1Password – Wachtwoordbeheer Review

Je hebt waarschijnlijk meer wachtwoorden dan je je kunt herinneren. Als je dat niet doet’t, misschien gebruikt u voor alles hetzelfde wachtwoord, waardoor uw online gegevens kwetsbaar kunnen zijn voor hackers en andere cybercriminelen. De eenvoudigste manier om unieke, sterke wachtwoorden te genereren en te onthouden, is door een service voor wachtwoordbeheer te gebruiken. 1Password is een wachtwoordbeheerder waar u wachtwoorden, aanmeldingen en privédocumenten kunt opslaan in een beveiligde, gecodeerde kluis. In deze beoordeling van 1Password worden de voor- en nadelen van het product, de technische specificaties, de beveiligingsfuncties en de prijs bekeken. Het zal 1Password ook vergelijken met twee andere populaire wachtwoordbeheerders.

De voor- en nadelen van 1Password

1Password heeft er veel voor. Een van onze favoriete dingen van het product is de eenvoudige en duidelijke interface. Het biedt ook tweefactorauthenticatie en topklasse beveiligingsfuncties. Bovendien biedt het product behoorlijke ondersteuningsopties, zoals 24/7 forumondersteuning.

Sommige nadelen zijn het gebrek aan live chat klantenservice en de prijs.

Over het algemeen is 1Password beter als u meerdere apparaten wilt beveiligen omdat ze solide gezinsplannen hebben. Het’is ook handig als u een klein bedrijf bezit.

Ondersteuning voor meerdere platforms

1Password 7 ondersteunt de volgende platforms:

 • ramen
 • MacOS
 • iOS
 • Android

Er zijn oudere versies van 1Password die op oudere apparaten werken. Over het algemeen bieden de nieuwste besturingssystemen en de nieuwste versie van 1Password de beste beveiliging.

Is 1Password veilig?

1Password gebruikt AES-256-codering. Versleutelde sleutels worden beschermd door verschillende extra lagen, waaronder een hoofdwachtwoord dat u gebruikt om uw kluis te ontgrendelen en een geheim wachtwoord - een 128-bits ID waartoe alleen u toegang hebt. Zolang u een sterk hoofdwachtwoord kiest, uw andere wachtwoorden’ beveiligingsniveau zal hoog zijn.

1Password gebruikt 2-factor authenticatie, waardoor uw wachtwoorden veel veiliger worden. De service maakt gebruik van WebCrypto, waarmee gebruikers toegang hebben tot een random number generator. Dit helpt gebruikers om veiligere wachtwoorden te kiezen. We vinden het ook leuk dat het coderingsontwerp transparant is.

Over het algemeen is 1Password een veilige keuze als u een veilige locatie wilt voor het opslaan van bestanden, creditcardgegevens en aanmeldingsgegevens.

Hoe 1Password te gebruiken

Hoe 1Password op Mac te gebruiken

 • Download de app voor Mac.
 • Na installatie opent u de app.
 • Klik 1Password.com en klik vervolgens op Scan uw installatiecode.
 • De app geeft u eenvoudig te volgen instructies om uw installatiecode te vinden en te scannen. Nu hoeft u alleen een hoofdwachtwoord in te voeren en u aan te melden.

U’Er wordt een lijst met verschillende accounts en bestanden weergegeven. Klik op om een ​​nieuw item te maken Bestandsmenu bovenaan en selecteer Nieuw item. U’U kunt kiezen uit verschillende itemtypen. Zoek degene die je wilt, en sla op.

Je kunt ook items bewerken, verwijderen en ordenen wanneer je maar wilt. U kunt bijvoorbeeld op datum of op categorie sorteren.

