere sikkerhedsfunktioner, ender TorGuard vs NordVPN med, at sidstnævnte vinder runden: Dobbelt VPN (dobbelt kryptering, ofrer hastighed), Tor over VPN (kryptering på øverste niveau, ofrer endnu mere hastighed) og CyberSec (til at blokere mistænkelige websteder og scripts fra tredjepart) er noget, som TorGuard endnu ikke finder et svar på. Selvom det’er meget bedre end en Windows Firewall, vi’er du stadig ikke sikker på om CyberSec. Men de to første er bestemt gode funktioner, når du skal være helt sikker på, at dine data ikke gør det’t ender i hænderne på en nysgerrig onkel ved navn Sam.

TorGuard har en Stealth VPN-funktion, der tillader at omgå Deep Packet Inspection (DPI), som er praktisk, hvis du’re i Kina eller ethvert andet land med tunge restriktioner. NordVPN har sit eget værktøj, kaldet Obfuscated servers, der tjener det samme formål.

Endelig hævder TorGuard ikke at have virtuelle servere - et afgørende punkt, hvis du ikke gør det’t vil have, at dine data ender i et land, der har fulde rettigheder til at kontrollere dem. NordVPN gør det ikke’t fremsætter dette krav og nægter at gå ind i ringen for denne runde af TorGuard vs NordVPN.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er Lord of Security?

Vores konklusion er, at NordVPN er en snæver vinder. Vej tilbage i 2017 kontrollerede Comparitech større VPN'er og fandt, at både NordVPN og TorGuard havde en midlertidig udløst IP-trafiklækage på Mac. TorGuard-resultater for Windows var ikke tilgængelige, men det viste en vedvarende udløst WebRTC-lækage på Mac, hvilket betyder, at hvis lækagen udløses, vil den fortsætte.

Det er helt sikkert, at NordVPN endnu ikke fremsætter et krav, de ikke giver’t har nogen virtuelle servere. Men selvom dette stilles spørgsmålstegn, må vi erkende, at TorGuard opholder sig i USA lige nu uden planer om at flytte til et mere privatlivsvenligt sted, mens NordVPN er under Panama-jurisdiktion.

Hastighed og ydeevne

TorGuard kan prale af en solid 3000+ servere (ingen af ​​dem er virtuelle) i 50+ lande, mens NordVPN har mere end 5000 servere i 60+ lande. Men hvilken er vinderen pund-for-pundet af TorGuard vs NordVPN-hastighedskampen?

Som du måske ved, bestemmer disse numre ikke altid hastigheden for hvert sted og under alle omstændigheder. Du bør selv teste dem for at se, om du får ønskelige resultater. I hvert fald her’hvad vi fik efter en test i England:

torguard hastighedstest

nordvpn hastighedstest

Tallene taler for sig selv - der er ingen signifikant forskel mellem NordVPN og TorGuard. Med sådanne hastigheder ville du være i top 10% i henhold til internethastighed i England, sandsynligvis blandes med parlamentsmedlemmer og dronning. Så både streaming og torrenting burde være fint.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er Master of Speed ​​og Performance?

Denne runde af TorGuard vs NordVPN slutter i uafgjort, men vi minder igen om, at du foretager en hastighedstest for dig selv, før vi offentligt fordømmer os. Og hvis dine resultater er forskellige - skal du sørge for at dele dem i kommentarafsnittet nedenfor.

Brugervenlighed og support

Brugervenlighed

NordVPN brugeroplevelse

NordVPN er meget brugervenlig - let at downloade, installere og bruge. Når du klikker på “Hurtig forbindelse” -knap, forbindes du automatisk til den hurtigst tilgængelige server. Det er sandsynligvis her, at de fleste af brugerne vil stoppe, selvom der er flere funktioner til dem, der er interesseret i at oprette en liste over foretrukne servere, finde speciale-servere til torrenting eller tulle med andre indstillinger.

Windows- og Mac-versioner er begge gode. De mobile versioner tilbyder den samme funktionalitet, og vi blev behageligt overrasket over den opdaterede iOS, der er blevet en lukter til en blockbuster! Hvad mere er, du har også Chrome og Firefox-browserextensions, der fungerer som HTTP-proxies.

Det, vi har savnet så længe, ​​var brugerdefinerede apps til router og Linux. Nu har vi endelig sidstnævnte, og selvom det mangler GUI, er det stadig en enorm opgradering i forhold til manuel konfiguration. Det gør det ikke’NordVPN betyder ikke’t understøtter routere, hvis der’er ingen app til dem, men du bliver nødt til at tjekke VPN’s hjemmeside for instruktioner.

