RememBear review van wachtwoordbeheerder

Als het gaat om uw online activiteit, is beveiliging belangrijker dan ooit tevoren. Cybercriminelen verbeteren voortdurend hun methoden en zijn op zoek naar nieuwe doelen. Daarom, wanneer mensen hetzelfde wachtwoord gebruiken voor al hun accounts, maken ze het hackers gemakkelijk.

RememBear is een digitale wachtwoordbeheerder die uw wachtwoorden voor u onthoudt, opslaat en beveiligt. Hiermee kunt u unieke, sterke wachtwoorden gebruiken voor al uw verschillende accounts. Wat’s meer, je hebt gewonnen’het hoeft je geen zorgen te maken dat je ze vergeet.

In deze RememBear-review worden de voor- en nadelen van het product besproken. Wij’Ik deel ook technische specificaties, beveiliging en prijsinformatie. Eindelijk, wij’Ik zal ingaan op het gebruik van deze wachtwoordbeheerder en de service vergelijken met populaire alternatieven. Hoe RememBear en LastPass bijvoorbeeld naast elkaar worden vergeleken.

De voor- en nadelen van RememBear

Laat’s begin deze RememBear-review door de voor- en nadelen van deze specifieke wachtwoordbeheerder te bespreken. Het product zal uw basiswachtwoordbeheertaken aanpakken, namelijk het vastleggen en afspelen van log-ins. Het mist echter enkele van de geavanceerde opties die andere vergelijkbare services hebben, zoals tweefactorauthenticatie en veilig delen.

De service is uitstekend compatibel. Het werkt met Windows, macOS, Android en iOS. Daarom kunt u RememBear op al deze apparaten synchroniseren. De interface met beerthema is een pluspunt als u een meer creatieve ervaring wilt.

Dat gezegd hebbende, daar’s geen manier om items in categorieën te ordenen. Dus als u van bestelling en maatwerk houdt, is deze wachtwoordbeheerder misschien niet de beste voor u.

Technische specificaties

RememBear vereist macOS 10.11 of hoger, iOS 9 of hoger, Windows 10 of Android 5.0 of hoger.

Er zijn extensies voor Chrome, Firefox en Safari. De extensies vereisen Chrome Browser 22+, Firefox Browser 57+ of Safari Browser 11+.

Hoe RememBear te gebruiken

RememBear heeft een installatieprogramma dat u stap voor stap door het installatieproces leidt.

U maakt een account door uw e-mailadres in te voeren en een hoofdwachtwoord te kiezen. U’Ik wil het veiligste wachtwoord selecteren dat je kunt bedenken. Omdat de sterkte van uw hoofdwachtwoord bepaalt hoe veilig de wachtwoordbeheerder is. Tegelijkertijd wilt u een hoofdwachtwoord dat u hebt gewonnen’t moeite hebben met herinneren.

RememBear laat u een back-upkit maken. Met andere woorden, u kunt de info afdrukken en ergens veilig opslaan. Gelukkig kunt u met deze kit uw account herstellen als u ooit uw hoofdwachtwoord vergeet. De set bevat een 29-cijferige sleutel en een QR-code.

Vervolgens hebt u de mogelijkheid om wachtwoorden te importeren vanuit Chrome of een ander wachtwoordbeheer. U kunt importeren vanuit LastPass of 1wachtwoord.

Om het beste uit RememBear te halen, u’Ik wil de browserextensie installeren voor de browser die u gebruikt. Er is een code van zes tekens in de hoofdapp en in de extensie die moet overeenkomen.

Download de app vanuit de Google Play Store of de iOS App Store om op uw telefoon te installeren. De hoofdapp geeft u een QR-code om eenvoudig de mobiele apps in te stellen. De mobiele apps zijn beide gemakkelijk te gebruiken. En beide ondersteunen vingerafdruk-login.

RememBear-prijzen

RememBear heeft een gratis versie, maar deze werkt slechts op één apparaat. De gratis versie mist ook synchronisatie- en back-upmogelijkheden.