Hoe 1Password op Windows te gebruiken

 • Download de app voor Windows.
 • Nadat u de app hebt geopend, selecteert u Log in op 1Password.com, die op het welkomstscherm verschijnt.
 • Meld u in uw browser aan bij uw 1Password-account. U kunt dit doen op de website. Ga naar uw accountpagina en selecteer Download de apps.
 • Selecteer in 1Password Scan uw installatiecode en toen Van mijn scherm. Voer nu uw hoofdwachtwoord in en klik Inloggen.

Zoals u ziet, lijkt de Windows-app erg op de Mac-versie. U kunt bestanden en accounts op dezelfde manier maken, bewerken, verwijderen en sorteren als in de Mac-app. Klik op om een ​​nieuw item te maken + knop naast het zoekveld of druk op de Ctrl + N belangrijke combinatie. Druk op om een ​​item te verwijderen Ctrl + Del combinatie.

Hoe 1Password in Chrome te gebruiken

 • Download de 1Password X-extensie van de Chrome Web Store. Met de extensie kunt u wachtwoorden invullen en opslaan terwijl u uw browser gebruikt. De extensie maakt het eenvoudiger om in te loggen op al uw online accounts.
 • Zorg eerst voor Chrome’s ingebouwde wachtwoordbeheerder is uitgeschakeld. 1Password X werkt beter als het is uitgeschakeld.
 • Wanneer je’opnieuw in de browser en een aanmeldscherm verschijnt, verschijnt het 1Password-pictogram automatisch.
 • U kunt wachtwoorden invullen en opslaan. De 1Password X-extensie stelt ook wachtwoorden voor u voor wanneer u een nieuwe moet maken.

1Password-prijzen

1Password-kosten $ 2,99 per maand. Ze hebben ook een gezinsplan dat $ 4,99 per maand kost. Dit plan is geschikt 5 gebruikers.

Bovendien, daar’s een teamplan dat $ 3,99 per maand per gebruiker kost, een businessplan dat $ 7,99 per maand per gebruiker kost, en een ondernemingsplan met een aangepaste prijs.

De bedrijfsplannen hebben meer opslagmogelijkheden en zijn daarom duurder.

1Password versus LastPass

1Password LastPass
Twee-factor authenticatie Ja Ja
Automatische invulling van webformulieren Ja Ja
Wachtwoord sterkte rapport Ja Ja
Veilig delen Alleen in de Family- en Team-edities Ja
Synchronisatie Mac, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, opdrachtregel MacOS, Windows, Linux, Chrome

1Password versus Dashlane

1Password Dashlane
Twee-factor authenticatie Ja Ja
Automatische invulling van webformulieren Ja Ja
Wachtwoord sterkte rapport Ja Ja
Veilig delen Alleen in de Family- en Team-edities Ja
Synchronisatie Mac, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, opdrachtregel MacOS, Windows, iOS, Android, Linux, Chrome

1Password heeft de meeste functies die Dashlane en LastPass hebben. Naast de rapporten voor wachtwoordsterkte bieden alle drie de services tweefactorauthenticatie en automatische invulling van webformulieren.

1Password heeft ook hulpmiddelen om de kwaliteit van uw wachtwoord te verbeteren binnen de functie Watchtower, zoals met de functie Breach Report. Inbreukrapport scant haveibeenpwned.com voor gecompromitteerde accounts op basis van een e-mailadres dat is opgenomen in datalekken, en stelt u voor uw wachtwoord te wijzigen als een van uw accounts “pwned.”

Globaal genomen is 1Password een gemakkelijke en veilige manier om wachtwoorden bij te houden. Met extensies kunt u 1Password op de meeste van uw apparaten gebruiken. U kunt ook meerdere kluizen in uw account maken, wat een leuke touch is. U kunt een kluis maken om uw privéwachtwoorden en -bestanden te bewaren en een tweede kluis om bijvoorbeeld te delen. Het grootste nadeel is dat er geen gratis versie is, alleen een gratis
proefperiode van 30 dagen.

Aanbevolen lees:

Beste wachtwoordbeheerders

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me