TorGuard brugeroplevelse

Vi begyndte at opleve problemer lige efter vi kom ind på deres websted. Det viste os 5 forskellige produkter - Anonym VPN, Anonym Proxy, Business VPN, E-mail, routere og en opfordring til handling-knap - “Hent TorGuard nu”. Det viser sig, at anonym VPN er den faktiske VPN, vi’diskuterer her, men du vil ikke se dette navn noget sted efter installationen (hvilket vi var i stand til at gøre uden problemer).

Brugerrejsen begynder på en ligetil måde - du vælger en server efter placeringen (mulighed for at filtrere efter kontinent), og derefter bliver det mindre ligetil, når du vælger en hel del avancerede indstillinger, som protokollen, port / autentificering og cipher. Når du ser, hvordan NordVPN klarer sig uden dette, kan du undre dig over, hvorfor TorGuard besluttede, at en dagligdags bruger ønsker at skifte fra AES-256-GCM til AES-256-CBC, når begge er cifre i militær kvalitet.

torguard

Situationen gør det ikke’t ændrer sig meget, når du har oprettet forbindelse - du ser ting som protokol, chiffer, HMAC, PFS / TLS, som det meste af tiden ikke gør’t ændre noget for dig. Forbindelsestid kan være relevant, hvis din internetpris beregnes timebaseret, og den faktiske mængde data, der uploades / downloades, vises i nederste venstre hjørne - det’er i gråt på sort, så don’t blive overrasket over, at du ikke gjorde det’t se det før.

En anden ting, som vi fandt irriterende ved TorGuard, var, at du ikke kan gennemse servere, mens du er tilsluttet - du skal først afbryde forbindelsen og vælge en anden. Så dette betyder dig’er enten offline i løbet af denne tid eller udsat for potentielle cyberangreb og 14 nysgerrige øjne.

Support

Support til live chat

De fleste NordVPN-brugere er enige om, at de’får du en af ​​de bedste 24/7 live chat supporttjenester. Vi’Vi har prøvet det selv med nogle imaginære problemer og havde en meget positiv oplevelse - alle svar var detaljerede og klare. Hvis problemet krævede mere forskning, kom de tilbage til os inden for en rimelig tidsramme.

TorGuard kan også prale af en 24/7 live chat, som er et must for en topniveau VPN. Vores test har også vist deres hurtige reaktionstid, klare svar og høflige holdning. Derfor er der ingen klar vinder her i TorGuard vs NordVPN-kampen.

Andre typer support

Da TorGuard sandsynligvis forstår, at deres klientsoftware ikke er den mest brugervenlige, er deres websted’s header leveres med ‘Kom godt i gang’ , hvor du lærer om de vigtigste punkter ved brug af enhver version af den anonyme VPN - Windows, Mac, Android, iOS eller Chrome / Firefox-udvidelsen. Mærkeligt nok er denne sektion den sidste på deres sidefod, hvilket får det til at føle det som at tage dine sko på og derefter gribe sokkerne. NordVPNs websted og klientsoftware er intuitivt og brugervenligt, så det gjorde det ikke’t generer os, at deres “Kom godt i gang” sektionen er ikke engang øverst på hjælpesiden.

Resten af ​​TorGuard’s Supportmuligheder findes i sidefoden, startende med et tilbud om at indsende en billet - noget NordVPN ubehageligt har fjernet fra Hjælp-sektionen og lagt det i sidefoden’s “Kontakt os”. Indsendelse af en billet vil blive værdsat af de avancerede brugere, der ved, at problemet er’vi lige har oplevet vil ikke blive løst på få minutter og kræver nogle skærmbilleder, hvis ikke vedhæftede logfiler. Mens deres 24-timers svarfrist lød godt, blev vi overrasket over en endnu hurtigere svarprocent på vores placebo-problematik.

Efter dette kommer TorGuard’s Installationsvejledninger - der er mange forskellige versioner med forskellige krav. Heldigvis er alle anonyme VPN-installationsvejledninger lagt ud på en klar måde med nyttige skærmbilleder. Desværre er der ikke nogen proxy- og statisk DNS-tutorials - du kan se to tabeller med intet at klikke på.

TorGuard’s Videnbase ligner temmelig NordVPN’s Hjælpeside, men vi kunne godt lide sidstnævnte meget bedre. Det starter med en søgefelt og gør ikke’t overvælder brugeren med flere links og indstillinger. Og selv når begge websteder giver TOP 5 spørgsmål, NordVPN’s præsentation er bedre på grund af det overordnede design.