De premium-versie kost $ 3,00 per maand. Dit komt neer op $ 36,00 per jaar gefactureerd.

De premium-versie heeft een back-up en kan op al uw apparaten worden gesynchroniseerd. Naast deze functies, u’Ik krijg ook betere klantenservice-opties. RememBear ondersteunt verschillende betaalmethoden: VISA, MasterCard, American Express en Bitcoin. We waarderen de variëteit hier.

RememBear alternatieven

Sommige alternatieven zijn KeePass, LastPass en 1password.

KeePass is een gratis open-source wachtwoordbeheerder die werkt met Mac, Windows en Linux. Het beschikt over een gecodeerde kluis en multi-factor authenticatie. KeePass is sterk afhankelijk van plug-ins voor zijn functionaliteit, dus het is misschien niet voor iedereen.

LastPass is een browser-gerichte manager die Mac, Windows, Linux, Android, iOS, Blackberry, Internet Explorer, Chrome, Safari en Firefox ondersteunt. LastPass beschikt over automatisch invullen van formulieren, willekeurig wachtwoord genereren, veilig delen en multi-factor authenticatie.

1wachtwoord is nog een andere optie om te overwegen. Deze applicatie ondersteunt Mac, Windows, iOS, Android, Chrome, Firefox, Opera en Safari. Het biedt wachtwoordgeneratie en heeft een sterke codering. 1wachtwoord biedt echter alleen veilige wachtwoorduitwisseling met de gezins- en teamabonnementen. Deze wachtwoordbeheerder geeft u alleen rapporten voor wachtwoordsterkte voor Windows- en Mac-platforms.

RememBear versus LastPass

RememBear LastPass 1Password
Twee-factor authenticatie Nee Ja Ja
Automatisch invullen van webformulieren
Ja Ja Ja
Wachtwoord sterkte rapport Nee Ja Nee
Veilig delen Nee Ja Alleen in de Family- en Team-edities
Synchronisatie Windows, MacOS, Android, iOS Windows, MacOS, iOS, Android, Linux Android, iOS, Windows, Mac, Web, Linux

Over het algemeen heeft LastPass meer functies. RememBear mist tweefactorauthenticatie, een goed wachtwoordsterkterapport en veilig delen van wachtwoorden. Dit maakt LastPass een meer functionele wachtwoordbeheerservice.

Bottom line

RememBear codeert items met een gecodeerd hoofdwachtwoord en een unieke apparaatsleutel, die RememBear voor u genereert. Daarom worden uw artikelen ook tijdens het transport gecodeerd. Het ontwerp is bedoeld om te beschermen tegen woordenboek, brute kracht en offline aanvallen. De codering die ze gebruiken is sterk en betrouwbaar.

Het ontbreekt echter aan multi-factor authenticatie. RememBear kan de sterkte van uw wachtwoord controleren, maar doet dat niet’t heeft een hulpmiddel om u actief te helpen zijn kracht te verbeteren. Over het algemeen is RememBear behoorlijk veilig, maar het mist een paar belangrijke functies.

Positief is dat RememBear opvalt door zijn eigenzinnige interface. Zo is het’is een van de leukere wachtwoordbeheerders die er zijn.

Hoewel de prijs en codering beide goed zijn, is het’is ook een van de meer eenvoudige wachtwoordbeheerders. U’Ik krijg de belangrijkste functies en functies met RememBear, maar je hebt gewonnen’t hebben alle toeters en bellen die je krijgt met LastPass.

Over het algemeen is het gebruik van een wachtwoordbeheerder in het algemeen wat lastig. Toch wel’is een noodzaak in vandaag’s omgeving. Als u op zoek bent naar een eenvoudige wachtwoordbeheerder, is RememBear zeker een die u zou moeten overwegen.

Aanbevolen leest:

Beste wachtwoordbeheerders

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me