TorGuard har også et aktivt forum med brugere, der poster specifikke spørgsmål og forslag til funktioner. Den første på 57 sider dækkede spørgsmål fra de sidste 3 uger. De fleste af dem havde flere svar, og det ser ud til at tage mindre end en dag at få et, forudsat at dit spørgsmål er godt formuleret. NordVPN har intet forum men det’Det er tvivlsomt, at brugerne har brug for en, da support til live chat fungerer så godt.

TorGuard har også en FAQ, men når antallet af spørgsmål er mere end 10 og de ikke er kategoriseret, mister det sandsynligvis tiltrækningskraft i forhold til live chat. Derfor gjorde vi ikke’t græder, når vi ikke kunne’t finde NordVPNs FAQ i de første par forsøg - viser det’s heller ikke i afsnittet Hjælp.

Endelig kan TorGuard prale af et gratis nummer, noget NordVPN ikke gør’t har. Men i øjeblikket fungerer telefonlinjen kun i USA, så det’er ikke meget af fordel i forhold til konkurrenten i denne TorGuard vs NordVPN-kamp - der er sandsynligvis aren’t mange tilfælde, hvor du ender med et behov for en VPN og ingen mobil- eller Wi-Fi-internet omkring dig.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er Champion for brugervenlighed og support?

NordVPN er en klar Champion for brugervenlighed. Designet af deres websted og software er avanceret sammenlignet med TorGuard, der ser ud til at sidde fast et sted i 2000'erne, når brugen af ​​en VPN kun var til det teknisk-kyndige.

Med NordVPN er det kun muligt at ændre din protokol fra UDP til TCP, når du har åbnet menuen Avancerede indstillinger, mens du er i TorGuard’er en af ​​de første ting, du kan indstille, før du tilslutter. Og selvom NordVPN muligvis ikke tilbyder så mange muligheder for avancerede brugere, er det’er stadig et bedre valg med hensyn til brugervenlighed sammenlignet med TorGuard.

TorGuard er på den anden side en mindre klar, men stadig en Champion for Support. Mens begge VPN'er har stor livechatsupport, tilbyder TorGuard gratis opkald i USA - en funktion, som NordVPN mangler. Vi kunne straffe TorGuard for deres klodsede vidensbase og ofte stillede spørgsmål, men de fleste brugere vil ikke kontrollere dem alligevel.

Så til sidst erklærer vi, at denne runde af TorGuard vs NordVPN slutter uden en mester for brugervenlighed og support. Vi er sikker på at gentage denne kamp i fremtiden, så hold dig tunet!

Netflix, BBC iPlayer, Kodi og andre streamingindstillinger

NordVPN er i øjeblikket Nr 1 VPN for Netflix, men TorGuard er også i top 5. NordVPN har aldrig haft nogen alvorlige problemer med Netflix-streaming. Derudover fungerer det godt med BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime og andre streamingtjenester. Begge VPN'er tilbyder (til en ekstra pris) dedikerede IP'er til streaming, hvilket meget usandsynligt vil blive blokeret. Den triste del ved brug af TorGuard er, at du bliver nødt til at betale $ 7.99 ekstra / måned ekstra for den dedikerede IP for at gå fra blokeret til meget usandsynligt, at det bliver blokeret, mens det at betale $ 5,83 / måned til NordVPN er valgfrit.

Hvad angår Kodi, er NordVPN også tilfældigvis i toppen. Det’s kompatibel med Kodi-enheder, tilbyder top-notch sikkerhed, hastighed og anti-geo-blokering. Hvad angår TorGuard er det tilfældet kun et skridt bagpå, hovedsageligt på grund af dens amerikanske jurisdiktion.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er King of Streaming?

Selvom begge VPN'er tilbyder store streamingindstillinger, er det’det er let at krone NordVPN som den sande konge, fordi TorGuard kræver dedikerede IP'er og beder om at betale ekstra for denne funktion. Efter at have lært om dette, forlod mange fans deres idol og skiftede i hemmelighed sider til resten af ​​TorGuard vs NordVPN-kampen.

Torrenting og P2P

Begge VPN'er er fremragende til torrenting. Faktisk er de blandt de Top 3 VPN'er til torrenting.

En foranstaltning, som NordVPN har truffet for at gøre servervalg mere effektiv, er specialisering. Et eksempel er deres beslutning om at levere P2P- og torrenting-servere i stedet for at tillade det på hver server - dette betyder endnu bedre hastighed for brugeren.

Mens TorGuard ikke gør det’t tilbyder P2P-specifikke servere, hastigheden og sikkerheden er stadig god nok. Hvis det eneste, du har brug for, er torrent, kan du tage TorGuard’s Anonym proxy - en billigere mulighed, der vil være nok til at dele filer. Vi må igen understrege, at TorGuard er registreret i USA, og det har også haft problemer med at bruge Gmail som deres posttjeneste, men det’er ikke noget, du skal bekymre dig for meget om.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er kaptajnen i Torrenting?

Papegøjen lander på NordVPN’s skulder - det’er et tegn! Besætningen jubler, mens TorGuard lydløst forsvinder i mængden. Men han’er ikke vred eller trist. Han smiler, da han ved, at han let vil finde et andet skib at kommandere.

Kina og andre begrænsede lande

Kina og Rusland er to lande, hvor brug af en VPN, der ikke er godkendt af regeringen, kan give dig en bøde, der er mere end to store. Så det at vælge den rigtige er afgørende, for selvfølgelig er ingen af ​​de bedste VPN'er på hvidlisten.

TorGuard har en Stealth VPN-funktion, der tillader at omgå Deep Packet Inspections (DPI), som hjælper, hvis du’igen i Kina. Det burde være nok, hvis du’rejser eller opholder sig der i en længere periode.

NordVPN har sin egen funktion kaldet Obfuscated servers, som også bruger en ændret version af OpenVPN for at undgå DPI. Det fungerer på Windows, Mac og Android, men mangler i øjeblikket iOS-support. Alligevel gør de ekstra krypteringsfunktioner, såsom Double VPN eller Tor over VPN, NordVPN sandsynligvis det bedste valg i tilfælde, hvor du har brug for den bedst mulige sikkerhed for at få adgang til eller levere noget alvorligt følsomt indhold i Kina (eller et andet begrænset land, såsom Rusland , Tyrkiet, Iran eller Indien).

TorGuard vs NordVPN - hvilken er kejseren i Kina?

Hvis TorGuard vs NordVPN-anlægget skete i Kina under iOS-regler, ville TorGuard sandsynligvis slå skittet ud af NordVPN. Men hvis det’det er ikke tilfældet - du skal gå for NordVPN - det er den sande kejser af Kina, der ser ud til at have erobret tronen resten af ​​tiden. Længe leve kejseren! Wansui, wansui, wansui!

Prisfastsættelse

For nylig har NordVPN tabt deres specielle 3 års plan til $ 2,75 / måned og skiftet den til en 2 år for $ 3,99 pr. Måned, hvilket stadig betragtes som en stjæle. Men det’det er ikke let at få, da det kun er tilgængeligt ved specielle lejligheder eller via tilknyttede virksomheder.

Derfor kan det være en god ide at tænke på disse tre planer afhængigt af din vilje til at begå langsigtet:

  • $ 11,95 / måned (en måned plan)
  • $ 9,00 / måned (6 måneders plan, spar 24% eller $ 35 / år)
  • $ 6.99 / måned (1 års plan, spar 41% eller $ 60 / år)

Alle planer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, og du kan betale dem med forskellige kreditkort, cryptocurrencies og andre metoder som PayPal, AliPay eller WebMoney. Din konto fungerer på 6 forskellige enheder samtidigt, hvilket burde være mere end nok til dine personlige behov.

Selvom alt dette lyder godt, gør NordVPN ikke’t reklamerer for alle gratis forsøg, hvor du ikke gør det’t nødt til at betale først. Heldigvis er der en tilgængelig på gratis.nordvpn.com - alt hvad du behøver for at få en 7-dages prøveversion med fuld funktion er en e-mail-adresse.

Apropos TorGuard tilbyder det 4 planer:

NordVPN vs TorGuard

Som du ser på skærmbilledet, kan de ikke kun lide at have avancerede indstillinger i deres app, de kan også lide, at deres potentielle klienter laver matematik og ser, hvad de kan spare per måned i bukke eller procenter. Så vi præsenterer planerne for dig på samme måde som vi gjorde NordVPN’s for bedre sammenligning:

  • $ 9.99 / måned (en måned plan)
  • $ 6,66 / måned (3 måneders plan, spar 33% eller $ 39,92 / år)
  • $ 4.99 / måned (6 måneders plan, spar 50% eller $ 59.90 / år)
  • $ 4,99 / måned (1 års plan, spar 50% eller $ 59,90 / år)

Som vi ser af denne mærkelige prispolitik, er der faktisk 3 planer, da du sparer det samme beløb med en 6 måneders og årsplanen. I dette tilfælde er der næsten ingen grund til at vælge sidstnævnte og risikere at betale for noget, du ikke længere bruger. TorGuard understreger selv den 3-måneders version, mens NordVPN fremhæver den 1-årige plan som deres mest populære. Og selvom TorGuard tilbyder 5 samtidige enheder sammenlignet med NordVPNs 6, skal det stadig dække behovene hos de fleste brugere.

Den triste del er, at TorGuard skynder dig at beslutte - uanset hvilken plan af den anonyme VPN, du tager, har du kun en 7-dages pengene-tilbage-garanti. Den gode del er, at TorGuard tilbyder endnu flere betalingsmuligheder end NordVPN - ud over kreditkort, PayPal, cryptocurrencies, betalingsvægge og CoinPayments, kan du bruge et Paygarden Gavekort fra mange mærker som Starbucks eller Walmart.

TorGuard vs NordVPN - hvilken er Viscount of Pricing?

TorGuard er billigere med 2 $ / måned, bortset fra NordVPNs særlige 2-årige plan, du muligvis snubler over. Er det en afgørende faktor i denne runde af TorGuard vs NordVPN? Hvis du tager 1 år, koster NordVPN $ 84 og TorGuard ville være $ 60, næsten 30% billigere. For en enkelt person, især en, der ikke er i stand til at konfigurere VPN på egen hånd til at nå en eller anden brugerdefineret kombination af protokoller og ciffer, vil NordVPN give mere penge for sorteperne, og derfor kaldes det Viscount of Pricing.

Vinderen af ​​NordVPN vs TorGuard-duellen

Begge VPN'er opfylder de højeste standarder for sikkerhed og privatliv og har begge en stram politik uden logfiler, skønt TorGuard er blevet nævnt som et muligt ansvar på grund af at bruge Gmail som deres e-mail-udbyder. TorGuard er også under amerikansk jurisdiktion.

Begge VPN'er tilbyder en af ​​de bedste hastigheds- og ydelsesvurderinger, du vil se, selvom NordVPN har flere servere i flere lande. Dette kan være vigtigt, hvis du’forbindes igen fra et sted langt væk fra den nærmeste server. Så hvis du’igen sidder fast på Cape Horn efter en demonstration af dine sejlsportfærdigheder til din kæreste’t går som planlagt, og vinden gør dig så kølig, at det eneste, du har brug for, er Netflix, med TorGuard er din nærmeste mulighed Sao Paulo (Brasil), mens NordVPN kan tilbyde dig både chilenske og argentinske servere.

Begge VPN'er har en stor live chat support, men TorGuard tilbyder også muligheden for at ringe til en gratis telefonlinje, omend kun i USA.

Mens TorGuard’s kundeservice er venlig, vi kan ikke sige det samme om deres websted’s og klient’s design. Mens NordVPN er rart, klart og let at forstå, er TorGuard bare et sort vindue med en masse indstillinger, der muligvis kan afværge mindre erfarne VPN-brugere.

Begge VPN'er er gode til streaming, men for at få mest muligt ud af TorGuard, du’Jeg skal købe en dedikeret IP, der koster ekstra.

Ved torrenting og P2P-deling ville vi vælge NordVPN, kun fordi de har speciale-servere til dette (hvilket normalt er et plus for hastighed).

For Kina ville vi også tage NordVPN, medmindre du’er en iOS-bruger.

Når det kommer til prisfastsættelse, er TorGuard $ 2 / måned billigere for alle planer, men dette er kun vigtigt for større virksomheder, hvor 30% årlig prisforskel betyder noget. Det gjorde vi ikke’t ligesom TorGuard kun giver en 7-dages pengene-tilbage-garanti sammenlignet med NordVPN’s 30.

For at konkludere, hvis du er ny inden for branchen af ​​VPN'er og ønsker en let at bruge, sikker og hurtig service med stor kundesupport - vælg NordVPN. Hvis du er en avanceret bruger, der ønsker at finpusse indstillingerne efter hans egne behov og / eller har brug for en god iOS-version, er TorGuard din VPN, du vælger. I alle tilfælde vil du være tilfreds med begge indstillinger, da de let er på TOP 5 på ethvert VPN-gennemgangswebsted, ikke kun vores.

Hvis du ikke gør det’t er enig med os, er du velkommen til at sige det i kommentarfeltet nedenfor!

Anbefalet læser

TorGuard anmeldelse

NordVPN anmeldelse

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me